הביתה בשמחה

הביתה בשמחה

אז הנה, אני נוסעת הביתה. ביום שלישי, 29/10, אני יוצאת לי לדרכי הביתה לישראל, אחרי כמעט שנה וחצי שבהן לא ראיתי את החברים והמשפחה. בקיצור, רק רציתי להתנצל על כך שאני לא כאן כל כך, אני נורא עסוקה ויש לי המון סידורים ועניינים. מקווה שאחרי שאחזור הכל יהיה רגוע קצת יותר, בינתיים אני מתנצלת מראש על ההיעלמות. מקווה שכולם מרגישים טוב!

לוו

New member
עדי , שמח לשמוע ממך ,

לכמה זמן את נוסעת ? מתי את חוזרת ?

עדי - נסיעה טובה

יובית

New member
טיסה נעימה עדי ../images/Emo160.gif../images/Emo104.gif

שיהיה לך טוב איפה שלא תיהיה, אבל, אל תישקחי שאנחנו כאן

רק ביקור...

אחרת זה היה דרמטי מדי לא? אחי הקטן חוגג בר מצווה ואני נוסעת כדי להיות שם. קצר מאוד, אני חוזרת ב-7 בנובמבר :)

עדי, מאחד שירד מהטיסה ...../images/Emo160.gif

...לפני שעתיים בדיוק אני מאחל לך נסיעה טובה ובילוי נעים

נו אז ספר לי על מזג האויר

אצלנו מינו שתי מעלות היום וקררררררר. האם אני בכלל צריכה להסחב עם מעיל לארץ? בגדים ארוכים? קצרים? אין לי מושג ירוק מה המצב שם עכשיו מבחינת מזג אויר. קר? חם? גשום? (איכס) תודה!

בעניין מזג אויר עדי.......

לפני שנסעתי בשבוע שעבר אמרו לי: "חמים ביום וקריר בערב. תביא חולצות שרוול ארוך בשביל הערב." מה אגיד לך, היה חם ביום ובכלל לא קר בלילה. לא לבשתי שום חולצה עם שרוול ארוך. ביום רק שרוול קצר. אני לא יודע איפה תהיי בארץ אבל אני הייתי רק בת"א ובהרצליה. יכול להיות שבירושלים כן קריר בערב... אני יודע שאצלך כבר נהיה קר...כשיצאתי הבוקר מהמטוס לטרמינל בשרוול קצר היה קררררר...40 מעלות....אני מגיע למיאמי וחםםםםם....המחשב שלי מראה ברגע זה 84 מעלות... ולחממם לך את התאבון...הנה אחד המאכלים האהובים עליך, נכון??

איזו תמונה מגניבה

אתה מעודד אותי כי ממש לא בא לי להתחיל להסתובב עם בגדי חורף. אני אהיה ברעננה רוב הזמן ובטח קצת בצפון. בכל מקרה אני שמחה שלא חורף, ואני אקח איזה ז´קט אחד ליתר בטחון וזהו. תודה!

לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!

רק לא קרמבו!!!! שיט עד שאני עושה דיאטה.....אני לא יכולהההההההה יוווו היום אכלו לי קרמבו מול העיניים... כמה? כמהההה אדם יכול לסבול????

למעלה