הבית של פיסטוק

D X 9

New member
הבית של פיסטוק

יש בחינוכית, גם פרפר נחמד, הקלטתי לו כמה פרקים והוא מאד נהנה, אני מעדיפה את זה על תכניות אחרות. נראה לי שהקצב איטי יותר והמסרים חינוכיים יותר.

בצפייה שניה הוא כבר הסביר לי שפיסטוק הוא אח של הבת (רגע, איך לעזזאל הוא עלה על זה שהיא בת? שנים צפיתי כילדה והייתי בטוחה שהיא בן.....)

מומלץ.

macaroni35

New member
הילדה שלי מאוד אוהבת את חינוכית 23

מאז ומתמיד קמה טיפונת מוקדם 6:00-6:30 ולכן אני מוכנה שתצפה ויש את הערוץ הזה עם תוכניות מקסימות.
למרות שממרומי גיל 5 החלה יותר לישון ולהקיץ...לקראת 7:30...ולפעמים אפילו צריך להעיר..מי היה מאמין...

את הצהריים היא מפספסת...כי מגיעים רק ב14:00 אוכל , מקלחת וכבר מקבץ הצהריים מסתיים....

אבל יש גם באינטרנט אז שרוצה לצפות והתכנים מייאשים אותי...יש את החינוכית

נינגאמא

New member
יו.. אני והבעל מכורים!!

הילדים נהנים מאוד ואנחנו איתם.
שמתם לב להתנהגות של פיסטוק?? יש הרגשה שכל הסט היה "מעושן" באותם ימי צילומים..

Jackie O

New member
לגמרי. הזוי

ומצד שני גם בוב ספוג כנראה נכתב ואויר על ידי מישהו שצמוד לאיזה באנג...

D X 9

New member
וגם דובב ככה......יש לו הצחוק ההזוי ביותר

ששמעתי...

Jackie O

New member
אה ברור!!

בעלי ואני תמיד אומרים שבטח זה קורע מצחוק להיות באולפן הקלטות שלהם... ובטח לוקח להם שבועיים לדובב כל פרק כי הם כל כך קרועים!

Anne Shirley1

New member
גם אצלנו בעיקר פרפר נחמד

היא צופה כל יום בפרק שאני מקליטה לה
בדיוק כמו שכתבת הקצב אחר לגמרי וכ"כ מעשיר ובגובה העיניים

קרעת אותי מצחוק!!!

איזה תגלית מרעישה זה היה לגלות שרגע היא בת!

איך עלה על זה??
כנראה שבימינו כבר לא מייחסים חשיבות להופעה חיצונית.
זאת אומרת שיצא לך בן פמיניסט - מתייחס לפנימיותה של רגע

רק לגבי פינגי

הפינגווין מהעונה השנייה של פרפר נחמד, הוא היחיד שקצת הורס את המלודיות הנעימות, נשמע שמישהו קצת מעורער בנפשו שעישן פאקט בשבוע דובב אותו. אבל האמת זה לא ממש מפריע לי כי הוא קורע מצחוק. בכלל די מצחיק לראות את הטרנספורמציה וההתבגרות שכולם שם עשו מהסיבוב הראשון לשני (עופרה דודו ואפי) זאת איזה קפיצה של עשור לא? ועוזי שלא חזר לעונה השנייה... הבן שלי מת עליו. סליחה על עבודת הסמינריון אצלנו הדי וי די של פרפר נחמד שולט ממש! במקביל להנקות, אבל זה הדיסק היחיד שאני גם קצת נהנת לצפות בו איתו ביחד...לגמרי נוסטלגיה. זאת באמת תוכנית מקסימה שבאמת גם אפשר ללמוד ממנה. רוב השירים שאני שרה לו לאחרונה הם משם, האמת תמיד שרתי רק עכשיו הוא מבין גם מה אני רוצה ממנו. לפני השינה אצלנו זה לגמרי מצעד הפיג'מות, ובמיטה אחת.... בקיצור אני יכולה לדבר על זה שעה צר עולמי כעולם הנמלה לללה, הצטננה אפצי', השתעלה לללה וכו....

כרגיל בלי פיסוק ומיליון שגיאות

כותבת במקביל לשאיבה, כנראה אני צריכה לראות קצת בלי סודות. כדי לשקם את השפה החרבה שלי.

למעלה