מסכים עם הרוב פחות או יותר...../images/Emo47.gif../images/Emo18.gif
עוד לא יצא לי לגמרי לחרוש עליו ולהאזין לעומק כי אני עדיין בחרישות על LOUD והתאהבתי כרגע בחדש של קנייה ופתאום גם החדש של ניקי דלף וממש רציתי להקשיב לו - נובמבר חודש עמוס במוזיקה, קשה להכיל הכל
בקשר לקשה, אני מסכים שמדובר באלבום פופ מעולה, היא נשארת בנישה המגניבה שלה, יכולות ווקאליות מתובלות חזק במחשב נישא והרבה נצנצים ותחושת פאן. Cannibal - גם אני חרשתי עליו המון מאז שהוא דלף ואני דווקא חושב שהוא ממש לא מתגמד בשמיעה רציפה - פתיחה מעולה לאלבום, מייצג את הסאונד המיוחד והקצב הכולל, פזמון ממכר שנתקע בראש
WRWWR - ללא ספק סינגל 1 ראשון
קשה להמנע מלהשוות ל
טיק טוק, ובהחלט יש לו הוויב שלו [טוב, כמו לרוב השירים שלו אבל ניחא
]... שיר מעולה, קצבי ושוב - פזמון ממממממכר! Sleazy - מסכים עם מה שכתבת - שילוב של ביטים ושורות ממכרות [=בקיצור המהות של Ke$ha], אני אוהב את השוני שלו ביחס לשירים שלה, הוא מאוד קשה פופיסטי אבל עדיין יש בו קצת R&B שלא ראינו אצלה. Blow - נראה באמת כמו סינגל מאוד מבטיח! לא יודע אם שיר השנה אבל יש בו נוסחה מנצחת של קצב, מילים ממכרות ותחושת פאן שתשאיר אותך להמשך היום עם הבלוואוווו אוו אוו אוו
! The Harold Song - אלה משירי הפנינה שקשה לא תרשה לקהל הרחב לראות, מאוד הזכיר לי משמיעה ראשונה את Hungover וDancing With My Tears מהאלבום הראשון. שיר מעולה שכיף לשמוע, אתנחתא מעולה אחרי 4 שירים מפוצצים
Crazy Beautiful Life - לגמרי מסכים איתך, מרגיש כמו שטיק פליק מה שנקרא, שיר כייפי ואופטימי אבל לא משאיר אותך
Grow A Pear - מבין את ההשוואה כי באמת יש פה ביטים של קייטי [בכל זאת, אלה אותם מפיקים, לא?
], לא הכי התלהבתי, אולי כי הוא איטי מדי אבל הוא בהחלט מתאים למקום שלו באלבומון. מגניב בתור שיר כחלק משמיעה רציפה של האלבום. C U Next Tuesday - מזכיר לי קצת את Blind, שיר מיוחד וחורפי כזה - אלקטרוני ביטי אבל שקט כזה, Animal Billboard Remix - אוקיי
! אם יש משהו שעושה לי את זה חוץ מסימפול של שיר שאני מת עליו זה רמיקס אמיתי לשיר מעולה שהוא לא סינגל מה שהופך אותו ליותר מיוחד. אנימל הוא ללא ספק שיר נושא מעולה באלבום המקורי ופה נתנו לו איזשהו וויב עתידני אלקטרוני כזה שמאוד עושה לו טוב.
! סה"כ אלבום ממש טוב, אני ממש רואה את עצמי נרדם איתו עוד חודש ברכבת חזרה הביתה מהבסיס [
]... יש בו התקדמות מהאלבום הקודם, הרבה KE$HA, גיוון בין השירים ועם זאת אחידות... נהנתי לקרוא וסליחה על החפירה, התחשק לי