הבית הפתוח

הבית הפתוח

השבוע הייתי בבית הפתוח והיה ממש נחמד ואביבה היא אשה מדהימה שנותנת בטחון ונותנת עצות שהם ממש פרקטיות ונכונות בקיצור מומלץ לכולם לבוא

shuky63

New member
לי נראה לפעמים שיש בצפון הרבה

אנשים מגמגמים לא רציניים. את זה אני אומר כי המון צפוניים שואלים על פעילות בצפון אבל כשיש איזו שהיא פעילות באים 3-4 אנשים. יש לאמבי סניף צפוני בקריות ויש לו מנהל עם אנרגיות אין סופיות שקוראים לו אריה.(אני אומר אין סופיות כי אני הייתי מתיאש מזמן). הוא מארגן פעילויות שונות מידי פעם ומה שצריך זה רק רצינות של אנשים שיחליטו להשקיע בעצמם ובאיכות חייהם. אז אם אתה רציני דודו,תעקוב כאן בפורום ובאתר אמבי ותגיע כשתהיה פעילות. חוץ מזה גם אפשר להגיע למפגשים בתל אביב. אני לדוגמה רציתי להגיע לסדנת פסיכו דרמה שהתקימה בקריות והיגעתי 16 שבועות מתל אביב לנשר,כי זה היה חשוב לי.

dudu2873

New member
שאלה לכולם

שלום . מה התפקיד של הבית הפתוח ? ומה הוא תורם למגמגם עצמו?

shuky63

New member
בית פתוח זו בעצם קבוצת תמיכה שבמקרה

הזה מונחית על ידי מנחה מקצועית.כמעט כל בן אדם רוצה לעבור שינוי בחייו והוכח שיותר קל לעבור את השינוי בקבוצה של אנשים שגם הם רוצים לעבור שינוי דומה.למשל לרדת במשקל יחד עם עוד אנשים שרוצים לרדת במשקל ולהפסיק לעשן עם עוד אנשים שרוצים להגמל מעישון. רוב המגמגמים רוצים דברים דומים.הם רוצים להפסיק לפחד לדבר במצבים מסוימים.רוצים להרגיש שיש להם זכות לדבר בכל מצב. טיפול אצל קלינאית תקשורת בלבד לא תמיד מאפשר לבצע את השינויים האלה וקבוצת תמיכה יכולה לעשות את העבודה. אני מדגיש שהקבוצה לא באה במקום טפול של קלינאי תקשורת למי שחשוב לו לא רק להעז לדבר אלא לעשות את זה ביותר שטף.הקבוצה באה במקביל לטפול של קלינאי התקשורת.

barba

New member
אמבי צפון

שבוע טוב בשבוע שעבר ישבתי עים עוד שני חברים ןחיכינו לאנשים שיגיעו להיידפארק לאחר שבשעה שמנה ושלושים אף אחד נוסף לא היגיע החלטנו לעזוב את המקום ואתה אכזבת אותי אישית שלא היגעת לכן רק כאשר תהיו רצניים אני אזמין את החדר ונעשה מיפגש במצקין יש לי את החדר רק בימי חמישי בשעה שמנה בערב

למעלה