WundeRKind
New member
הביקורת שלי על CANNIBAL
Cannibal - השיר שפותח את האלבום. במשך שבוע שמעתי אותו בערך 60 פעמים (תאמינו לי שזה הרבה, אני לא נוהג לשמוע שיר יותר מפעמיים בחודש חח) אבל לעומת שאר הענקיים באלבום הוא דיי מתגמד. השיר נוטה להיות קצת חופר. אבל הוא מושקע וממכר. 3 וחצי מתוך 5!
We R Who We R - חלק כבר אמרו שזה השיר הכי טוב שלה, והמצעדים מאשרים את זה. אני חייב להודות שבהתחלה לא התלהבתי מהשיר הזה בכלל, עכשיו אני כן מעריך אותו. עדיין אני חושב שהוא סינגל מבוזבז כי ב EP הזה יש לפחות 6 שירים אחרים שיכולים להיות סינגלים טובים יותר! 4 מתוך 5.
Sleezy - טוב. צרבתי את השיר הזה כדי שאשמע אותו פעם ראשונה באוטו. הפעלתי את המערכת, וכל האוטו התחיל לרעוד מרוב כל הבסים חח. השיר נשמע משעמם בשמיעה ראשונה, אבל כשנכנסתי אליו קשה לצאת ממנו, הוא ממכר (סימפטום חוזר בשירים שלה
). 5 מתוך 5.
Blow - השיר הכי טוב באלבום כנראה. ובטוח שיר הפופ הטוב ביותר של 2010 מבחינתי. הבתים קצת מזכירים לי את SHE WOLF של שאקירה. הייתי שמח מאוד אם השיר הזה יצא כסינגל, או לפחות שיהיה בכל מסיבה שאהיה בה
THIS PLACE IS GONNA BLOWWWWWWWWWWW. 5 מתוך 5!!
The Harold Song - נשמע כמו כל שיר טיפוסי אחר של קייטי פרי, אולי בעיקר טינג' דרים. אבל למרבה הפלא (באמת
) קאשה מצליחה לרגש אותי מאוד. הקול שלה פה נשמע מפתיע מאוד לטובה, והשיר סוחף. יכול להיות מעולה להוציא כסינגל לקראת כריסמס. 4 וחצי מתוך 5.
Crazy Beautiful Life - זה נשמע כאילו זה השיר הסתמי (כן כן כולם כאלו, אבל זה לגמרי) של האלבום. אבל עדיין הוא כיפי, נשמע כמו רצועה של AQUA מתחילת שנות ה - 90 רק שידרוג קצת. 4 מתוך 5.
Grow A Pear - אז באופן כללי, קאשה מושפעת מקייטי פרי ואפשר לשמוע את זה כמעט בכל שיר. השיר הזה נראה לי הוא השפעה הכי מובהקת (אולי שילוב של קייטי פרי וגוון סטפני). WHEN YOU GROW A PEAR YOU CAN CALL ME BACK - מבטיח שמי שישמע את השיר הזה השורה הזאת לא תצא לו מהראש בתקופה הקרובה חחח. לגמרי 5 מתוך 5.
CUNext Tuesday - רצועה שקצת תלושה מהאלבום, סוג של דאנס פופ אלקטרוני,מזכיר את הסגנון של קיילי מינוג, אפילו קצת מזכיר לי את UU של בריטני (לכל חברי הפורום, לא לרצוח אותי
). הסגנון הזה יושב על קאשה בצורה מדויקת וסקסית מתמיד. גם זה יכול להיות אחלה סינגל לחורף..
5 מתוך 5.
Animal Billboard Remix - רמיקס לשיר הנושא של הדיסק הראשון. בדיסק הראשון לא התלהבתי מהשיר, אבל הגרסא הזאת עושה את השיר להרבהההה יותר טוב. 4 וחצי מתוך 5. בקיצור, הנקודות לא באמת חשובות. האלבום הזה הוא אחד הדברים החמים ביותר בפופ בשנים האחרונות לדעתי. מה שבטוח הטוב ביותר ב 2010. האלבום אולי נשמע כמו כל דבר אחר שאנחנו מכירים מהעשור האחרון, אבל הוא עשוי בצורה מבריקה, שנונה והפקה שלא תבייש את בריטני בעצמה
. גם אני הייתי מאלו שזלזלו בה, אבל אם מנסים לשכוח מהמראה שלה וההתנהגות שלה (
) מגלים זמרת פופ מוכשרת ברמה גבוהה. כל כך חבל שזה EP ולא דיסק רשמי, כי יש פה לפחות 3 מגה - להיטים שיכולים להשאיר את קאשה על המפה לעוד הרבה שנים. אני מניח שבסופו של דבר יצא רק עוד סינגל אחד (ביחד עם WE R...). בקיצור -