הבכן....

הבכן....

אז דבר ראשון שמחתי לדבר איתכם בטלפון נשמעתם כל כך מאושרים זה עשה לי כל כך טוב!!!! איזה באסה ראיתי אתכם וזהיתי רק את גיל כי הוא ג´ינג´י אבל לא נורא... אני מאושרת כל כך רק המחשבה שעשיתם כזה כיף!!!!! דיפי אהובתי יש לי סוד.. מאז ומתמיד אני מפחדת מהחושך ולישון לבד עד היום אני ישנה או עם אמא או עם אחותי למרות שלכל אחת יש מיטה משלה.. באמת.. עצוב אבל זו האמת לכל אחד יש את הפחדים שלו... ולך ג. אין לי מושג למה אבל ממש ריגשת אותי עשית לי כל כך טוב שפנית אלי.. איזה כיף זה שמישהו שולח לך הודעה זה ממלא את הלב הודעה במיוחד בשבילך.. איזה כיף!!! כן אני אשמח לדבר איתך ולהקים אגודת האקסיות!!! תראי עוד יהיה טוב!!!! ולכל שאר האנשים אני ממש מתגעגעת אני לא מאמינה שאני מחרותיים טסה לשבוע ואני לא יהיה פה!! יהיה לי ממש קשה אני כל כך רצינית. אבל אתם תראו אותי יום שישי הבא הבא.. לא תשכחו ? ... בן בן!! איזה קול מתוק יש לך אתה לא נשמע כמו מאמן לקונג פו.. אתה נשמע כזה עדין.חחח וכולכם..!! אתם נשמעים כל כך צ´וצ´ויים!!!! כל אחד מכם !!! אני אתגעגע אליכם כל כך.. אוהבת ואל תשכחו אותי עוד עשרה ימים מיום שלישי!! יום טוב איב

איבבבבבבב!

אני לא אשכח, גם אם תתחנני. כל כך חבל שלא פגשתי אותך. ועוד היית ככ קרובה.. אבל היית איתנו גם ככה. אז אל תדאגי! מחר יש עוד אבוקדו.. את חוזרת.. לא?? ניפגש אז! תעשי חיים.. ולילה טוב לך!!! שני קיפודת הים.

ג.

New member
הי איב, ../images/Emo6.gif

שמחה לפגוש אותך כאן - שמת לב לפניה שלי אליך? - לילדה עם נשמה של בת 40? מקווה שתספיקי. על כל פנים המון כיף ובילויים ורק טוב לך שלוחים... בייי

deep ocean

New member
:))))))) את כזאת מקסימה

אוף מתה לפגוש אותך!! אהבתי שקראת לנו צ´וצ´ויים זה חמוד!!! ענק!

למעלה