הבית הפתוח-היה כיף

mishmaroti

New member
הבית הפתוח-היה כיף

דווקא הגשם(מבורך)הביא חוויה שלא היינו זוכים לה בחוץ
אור...איפ ה נעלמת,רק רציתי לומר שלום...

היה ממש נחמד.

רק חבל שאהוד ואשתו הטריה לא הרגישו טוב. כך יכול היה אהוד לנגן לשחר ולא היו צריכים אותי ..... ותרצה בסוף לקחה אותי אל גנזי המלך להראות הכתבים והשירים. אגב הבחורים מאשדוד עשו יפה את ארול. יום שני בעזרת השם. שבוע טוב חודש טוב.

Muznach

New member
נהנתי מאוד...

אבל חתכנו באמצע כי החברה התלוננה שרטוב וקר לה... לשם שינוי היא זאת שרצתה שנכנס כבר לאוטו וניסע ואני... אני רק עפר לרגליה.

Muznach

New member
כה נכנסנו הביתה, אפילו זכינו לשמוע

את החקיין של מאיר מבצע את מודה אני, וילדתי שלי וגם עוד 2-3 שירים של אור גלבוע ואז הלכנו... היה משהו מעניין אחרי?

אפשר לומר שהיה .. ברוך השם תודה לקל

כלא 6 הופיעו. ותרצה התעקשה באוזני שזה לא חילול הקודש. החקיין של מאיר שלמה שר עוד כמה שירים ובסוף כשהגיטרה של מאיר הגיעה הוא לא יכל להתאפק וביצע נחמדות את נרקומן ציבור. היו זוג אשדודים שבצעו את ארול ממש מתוק. וגם אנוכי ניגנתי ושחר שר את תת מודע זמני ואיך לא ...... מוצץ גבעול. ומשהו ביצע את שיר המדע בראפ עדין משהו. אז .... ברוך השם תודה לקל.

אה ...

את שמו של הקב"ה לא נהוג לומר בפה מלא. אחד משמותיו הוא א ל אזי הוגים אותו בשיחת חולין שלא בתוך פסוק קל ולא א ל. בתקווה להבנה . ... פפינו.

הבנתי מראש. שאלתי להכעיס.

זה מצחיק אותי כל השיבושים של הדתיים לשמות הללו. חוצמזה ש"אל" הוא בהחלט לא(!) אחד משמות האל. פשוט תיאור סטטוס (מתוך שלילת התארים). כמו שכתוב: כמוש אל מואב וכו' וכו'.

yossnet1

New member
תלוי את מי אתה שואל

אם אינני טועה "אל" הוא כן אחד מהשמות של אלוהים עפ"י היהדות והוא מסמל את מידת החסד

היה חיובי...

טוב אז אני שכל-כך רציתי להגיע יצאתי מת"א רק ב8 וחצי. כל הדרך הגשם דופק ומתחזק ואני חושב לעצמי איך זה מתגלגל שם כל הסיפור. אז למען האמת - לפרדס חנה הגעתי כבר ב 9 ועשרה רק שאז הבנתי שאין לי אפילו קצה קצהו של מושג איפה הבית של מאיר בשיא תמומתי נעזתי באחד המתדלקים (עם חביבים זה מתדלקים - נשבע לכם) והוא ככה נתן לי את הבגדול של הדרך... ואני בדרכי שלי - הסתבכתי והתרברבתי - השעון מתקתק כבר 9 וחצי רק שלא יכבו את האורות. גברת נחמדה שפגשתי - נכנסה לביתה להביא לי את מפת העיר וככה תוך כדי רונדלים הצלחתי להגיע רק ב רבע לעשר. אני מתיישב על המחצלת - זורק שלום מרחוק לשחר... ואודי שר את "את עושה לי חשק - את עושה לי טוב..." כל-כך מאיר... ואז הגשם מתחזק - והחבר'ה נשברים אז נכנסו לבית של מאיר לא ידעתי מה להרגיש... אם זה שאנחנו נכנסים ככה זה בסדר או אולי פשוט אין ברירה...? בקיצור החקיין של מאיר שר את ילדתי שלי אבל אני משום מה לא מוצא בו את מאיר זרמתי... אור גלבוע בהחלט הנעימה את זמננו וגם שני הבחורים שאחריה היו טובים. את דעתי בנושא כלא6 אני אחסוך ממכם או אולי לא... לדעתי מדובר ממש בחבורת ילדים שמבזים את השיר וגם הראפ שלהם - כאילו הטסקט עצמו - שהוא שלהם כל-כך רדוד... לא מתחכם - לא מתחרז - לא נותן את הכבוד הראוי לשיר הזה... מה אני אגיד לכם - הם יושבים בסלון של מאיר מבקשים שנצביע עבורם... הם לא יודעים שאני אל הקלפי לא אגיע ולתוכניות בגלג"צ לא אתקשר לא אשפיע לא אזיע בטח לא בשבילם... זהו - כל-כך רציתי שזה יסתיים באקט של האחים אריאל אבל משום מה לא ראיתי את זה קורה. אז נתתי מבט חטוף שוב על כל הציורים של מאיר על המקדש הקטן בכניסה. נתן לי אנרגיה והסתלקתי.... חיובי. כבר אמרתי.

למעלה