הבית הישן!

קלימרו

New member
הבית הישן!

הייתי עייף ורציתי לבכות להניח את הראש לכמה דקות הייתי רשע ולא מתחשב והכאבתי למי שאני הכי אוהב אז אמרתי שלום והתחלתי לנוע הבטחתי לחזור יותר רגוע עם אש בבטן וראש מלא עשן מצאתי את עצמי בבית הישן שער עץ מתקלף, מתנדנד וחורק מה רציתי למצוא בבית הריק מי בוכה בפינה מי זה שר מי צוחק מי אומר, מי שומע, מי צועק. מי שותק אז אמרתי שלום והתחלתי לנוע הבטחתי לחזור יותר רגוע עם אש בבטן וראש מלא עשן מצאתי את עצמי בבית הישן השיר הזה לא נכתב על ידי אבל הוא ממש שייך לי ולכן החלטתי להעלות אותו על דפי הפורום!

קלימרו ...

קראתי את השיר שהבאת בדמעות של חרטה וכאב... קראתי את השיר שהבאת ובו בעת נקרע לי הלב רק מנסה להבין למה ??? לא מבינה ילד יקר שלי... לא מבינה... זוכר את השיר ההוא שאני אוהבת לצטט לכם ``על הגשר הישן`` ששר אותו רמי קלינשטיין במיוחד את הפיזמון: ``בנית לך בית וחצבת אותו בנצח אני מכיר אותך מדאם לא מאתמול הכל נכון מאוד אבל בעצם... יש לך עוזר עם מנהל קרקס גדול !`` לפעמים אני מרגישה שאני חיה בתוך קרקס של חיים - ``מוכרת שואו`` אני לא יודעת למה בזמן האחרון אתה הוא זה המעניק לי את ההרגשה הזאת, מכניס אותי למצב הקודר הזה... אבל אל תדאג אני לא מרימה ידיים מעולם לא הרמתי אני לא כמו כל האחרים שהכרת יקום ויעזוב אני תמיד אמצא דרך לשוב אבל אני כבר לא אגיש לך את הלחי השניה ! המכה האחרונה על הלחי עוד צורבת ! ובאשר לשאלה אותה הצגת בשיר אנחנו שנינו בוכים, שרים, צוחקים, אומרים, שומעים, צועקים ושותקים (רק שאתה צריך ללמוד לשתוק יותר ובמיוחד שיש לך אש בבטן) אנא הקדש מחשבה לדברי... שלך כן עדיין שלך ענבל

הקשתית

New member
אל הבית הישן :)

מרגשות הן מילותייך. ודווקא בכאב, אנחנו פוגעים, במי,שהכי אוהבים. ואז הכי נעים, לחזור אל הזכרונות. לחזור אל הבית הישן. מקווה,שירגיע לך את האש בבטן.

את פשוט נפלאה !!! :)

כבר אמרתי לך זאת בעבר... אבל אני מוצאת לנכון לשוב ולהגיד זאת פעם נוספת ונראה כי זאת לא תהיה הפעם האחרונה :) ענבל

למעלה