הבית הקודם שגרתי בו...

datchi2

New member
הבית הקודם שגרתי בו...

היתה בו פעילות מוזרה לאללה. קרו שם כל מיני דברים... אני אספר לכם.עד לפני חודשיים גרתי במשך 9 שנים בבית בן 70 שנה לערך עם בעלי היקר ובהמשך עם הכלבים והאיגואנות שלי. בעל הבית גר מעלינו זה כזה בית בודד דו משפחתי.מאחורי הבית יש מרתף שבמשך 9 שנים שחייתי שם לא דרכתי בו. כי תמיד היה שם מים ולכלוך. לילה אחד שכבתי לי במיטה ככה בדרך להרדם והרגשתי אנרגיה מוזרה כזאת. אני בן אדם שמאמין ברוחות,בעלי לא אבל היום כן. פתאום ראיתי מול עיני מישהו עובר דמות מבוגרת כזאת כהה חולפת על פני חדרי הערתי את בעלי ואמרתי לו, וככה הוא אמר לי: כן? ראית? זה השומר.וחזר לישון. מאז בהתחלה פחדתי להישאר לבד לעצום עינים ככה מס' שנים עד שהכלבים המקסימים הגיעו לביתי. כל הזמן הרגשתי דברים,כאילו מסתכלים עלי היו לי חלומות מוזרים שפעם אספר לכם עליהם. בוקר אחד קמתי משנתי הלכתי לסלון וראיתי את הכלבים ישנים על הספה שפתאום אחד מהם קם וראיתי שראשו רועד מעלה מטה כרפלקס לא רצוני. נלחצתי מאוד והתקרבתי אליו המבט שלו היה מוזר כאילו עינים אחרות מסתכלות מתוכו. התקשרתי לוטרינר שלי כולי בלחץ של יום שישי בבוקר ואמרו לי להגיע למרפאה. איך שנכנסנו לאוטו זה הפסיק.ישבתי אצל הוטרינר כשעתיים וכלום לא חזר על עצמו אז חזרתי הביתה איך שנכנסנו הביתה הכלב התישב בפרוזדור וזה זה שוב התחיל. התחלתי להיגנב וגם הכלב השני הסתכל ולא הבין מה קורה וככה זה היה עד השעה 2 בצהרים בערך בסופו של דבר חזרנו לדר' והוא אמר שזו כנראה התפתחות של אפילפסיה. הינו עצובים לשמע הדבר אבל הלב שלי אמר לי לא זה לא מחלה. כל אותה שבת התפללתי נתתי לכלבי כדור הרגעה כדי שישן (הוא היה בלחץ) וכמו שזה היה ככה ברוך השם זה נעלם. אח"כ כבר קרו דברים אחרים דפיקות בקיר האור בסלון נכבה ונדלק איבדתי מקום עבודה,איבדתי עובר,זהו עברתי דירה.רוצים לשמוע עוד אירועים כאלה מוזרים ואחרים?

מיבת

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

אני אשמח לשמוע!! ואם יש לך חזק מספיק אספר כמה חוויות שלי ויהיה נחמד!! אצלנו צעצועים של הילד זזים "לבד" הווליום בטלויזיה משתנה ובDVD והכל חדש כך שמי שיגיד מקולקל..טעות.הילד שלי רואה ואין בכוונתי לעצור אותו אלא לתת לו את הבטחון שיש חברים "שקופים" "דמיוניים" כי הם אמיתיים..!! לא פעם קרה שהתינוקי שלי בכה ולא ידעתי מה עוד אפשר לעשות וביקשתי עזרה של הנוכח הקבוע שלנו שירגיע אותו מעט..וכך הוא עושה , הוא עוזר לי...וכיף לנו! בעלי לא מאמין "עד שאני לא רואה אני לא מאמין" ביקש שבפעם הבאה שאני רואה להראות לו..חח אבל הוא לא מבין שעד שהוא לא יפתח עצמו למימד זה הוא לא יראה...אצל ההורים שלי "הם" משחקים עם מכשירי חשמל.. וילונות שחלון סגור אין רוח והם מזיזים...ועוד ועוד... בוקר טוב

מיבת

New member
צמרמורות ?

כי ככה גם אני מרגישה כשהם לידי.. כמו חום שעובר פתאום בכל הגוף אבל זה קורה כשהוא/היא ממש ממש צמוד אליי..

מיבת

New member
מלאכים??

אני מבקשת הסבר ומהר.. רוח מהי? מלאך מהו? שד מהו? אחר כך נמשיך..כי כנראה התשובות שלי יהיו שונות..

למעלה