הביקורת שלי על CANNIBAL

WundeRKind

New member
הביקורת שלי על CANNIBAL

Cannibal - השיר שפותח את האלבום. במשך שבוע שמעתי אותו בערך 60 פעמים (תאמינו לי שזה הרבה, אני לא נוהג לשמוע שיר יותר מפעמיים בחודש חח) אבל לעומת שאר הענקיים באלבום הוא דיי מתגמד. השיר נוטה להיות קצת חופר. אבל הוא מושקע וממכר. 3 וחצי מתוך 5!
We R Who We R - חלק כבר אמרו שזה השיר הכי טוב שלה, והמצעדים מאשרים את זה. אני חייב להודות שבהתחלה לא התלהבתי מהשיר הזה בכלל, עכשיו אני כן מעריך אותו. עדיין אני חושב שהוא סינגל מבוזבז כי ב EP הזה יש לפחות 6 שירים אחרים שיכולים להיות סינגלים טובים יותר! 4 מתוך 5.
Sleezy - טוב. צרבתי את השיר הזה כדי שאשמע אותו פעם ראשונה באוטו. הפעלתי את המערכת, וכל האוטו התחיל לרעוד מרוב כל הבסים חח. השיר נשמע משעמם בשמיעה ראשונה, אבל כשנכנסתי אליו קשה לצאת ממנו, הוא ממכר (סימפטום חוזר בשירים שלה
). 5 מתוך 5.
Blow - השיר הכי טוב באלבום כנראה. ובטוח שיר הפופ הטוב ביותר של 2010 מבחינתי. הבתים קצת מזכירים לי את SHE WOLF של שאקירה. הייתי שמח מאוד אם השיר הזה יצא כסינגל, או לפחות שיהיה בכל מסיבה שאהיה בה
THIS PLACE IS GONNA BLOWWWWWWWWWWW. 5 מתוך 5!!
The Harold Song - נשמע כמו כל שיר טיפוסי אחר של קייטי פרי, אולי בעיקר טינג' דרים. אבל למרבה הפלא (באמת
) קאשה מצליחה לרגש אותי מאוד. הקול שלה פה נשמע מפתיע מאוד לטובה, והשיר סוחף. יכול להיות מעולה להוציא כסינגל לקראת כריסמס. 4 וחצי מתוך 5.
Crazy Beautiful Life - זה נשמע כאילו זה השיר הסתמי (כן כן כולם כאלו, אבל זה לגמרי) של האלבום. אבל עדיין הוא כיפי, נשמע כמו רצועה של AQUA מתחילת שנות ה - 90 רק שידרוג קצת. 4 מתוך 5.
Grow A Pear - אז באופן כללי, קאשה מושפעת מקייטי פרי ואפשר לשמוע את זה כמעט בכל שיר. השיר הזה נראה לי הוא השפעה הכי מובהקת (אולי שילוב של קייטי פרי וגוון סטפני). WHEN YOU GROW A PEAR YOU CAN CALL ME BACK - מבטיח שמי שישמע את השיר הזה השורה הזאת לא תצא לו מהראש בתקופה הקרובה חחח. לגמרי 5 מתוך 5.
CUNext Tuesday - רצועה שקצת תלושה מהאלבום, סוג של דאנס פופ אלקטרוני,מזכיר את הסגנון של קיילי מינוג, אפילו קצת מזכיר לי את UU של בריטני (לכל חברי הפורום, לא לרצוח אותי
). הסגנון הזה יושב על קאשה בצורה מדויקת וסקסית מתמיד. גם זה יכול להיות אחלה סינגל לחורף..
5 מתוך 5.
Animal Billboard Remix - רמיקס לשיר הנושא של הדיסק הראשון. בדיסק הראשון לא התלהבתי מהשיר, אבל הגרסא הזאת עושה את השיר להרבהההה יותר טוב. 4 וחצי מתוך 5. בקיצור, הנקודות לא באמת חשובות. האלבום הזה הוא אחד הדברים החמים ביותר בפופ בשנים האחרונות לדעתי. מה שבטוח הטוב ביותר ב 2010. האלבום אולי נשמע כמו כל דבר אחר שאנחנו מכירים מהעשור האחרון, אבל הוא עשוי בצורה מבריקה, שנונה והפקה שלא תבייש את בריטני בעצמה
. גם אני הייתי מאלו שזלזלו בה, אבל אם מנסים לשכוח מהמראה שלה וההתנהגות שלה (
) מגלים זמרת פופ מוכשרת ברמה גבוהה. כל כך חבל שזה EP ולא דיסק רשמי, כי יש פה לפחות 3 מגה - להיטים שיכולים להשאיר את קאשה על המפה לעוד הרבה שנים. אני מניח שבסופו של דבר יצא רק עוד סינגל אחד (ביחד עם WE R...). בקיצור -

theone24

New member
איזו הפתעה!

כיף לראות אותך איתנו ועוד יותר כיף לראות שעשית ביקורת! (זריז אתה...הורדתי אותו לפני שעה אולי
). בגדול, אין לי ממש דעה על השירים החדשים עדיין... אני מאזין לו מאז שהורדתי אותו ויש קצת הרגשה שאת השירים החזקים ביותר היא שיחררה לאייטונס כפרומו. אבל מה שבטוח הוא שהיא יודעת את העבודה. הEP הזה ישאיר אותה בשטח עד לאלבום החדש. נ.ב - אני חייב לא להסכים עם הרמיקס לAnimal. מאוד אהבתי אותו בגירסתו המקורית, והוא הכי מבוזבז בעייני באלבום ההוא. תמשיך לכתוב פה.

theone24

New member
בשביל זה אנחנו פה!../images/Emo6.gif

כאן אף אחד לא ישפוט אותך על מי או מה אתה שומע. אתה יכול להצהיר שאתה מכור למיילי סיירוס........................ועדיין נקבל אותך בזרועות פתוחות!
סתם, באמת שכיף לראות אותך איתנו.

theone24

New member
זה בסדר, כמו שאמרתי...

אנחנו לא שופטים פה אף אחד.......................................................

עשית לי חשק לשמוע../images/Emo13.gif

מצחיק שאתה אומר שקייטי פרי השפיעה עליה, דווקא כששמעתי את האחרון של קייטי היה נדמה לי שהיא מנסה להיות קאשה (לא באמת חושב ככה אבל אתם יודעים למה אני מתכוון)

אז בעיקרון, קייטי הייתה קודם,

אבל עם סגנון קצת יותר אקוסטי, על גבול הסופט רוק. כשקאשה פרצה, ההשוואה האחרונה שהעלתי הייתה לקייטי. ואז קייטי באלבום החדש התחילה עם סגנון דומה. ניסית פעם להשוות את TIK TOK ל-CALIFORNIA GURLS? דומים להחריד, ושל קאשה שוחרר קודם. ומוזר שלא ראיתי פה בפורום את ההשוואה, זה היה הדבר הראשון שעלה בדעתי ככשמעתי את של קייטי.! גם אני התחלתי להתחבר פתאום לקאשה
בעיקר בזכות CANNIBAL! (הרצועה) ואז הגעתי לסליזי החמוד :) כמו שזה נראה עד כה, הדיסק המשולב (ANNIMAL+CANNIBAL) ישב על מדפי. למעוניינים, המשולב: http://www.sonymusicdigital.com/kesha/animal-cannibal/details/5697910 ואני רואה נכון?? קליפים של סטפן ואנימל?!?!?!

../images/Emo45.gif הסברת יותר טוב ממני

למרות שאני לא באמת חושב שקייטי העתיקה מקאשה... עם כל הכבוד לה לא חושב שהיא המציאה או התחילה את הזרם הזה של שירי פופ.. ואני עד היום לא רואה מה הדמיון בין CG ל-TT (שהוא הרבה ה-ר-ב-ה יותר טוב אגב..)

Bright Unicorn

New member
מה הדימיון

ששניהם בנויים בדיוק על אותם ביטים, אותם סאונדים.. בכלל נשמע כאילו הלבישו מילים שונות על אותה הפקה.... תקשיב

אם ממש מתאמצים

אז יש דימיון קל בפזמון, במיוחד ה"אוווו" הזה שיש בסוף כל פזמון בשני השירים.. אבל חוץ מזה אני באמת לא רואה כזה דימיון גדול

לאו דווקא,

קייטי לא היתה כזאת "פופית" באלבום הראשון, ורק אחרי שהפופ האלקטרוני נהיה כזה טרנד היא זרמה איתו.. בכל מקרה לא באמת התכוונתי שקייטי מושפעת מקאשה, פשוט קיבלתי קאשה-vibe בחלק מהשירים באלבום האחרון..
ואגב- חייב לציין שאני בשוק שאתה שומע שיר אהוב מסויים מקסימום פעמיים בחודש
ממש ההפך ממני... אם אני אוהב שיר אני מסוגל לשמוע אותו 100 פעם ביום..

WundeRKind

New member
זה נכון..

אבל מלבד TT.. שום דבר באלבום הראשון של קאשה לא מזכיר את קייטי פרי.. ה EP הוא לגמרי שירי קייטי. אבל לא ממש אכפת לי מי היה קודם או מי מעתיק או מי טובה יותר.. אני הרבה יותר נהנה לשמוע את קאשה. זה אומר נשמע מוזר אבל יש כנות בקול בשירה שלה, משהו שאני לא מצליח למצוא בהרבה זמרים..

theone24

New member
אני מצליח להבין מה שהוא אומר...

בשירים כמו Hungover ו - Blind שבהם הקול לא שלה לא ערוך למוות ומתוגבר בכל מיני אפקטים למינהם, היא נשמעת די טוב. בשירים כאלה אני יכול להבין למה היא מצהירה על עצמה שיש לה קול טוב וזהו הדבר היחיד שהיא בטוחה בו.

WundeRKind

New member
מה הקשר...

היא שרה פופ, לא סול. היא לא צריכה קול יפה/מפוצץ כדי שיהיה לה כנות בשירה. כשהיא שרה, זה נשמע כאילו היא מאמינה בשיר, מעבירה את הטקסטים בצורה חיננית לדעתי. ולזה התכוונתי. חוץ מזה, תראה לי זמרת שלא משתמשת באוטו טיון. אפילו כריסטינה (עם הקול המוכשר ובלה בלה בלה) באלבום האחרון עשתה מלא פעמים. זה מה שמאפיין בעיקר את פופ ה2000 לדעתי..

יש סביבה המון פוזה...אין לה קול ממש טוב בעיני

וכנות זה לא שראיתי ושמעתי. ראיתי רק פוזה של מאגנובה שעושה שירי מועדונים ממוחזרים משהו... אצל קאשה השימוש באוטוטיון הכי בולט ורעה כי פשוט אין לה ממש קול.. זכותך בהחלט לחשוב שהיא מעבירה תתטקסטים בצורה חיננית. :) ובקשר לכריסטינה
- ידוע שבביוניק יצאה חשה ומגעולה.

Bright Unicorn

New member
../images/Emo45.gif

בכלל אני חושב שמוזיקלית לא השאלה מי לקחה השראה ממי אלא מי הלכה לאיזה מפיק ראשונה הן מביעות את עצמן באמצעות המון יועצי תדמית שדואגים למראה וכל מה שהן מייצגות, מוזיקלית אני לא חושב שאף אחת מביאה משהו באמת מעצמה לכן מצחיק אותי לחשוב שהן לוקחות השראה מוזקלית אם כי שמעו להיט שהצליח לאחרת וחמדו זאת לעצמן.

למעלה