הביקורת שלי על CANNIBAL

לא מסכים לגבי קייטי

היא כותבת את כל השירים שלה, יש לה שליטה מלאה על הליריקה (ולפעמים לחן אאל"ט) באלבומים שלה. בראיונות איתה גם רואים כמה היא שותפה ביצירה של המוזיקה כשהיא מדברת על הכתיבה של השירים והרעיונות/השראות/סיפורים שמאחוריהם.. ברור שיש מאחוריה מפיקים והכל אבל זה לא סותר.. אם כבר אז ריהאנה נכנסת להגדרה שכתבת, היא לא עושה כלום חוץ מלשיר את השירים שנותנים לה ולהופיע איתם (עד כמה שאני יודע), שאין בזה שום דבר רע, אבל היא גם לא עושה מהם משהו מיוחד או יוצא דופן.. לגבי קאשה אני לא יודע...

Bright Unicorn

New member
עדיין

היא מציגה משהו די שטחי, למרות שהיא אולי כותבת את חלקם ושותפה ביצירה... לא נראה לי שהיא מנסה גם להיות עמוקה יותר מדי האמת, זאת פשוט מוזיקה שבעיניי מגיעה למיצוי מהר, ארוזה באריזה מפוצצת עם תוכן שהוא די ריקני

מעולם לא אמרתי שהיא מנסה להיות עמוקה

חח ההפך הגמור סה"כ אני מסכים איתך, רק לא הסכמתי על החלק שקייטי לא מביאה מעצמה מוזיקלית, זה שהמוזיקה לא עמוקה ומבריקה לא סותר את העובדה שהיא כותבת את כל השירים שלה

theone24

New member
קאשה כותבת את כל הליריקה לשיריה.

לפעמים לבד לפעמים עם אחרים, אבל אין שיר שלה שהיא לא כתבה בו משהו.

2Dirrty4U

New member
-נשלח לפני הזמן-

כן, באלבום הקול של כריסטינה עבר עריכות אלקטרוניות אבל לא כל דבר זה בהכרח אוטוטיון ואנשים שלא יודעים להבדיל אומרים על כל דבר שזה אוטוטיון וזה לא נכון להגיד את זה. אוטוטיון פופולארי - זה כן, אבל זה לא האפקט היחיד שקיים כיום. היה ראיון עם טריקי, אחד ממפיקי האלבום, ועד כמה שאני זוכרת הוא הזכיר את זה שהם לא השתמשו באוטוטיון בשירים..

theone24

New member
למעשה אתה מתכוון לאלבום השני...

כי בראשון היא בכלל הייתה נקראת קייטי הדסון והסגנון היה גוספל - רוק.
טעות נפוצה בקשר אליה. טינייג' דרים הוא אלבומה השלישי.

אהה נכון, אני זוכר שקראתי על זה איפה שהוא

שמעת אותו בכלל? הוא שווה האזנה?

theone24

New member
האמת שלא, למרות שהוא קיבל ביקורות חיוביות...

לפי וויקיפדיה. זאת קייטי שונה ב360 מעלות מהפרסונה שהיא היום. אני לא בטוח שזה ידבר אליי.

theone24

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif! אז שיתחיל לעניין אדוני הצעיר!../images/Emo196.gif

../images/Emo51.gif על הביקורת.

אני מאוד לא אוהב את קאשה והתדמית שלה. הרבה פוזה ואוטוטיון שמחפים על כישרון. מאלבום הראשון שלה מצאתי את עצמי מזמזם את כל השירים. בכלל היא ממכרת אבל השיר היחיד שאני באמת אוהב בלב שלם ממנו זה Stephen. וקניבל בהחלט עליית מדרגה אצלה. שמעתי כמה שירים ואהבתי מתוכם את Blow וCannibal. WRWWR חביב אבל שוב היא תמיד תקועה על אותו קו אלקטרוני אונס אוזניים. לא מת עליה,אבל הביקורת גרמה לי לאהוב ולהכיר את Blow אז תודה.

הורדתי את האלבום

וחסרים 5 שירים. אוף לקח לי המון זמן למצוא את האלבום להורדה ואין לי כוח לחפש שוב
עדיין לא שמעתי את כל האלבום אז אני לא יכולה להגיב אבל... 3 וחצי לCannibal? השיר שהכי פחות אהבת?
זה היה השיר שהכי אהבתי מהדליפות (עד שBlow דלף).

את עזרתכם בבקשה-אני רוצה את הלינק

של האלבום באתר הרוסי ru -לצורך הורדה ישירות ל/tapuzforum/images/Emo56.gifנגן שבסלולארי שלי..(פשוט האתר הזה/tapuzforum/images/Emo66.gif/tapuzforum/images/Emo153.gifידידותי עבורו) תודה ענקית מראש למי שיציל אותי/tapuzforum/images/Emo9.gif /tapuzforum/images/Emo124.gif/tapuzforum/images/Emo53.gif

מקנזי1

New member
מסכים עם הרוב פחות או יותר...../images/Emo47.gif../images/Emo18.gif

עוד לא יצא לי לגמרי לחרוש עליו ולהאזין לעומק כי אני עדיין בחרישות על LOUD והתאהבתי כרגע בחדש של קנייה ופתאום גם החדש של ניקי דלף וממש רציתי להקשיב לו - נובמבר חודש עמוס במוזיקה, קשה להכיל הכל
בקשר לקשה, אני מסכים שמדובר באלבום פופ מעולה, היא נשארת בנישה המגניבה שלה, יכולות ווקאליות מתובלות חזק במחשב נישא והרבה נצנצים ותחושת פאן. Cannibal - גם אני חרשתי עליו המון מאז שהוא דלף ואני דווקא חושב שהוא ממש לא מתגמד בשמיעה רציפה - פתיחה מעולה לאלבום, מייצג את הסאונד המיוחד והקצב הכולל, פזמון ממכר שנתקע בראש
WRWWR - ללא ספק סינגל 1 ראשון
קשה להמנע מלהשוות לטיק טוק, ובהחלט יש לו הוויב שלו [טוב, כמו לרוב השירים שלו אבל ניחא
]... שיר מעולה, קצבי ושוב - פזמון ממממממכר! Sleazy - מסכים עם מה שכתבת - שילוב של ביטים ושורות ממכרות [=בקיצור המהות של Ke$ha], אני אוהב את השוני שלו ביחס לשירים שלה, הוא מאוד קשה פופיסטי אבל עדיין יש בו קצת R&B שלא ראינו אצלה. Blow - נראה באמת כמו סינגל מאוד מבטיח! לא יודע אם שיר השנה אבל יש בו נוסחה מנצחת של קצב, מילים ממכרות ותחושת פאן שתשאיר אותך להמשך היום עם הבלוואוווו אוו אוו אוו
! The Harold Song - אלה משירי הפנינה שקשה לא תרשה לקהל הרחב לראות, מאוד הזכיר לי משמיעה ראשונה את Hungover וDancing With My Tears מהאלבום הראשון. שיר מעולה שכיף לשמוע, אתנחתא מעולה אחרי 4 שירים מפוצצים
Crazy Beautiful Life - לגמרי מסכים איתך, מרגיש כמו שטיק פליק מה שנקרא, שיר כייפי ואופטימי אבל לא משאיר אותך
Grow A Pear - מבין את ההשוואה כי באמת יש פה ביטים של קייטי [בכל זאת, אלה אותם מפיקים, לא?
], לא הכי התלהבתי, אולי כי הוא איטי מדי אבל הוא בהחלט מתאים למקום שלו באלבומון. מגניב בתור שיר כחלק משמיעה רציפה של האלבום. C U Next Tuesday - מזכיר לי קצת את Blind, שיר מיוחד וחורפי כזה - אלקטרוני ביטי אבל שקט כזה, Animal Billboard Remix - אוקיי
! אם יש משהו שעושה לי את זה חוץ מסימפול של שיר שאני מת עליו זה רמיקס אמיתי לשיר מעולה שהוא לא סינגל מה שהופך אותו ליותר מיוחד. אנימל הוא ללא ספק שיר נושא מעולה באלבום המקורי ופה נתנו לו איזשהו וויב עתידני אלקטרוני כזה שמאוד עושה לו טוב.
! סה"כ אלבום ממש טוב, אני ממש רואה את עצמי נרדם איתו עוד חודש ברכבת חזרה הביתה מהבסיס [
]... יש בו התקדמות מהאלבום הקודם, הרבה KE$HA, גיוון בין השירים ועם זאת אחידות... נהנתי לקרוא וסליחה על החפירה, התחשק לי

נהנתי ליקרוא-

שמעתי את האלבום ולא היתלהבתי ,שום שיר לא מצא חן בעייני חוץ מ- The Harold Song יש לו משהו מיוחד ויפה.. כככה ,אני לא מיתחברת לשירים שלה ,והם ממש משעממים אותי
.

candyheart

New member
תודה רבה על הביקורת!

לא שמעתי את האלבום מספיק פעמים כדי לכתוב ביקורת מפורטת,אבל אני בהחלט יכולה להגיד שהוא עשוי בצורה מעולה בשביל אלבום פופ,וכל השירים מאוד להיטיים.הוא בהחלט קצת עוד ממה ששמענו עד עכשיו כמו שאמרת,אבל האלבום בהחלט מלוטש ועשוי כדי להיות אלבום פופ טוב. אני נותנת לו

*מכורה*

"אלבום קאשה"
לאלבום. Cannibal
We R Who We R כשהשיר יצא לא אהבתי אותו. אחד הטובים באלבום, בחירה טובה כסינגל ראשון.
וחצי. Sleezy
Blow
וחצי. The Harold Song
וחצי. גם אותי היא הצליחה לרגש. Crazy Beautiful Life
וחצי. Grow A Pear נשמע כמו CG של קייטי
הן מעתיקות אחת מהשניה?
C U Next Tuesday
וחצי. Animal Billboard Remix לא אוהבת רמיקסים ואהבתי את הגרסה המקורית. לא שמעתי.

למעלה