הבית שלי

Gizmo16

New member
הבית שלי../images/Emo82.gif../images/Emo28.gif

(והכוונה כמובן לא לבית שלי בלבנון אלא לבית של כל אחד מכם
) עוד סקר מבית היוצר של קסם את קסם בע"מ. הסקר הבא הוא בהשראת האירועים האחרונים בבית משפחת קסם
בית נהדר, יפה, מקסים, נקי ונוח
בית מבולגן, מסריח ומלוכלך
יש בו אחלה אנשים, אני מרגיש הכי בנוח בעולם
חרא של אנשים, אני מנסה כל היום להתחמק מהם..
מת כבר לעוף מכאן, בורח מהבית כל שני וחמישי ובכלל מתי שנמאס
לא יודע, לא ממש חושב על זה..
אחר (זה האייקון הקבוע שלי לאחר, נדמה לי
) כמובן שכל אחד מוזמן לשים כמה אייקונים (אם הבית שלו נקי, ויש בו חרא של אנשים, או בית מלוכלך והוא מת לעוף ממנו וכו'..) וגם לפרט בתוכן ההודעה בדיוק איך הוא מרגיש, למה, כמה, מתי, איך, איפה והאומנם
(אגב, יש לי עוד כמה רעיונות באמתחתי אבל אם למישהו יש רעיון פיצוץ ולא בא לו לפרסם בעצמו- אפשר לשלוח לי מסר רעיון לסקר הבא
) אה, ודבר אחרון אחרון- אם השתמשתי באייקון של מישהו לדבר רע- אל תקחו את זה אישית, אני סתם שולפת אייקונים שבולטים לי בעין מתוך הרשימה

Gizmo16

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo57.gif->../images/Emo160.gif../images/Emo28.gif

בית יפה והכל, לדעתי לפחות, אבל חרא של אנשים. מתכננת לברוח ממש בקרוב
לא שיש יותר מדי לאן

../images/Emo153.gif

פאק, פשוט כולם ביחד. אני מרגיש מאוד אמביוולנטי לגבי המקום הזה. תלוי מתי את שואלת אותי, אני מניח.

אז ככה ../images/Emo26.gif

הוא נקי ונוח ...
אבל גם
...ולפעמים
... אז בקיצור מצב חרא
יה יה יה יה סינס יו בין גוןןןןןןן רוצים--- יש לי רעיון,- שירשור גברים טובים ונחמדים לחשוס עליהם כשמרגישים
או מטוס!!! לזכור ולחייך! ואל תיהיו קטנוניים! אתם יודעים שלפעמים אתם חושבים על משהו נחמד כזה ואז כשאתם בבעסה אתם שוכחים מה היה טוב...! אז יאללה- שישרור כזה להדפסה

רעיונות שלי:

1. צחי. עושה לי טוב כל פעם שאני עוברת ליד בניין ששומעים ממנו בריטני וכד'. 2. בדיחות מטומטמות, קטעים שהיו בכיתה, ודברים משירשורי פדיחות 3. להזכר במחמאה גדולה מאוד שאמרו לך פעם שגרמה לך להסמיק. (נגיד, שהכתיבה שלך מזכירה את הסגנון של רענן שקד
ואה דברים כאלה שקלעו בול לשאיפה) 4. לחשוב על הפרשס הנוכחי או להזכר בדרך שבה ראית את אחד/ת הקודמים/ות. גם אם לא גורם להרגשה טובה ממש, אבל למין חיוך סטלני כזה.

thebaby

New member
גיליתי לפני כמה שנים../images/Emo101.gif

שיש לי נטיה כל פעם שההורים שלי רבים או משגעים אותי פשוט לעלות לחדר לשי ולחייך ולזמזם. בלי לשים לב בכלל... וככה אני הולך שם מוזיקה תוך כדי שאני מחייך באופן לא רצוני... ונרגע XD

../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif../images/Emo151.gif מישהו בכלל יקרא?:X

אף פעם לא הקדשתי לזה מחשבה.. אבל אני מאוד אוהבת את המשפחה שלי. היא דפוקה אבל כשאני משווה אותה למשפחות של אנשים אחרים היא נראת לי מעולה.. והוא נקי רק בגלל אמא

PopPy

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

עכשיו. ברגע זה. בבקשה?

Gizmo16

New member
בואי../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

תמיד מוזמנת
לא שהמצב פה הרבה יותר טוב..

למעלה