הבית הזה

tairon

New member
הבית הזה

את הבית הזה היא בנתה בשתיי ידיה לא הוא לא נבנה מלבנים הוא נבנה עם המון תשומת לב עם המון אהבה בלב שלה היא השקיעה פה שעות לפעמים לילות יותר ימים הקדישה מזמנה ואט אט זה תפס תאוצה וראו זה פלא הבית התמלא היא החדירה התלהבות היא בנתה מקום חמים לכל אחת ואחד.. היא במילותיה ליטפה הדריכה נתנה דרך נתנה יעוץ הבית הזה אסף אליו אנשים רגישים אנשים עם נשמה ענקית שחיפשו את המקום הזה ומצאו בו מנוחה ונחלה תגל חברה שלי ויקרה שלי אולי לא אמרתי מעולם ..ואת כזו יקרה נפש ענקית ועצומה כשרון בלתי פוסק עם דאגה לכל אני אוהב אותך על מי שאת וכל החלטה בה תלכי כל הפרגון הוא לך ואיתך טאי

טאי...אין כמוך.

ואוהבים אותך פה - רק שתדע. מזמן לא יצא לך לבקר אותנו.... כמה טוב שחזרת. שלך תמיד מאיה

blue love יקר

רק שתדע....שהבית הזה נשאר וישאר. אנחנו לא ניתן לא לקרוס. מבטיחה לך. אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה - לא להפגע מכל הבלגן שהיה כאן. אנחנו טיפלנו ונמשיך לטפל בכך. ואתה תמיד תמיד מוזמן לעודד.... אנחנו כבר לא יכולים בלי הביקורי בית שלך. עם החיוך שהולך לך לטייל לפעמיים.... ועל שאר הדברים שמעלים חיך על שפתינו. אנחנו עדיין צריכים אותך פה. אל תנטוש אותנו - אנחנו לא נוטשים. המלחמה שלנו חייבת להמשך.... יום אחר יום. שלך מאיה

blue love

New member
מאיה...

ערב טוב מלאכית.. האמת ?...ממש לא ניפגעתי...שום דבר ממה שקרה בוידויים לא היה קשור בי לכן אין לי מה להיפגע.. דבר שני...אני בכלל לא מתכוון להפסיק לרחף מעל הפורום הרגשי הזה.. הפורום הזה כבר מזמן נכנס לי עמוק לדם...מה שאמרתי הוא שבלי תגל.. הפורום לא יכול להיות כמו שהיה...ואני עדיין חושב כך.. בכל מקרה אני אהיה כאן תמיד ...כי החומר כאן פשוט מקסים!! blue

למעלה