הבלדה לפקאצה.

Marble Arch

New member
הבלדה לפקאצה.

יאללה תנו אותה בחמשירים. (אני ממש מקווה שלא צריך להסביר מה זה חמשיר..
ולמען הסר ספק- השורה הראשונה והשניה מתחרזות (יודעים מה זה? כמו חרוזים ששמים בשיער..
) השורה השניה והשלישית מתחרזות בינן לבין עצמן, והשורה החמישית מתחרזת עם הראשונה (מסטיק למי שיגלה לאיזו עוד שורה היא מתחרזת!)
פקאצה יקרה, גשי הלום אמש בעטתי בך בחלום אז אנא, שבי בנחת בטרם יכאב לך התחת כי לא יפה לך אדום
(אבוי, יצא נורא ואיום!
)
סעיף ג'51 קובע כי אין להיעלב בפורום. העובר על החוק יחסם.

Free Bird

New member
איזה כישרון כפרעליך../images/Emo23.gif

להביא את הגיטרה כידי להלחין?

Marble Arch

New member
../images/Emo6.gif שאני לא אצא עליך!

מה זה העצלנות הזאת? יאללה לחבר חמשיר!!

victoria777

New member
את מוכשרת בטירוף../images/Emo106.gif

גם אני מנסה: קשה להיות פקאצה/מאת:VICTORIA777 קשה להיות פקאצה ורודה ומושילמת כל כך קשה להיות כזאת 100ממת לדעת לבחור את הלק המושלם ולהעביר את המסר בכל העולם: הראל סקעת הוא המדהים מכולם!!!!!!!!111

Marble Arch

New member
../images/Emo178.gifמזל!

מזל שכתבת את המאמר הנ"ל לדעתי יום אחד יקראו לך חז"ל טוב שיש מי שבפקאציות מבינה ואת הדרך לכולם מאירה ומסבירה ושאף אחד לא יוליך אותנו שולל!

victoria777

New member
אני רואה

אני רואה שהקטע הפואטי אצלך בורידים וגם בעורקים ואפילו בגידים אבל זהו,עכשיו המצב אבוד כי צריך להמשיך ללמוד לאזרחות בהצלחה למי שמחר יש לו בגרות

stu from scream

New member
XD

פאקצה קטנה, ורודה ורזה, הלכה לחנות לקנות מטרייה. אך אבוי- מה לה קרה? אין במקום שום מראה! איך נדע, אם זה מושי מושלם? אם לא נדע עדיף לטבוע בים!

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif ננסה=S

היום אני וחברות
יצאנו לסיבוב קניות
פגשנו בחור סו מושלם
והוא רצה אותי מכולם
כי אין כמוני מושלמות
אז כולכם נא לקנאות!

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif ועוד!

החבר'שלי קנה לי שימלה
והיא לייק הייתה סגולה
וזה לייק הכעיס אותי מאוד
כי אני לובשת רק ורוד!
מאז אני לא אומרת לו מילה
מה הוא חושב שאני חננה רגילה?!

Marble Arch

New member
אחות שלי

אחות שלי יצאת כלת עולם מה החבר הזה חושב שהוא מושלם? כאילו טוב שזרקת אותו מהר כי ורוד אסור שיהיה חסר חבר כזה בעכוז צריך שיהיה ממוקם!

d00sh

New member
מנסה משו' ../images/Emo163.gif

היום לייק קרה אסון!!!11 נשברה לי הציפורן כששמתי אציטון!!!!11 מה תגיד חברתי הכוסית, כשתראה שאני כבר לא מושית :'( למה דווקא לי זה קרה [?!] אני רוצה את הציפורן שלי בחזרה!!!!111

Marble Arch

New member
מדאים

הייתי מחזירה לך בשיר של חיבה אבל התייבש לי השכל מרוב חשיבה אני מתחילה להקיא חרוזים ובדוגרי לא בא לי להגזים אז כדאי שאחזור ללמידה הנבובה.

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif נהמ.. כמה זמן לא ראינו

את הפריקים בסביבה? פגשתי פריקים מאוד מאיימים
כולם עם לייק ניטים חדים
הם אמרו שאני מטרד לחברה
דבר לא נכון לכאורה
כי אני לא לובשת צמידים מפחידים
שמבריחים את כל האנשים
יצא דבילי אבל לא נורא. ודרך אגב גם את מעריצורים הגיים בויז לא ראינו הרבה זמן, כולם נוטשים אותנו

למעלה