הביתה בשמחה

טוב לא קרמבו....אז קחי......./images/Emo35.gif

"פסק זמן"

אבל אני שומר על "שמי"..........

ותראי מה אני הזמנתי בקפה "אפרופו".... פיטנס תמיד נשאר פיטנס..

יוווווו הרגת אותי הערב!!!!!!

בגללך הלכתי ....לקחתי שקית של פיסטוקים והנה אני כאן מפצחת אותם! יהההההה בגללך... אני אתאמץ יותר להוריד קילו נוסף... ככה יפה? ככה עושים לחברים????? אין איזה סלט בשטח??????? חסה עם חסה עם חסה עם חסה??????? שלא תגיד שאני לא לארג´ית...ארגנתי לך מרטיני...תהנה

יקירתי....אני אוהב דברים טריים...

מבקבוק חדש...את המרטיני הזה אני נתתי לך לפני שבועיים
אם אני אשתה את זה עכשיו אני לא אתעורר מחר....אני אתעורר מחרתיים!!!

מה נתת לי??????

רק הורדתי אותו אתמול......וואלהההההה כעת אני נזכרת שראיתי את זה איפשהו...חחחחחחחחח ענק! נו....מה לעשות....בוא נראה מה יש לי במקום... רד בול לא....יתן לך כנפיים בי ג´י..לא...תקום עוד שבועיים מרטיני לא...תקום עוד יומיים... אין כמו מיץ תפוזים!!!1

מה נתת לי??????

רק הורדתי אותו אתמול......וואלהההההה כעת אני נזכרת שראיתי את זה איפשהו...חחחחחחחחח ענק! נו....מה לעשות....בוא נראה מה יש לי במקום... רד בול לא....יתן לך כנפיים בי ג´י..לא...תקום עוד שבועיים מרטיני לא...תקום עוד יומיים... אין כמו מיץ תפוזים!!!1

לוו

New member
פינטסססססס ברוך השב

ספור קצת האיך היה הביקור -טיסה ? פגשת מישהו מעניין ?

תודה לוו....../images/Emo51.gif

היה קצר, נחמד, עשינו עבודה, ראינו משפחה, הלכתי לראות סרט ממולץ מאוד בשם "דבר אליה" שזה סרט ספרדי אבל ממש מעולה.... מי שלא ראה את זה עדיין - ממולץ ביותר! הטיסות היו מאוד נעימות ללא שום בעיות או איחורים...אבל ארוך מדי...15 שעות לכל כיוון ובמיוחד שאני לא מסוגל להרדם...ארוך מדי... אבל תמיד אוהב לבוא הביתה.... אני מקוה שאצליח לישון לילה שלם כך שמחר נוכל להעיר את הפורום הזה ולהכניס בו קצת חיים עליזיםםםםםםםםםםם ולמי שלא מכיר את המרינה החדשה בהרצליה הנה תמונה קטנה... כשהמקום הזה ייגמר הוא יהיה מקום מקסיםםםםםם

לוו

New member
מה פינטס ?

הטיסה 15 שעות ואתה לא מסוגל להרדם ? גם אני ל יכול לישון בעת הטיסה , אז מה עשית בשעת הטיסה ? אני ממש משגע על המטוס , גם לעשן אסורררר , אני מביא ספר בפני עצמה - מיוחד לטיסה , גם העיתונים של היום ,

פיט (בראד?) נסססססס ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ברוך השב הביתה.....איך היתה הטיסה? כמה געגעת אלי(נו)? עם עננים? וציפורים? וכוכבים? וירח? אני יכולה לומר בשם עצמי שמאוד חסרת לנו....לך לישון כי בלילה נעשה בלאגןןןןןןןןןןןןןןן...... מקסימושששש

Swiss Babe

New member
ADI

we are actually switching huh? hope you have a great trip and mazal tov of course. fitness-loved the pics michal

מקסייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

היה נהדר לדבר איתך וחבל שלא היה לי מספיק זמן לערוך "מיני מפגש".. אולי בנסיעה הבאה יהיו עוד כמה בארץ ואז נוכל לארגן משהו...וגם לטעום מכל המאכלים שאת עושה לכל ה"לייצנים
" מהבית השנישלך
טנקס ווארי מאצ´ על קבלת הפנים...כמו שאמרתי ללוו, הטיסה היתה נעימה אבל מעייפת מכייון ואני לא מסוגל לישון במושבים (אפילו במחלקת עסקים). אני רק נרדם במיטה לשמה. אני ממש מקנא באנשים שמסוגלים להירדם בת"א ולהתעורר בניו יורק.. ניסיתי כבר הכל: כדורי שינה, שתיה וכו". טוב, רצית עננים: אז הנה עננים בדיוק לפני הנחיתה במיאמי שאותה את רואה פרוסה מתחת לעננים...יש לי עוד כמה כאלו.. אבל בהודעה שאחרי זו אני אעלה שקיעה הרצליינית שלקחתי מהדירה של אחותי בקומה ה-14. איך היתה הנסיעה לאילת?? מה? חשבת שאני לא אדע, הא?? מה עשית שם?

מדהים!

אני רואה את זה דיי הרבה אני גרה לא רחוק מהים... יוווו יה מציצן...שכחתי שזה שמך השני! היה לי כייף לאללה לדבר איתך...צ´מע..גבר לעניין. הייתי באילת בדיוק לערב אחד....הגעתי ב 18:00 למלון ויצאתי ב 10:00 למחרת... הייתי שם להופעה
לקבוצה מאורגנת...היה כייף היה נחמד לראות חברים מהעבר...ולהזכר...נוסטלגיה. גם אני לא ישנה בטיסות......פשוט לא נרדמת (משקשקת פחד!!!!) אהבתי את העננים...אחלה תמונות! איך לחזור הביתה? כבר עבדת היום?

zoti

New member
אני תותח !!!

אמרת שצילמת את זה מהקומה ה14. בהרצליה (במרכז העיר) יש רק שני בנינים שבהם לפחות 14 קומות. פאן לון ולב העיר. את בניין לב העיר רואים בתמונה. מה גם שהזוית של הצילום והגובה לא משאירים הרבה אופציות. אגב, אם אחותך תעשה חור בריצפה היא תגיע לקומה ה13 בבנין הידועה גם כ"חצי קומה". זו קומה שבנויה לחצי גובה בלבד. יש כל מני ספקולציות למה. אחת מהן אומרת כמובן "עין הרע". השניה אומרת שבמקור הבניין היה אמור להיות רק בן 12 קומות והקומה ה 13 הייתה אמורה להיות הגג אבל אחרי שבנו אותה החליטו להוסיף עוד קומות. סה"כ 16 אם אני לא טועה. אתה הרצלייני ? ZOTI

מכיר את הסיפור של הבנין......

בגלל "החצי קומה" הבנין גם נקרא "בנין הגמדים". הסיפור שאני שמעתי הוא שהקבלנים הראשונים נכנסו לבעיות כספיות וקבלן אחר גמר אותו אבל לא היה יכול להשלים את הקומה ה-13 ולכן בנה על זה. ונכון, יש שם 16 קומות. אני נוטה להאמין לסיפור "העין הרע" בגלל שגם כאן (בפלורידה) כשבונים בנין רב קומות הם שמים על כל קומה את מספר הקומה. כשמגיעים ל13 הם שמים 14 כך שזה נראה מבחוץ 11,12,14. לפי התשובה שלי את יכול לראות שאני "פלורידיאני" אבל אני במקורי מת"א. גרתי כל ילדותי בבנין מול בנין העיריה.

למעלה