הבית מלא אבק

הבית מלא אבק

אנחנו משפצים את הבית (שבירת קירות, ריצוף וסיוד) והבית מלא אבק. לא מצליחה להרדם, ריח האבק משגע אותי. אני שומעת את הילד הקטן מצפצף קצת ואני מקוה שהוא לא יחטוף קוצר נשימה בגלל זה. אולי אעלה מחר תמונה בזמן השיפוץ ותמונה אחרי. כרגע הבית נראה כמו רעידת אדמה (שברנו קירות ויש עוד הרבה עבודה לפנינו). האבק פשוט עומד באויר. סיוטטטטטטטטטטט

נועם@בת

New member
לך לפחות יש תירוץ

הבית שלי מלא אבק גם בלי שיפוצים
. בתיה

אין לנו ממש ברירה

משתדלים לנקות אבק כי הוא גורם לקוצר נשימה לי ולילדים. לא יודעת אפילו מה לעשות כדי שיהיה יותר קל עם ריח האבק, פתחתי את כל החלונות אבל קר נורא.

mevav1

New member
תמונה יפה מצאת יובית../images/Emo3.gif ומיכלית, למה שלא

תלונו אצל המשפוחה במידה וזה ניתן? כשאנו שיפצנו את הבית אם את זוכרת, בכלל לא ישנו בו..אני נסעתי להוריי עם הקטנה, הגדולה אצל הסבתא שבאותו הבניין וגם הבן והבעל ישנו שם רוב הזמן. לפחות הילדים לא יסבלו. ואגב, כשלפני 8 שנים שיפצנו ככה קל עכזה, לא רציני, אני סיידתי במו ידיי ומהגירודים וכו', אחרי כמה ימים, חטפתי התקף אסטמה קשה שאושפזתי במח' ריאות לכמעט שבוע...אז אנא, תזהרו לכם..לפחות שהילדים יחבשו מסיכה כשיש הרבה אבק. חוץ מזה אני מחזיקה אצבעות שזה יעבור לכם במהרה ובקלות. מירב.

יובית

New member
זה שלי וזה אמיתי!

ומיכלית, גם אני עוברת את זה בימים אלה...וזו רק ההתחלה. לקחנו לפני כן אויר גדול לריאות ויודעים שזה ייגמר באיזה שלב. והכי חשוב זה התוצאה הסופית.

וייי אמאל'ה../images/Emo5.gif. אצלנו גם יש בלאגן

צילמתי עכשיו קצת תמונות לפני שהשיפוצניקים מגיעים.... מבט אל האמבט שחובר לו יחדיו עם השירותים (שברנו את הקיר המשותף). נכון שזה מזכיר רעידת אדמה?

חבל שלא שמתם הכל בארגזים

אין גישה למטבח, אנחנו השתדלנו לשים בארגזים את הדברים השבירים ולעטוף אותם קודם כל בעיתונים למניעת אבק ושבר. קבלי טעימה נוספת מהבלאגן
(דוקא בתמונה המצורפת אין בלאגן רציני רק המון אבק)

יובית

New member
ארגזים אמרת?

זה המטבח שלי אחרי רעידת אדמה בעוצמה של 7.2 בסולם ריכטר....... למרות שבשיפוצים הפעם ניסינו לכסות את התוספת לאזור המגורים, האבק הצליח לחדור לכל פינה. האבק הרציני יבוא כשנחליף את הבלטות ברצפה בבלטות חדשות.

חשבתי שאתם בשיפוצים והתדבחת לגבי רעידת אדמה

את גרה בסן פרנסיסקו? אני הייתי שם ברעידת אדמה הגדולה ומאוד פחדתי. מזל גדול שהנזקים הם ברכוש ולא בנפש, תהיו בריאים ושה' ישמור אתכם. היום ריצפו את כל הבית ומחר תיקוני טיח וסיוד. מקוה שבתחילת שבוע הבא כבר נוכל לנקות ולהחזיר הכל למקום. בהצלחה עם השיפוץ ותשמרו על עצמכם

מה????? ../images/Emo2.gif

זה מה שרעידת האדמה עשתה אצלכם?!!?!?! אבל איך הגיעו כל הדברים האלה לרצפה?

mevav1

New member
יובית..את גרה בארץ? המשך הבית השחור נראה

כאילו שזה לא כאן..אז למרות שעפ"ר אני לא יעכנא, אני מתה לדעת אם כן או לאו וסליחה על החפירות(אני מתה על חפירות...(ארכיאולוגיות)
)

יובית

New member
תשובה למרב1

אני גרה בחול. והתוספת היא של המטבח. זה שנראה שחור זה הSTACO...המלט שמורחים על הקירות החיצוניים לפני צבע. הצבע בסוף יהיה על גוון האפור.

למעלה