הביקורת שלי על by the way

angel 0f r0ck

New member
הביקורת שלי על by the way

זאת ביקורת לא טובה ולא רעה. יש שירים שאני משבחת ויש שירים שאני "מלכלכת עליהם". אז רק תדעו שזו דעתי ותקחו את זה ברוח טובה. By The Way-שיר מעולה לפתיחת האלבום ומדהים בפניי עצמו.אגרסיבי,עצבני,קיצבי וכיפי. שיר קליט ומעניין עם גרובים אדירים.השיר הכי יפה האלבום.קליפ קורע לחלוטין..אין אין... שיר אדיר ותותחי שמופק מצויין. Universally Speaking-יש כאלה שיגידו שהוא שיר מהמם ואחד הטובים שלהם,יש כאלה שחושבים שזה אחלה שיר ולא יותר מזה,יש כאלה שיאמרו שהוא שיר פסדר וגם די מיותר ויש כאלה כמוני שסולדים מהשיר הזה סלידה מוחלטת ולא מבינים איך הפפרז יכלו להקליט שיר כ"כ גרוע. פשוט שיר משעמם ומעצבן ושלא נדבר על הקליפ הלא משוקע ועל הבחירה הגרועה לשים אותו באוסף הלהיטים. This Is The Place-את האמת,זה שיר טוב.שיר נחמד וקליל שכיף לשמוע ברקע. והמילים שלו יפייפיות כי הוא בעקיפין שיר על הלל אבל המוזיקה שלו לא ממש מיוחדת אבל שיר טוב. Dosed-זהו שיר מתקתק הנכתב על האקסית של אנתוני(אמרו לי שהוא בכה אחרי שהוא הקליט אותו). מילים יפות ומתוקות על האהובה לשעבר אבל בתכלס זה שיר די משעמם ואני לא מוצאת המנגינה שלו שום דבר מיוחד. Don't Forget Me-אני חושבת שאני
.איזה שיר יפההה. שיר איטי,מתוק וקליט. פשוט יצירת מופת(טוב שלא הגזמתי).אחלה שיר עם פזמון סוחף(אני כ"כ אוהבת את הליווים של ג'ון
). The Zephyr Song-קודם כל אני חייבת לציין שההפקה של הקליפ של השיר הזה מצויינת.אחלה קליפ. עכשיו,זה שיר מעולה לדעתי.הבתים מאוד מעניינים. שיר די פופי,קליט שמאוד כיף להאזין לו כשיש מצב רוח.בקיצור שיר מצויין. Can't Stop-הנה השיר שרובכם יגידו שהוא השיר הטוב ביותר באלבום. בשיר הזה הניסיון של הפפרז לחזור לתקופת ימי ה-fאנק העליזים מאוד בולטת. יש כאלה שרואים את זה כגאונות וכשיחזור שלהשירים של האלבום "דם,סוכר,סקס,קסם" ויש כאלה שיראו שיחשבו שהניסיון הזה פטאתי עלוב וכלל לא מוצלח לחזור לימים ההם. אני לא שהוא גאוני וגם לא פטאתי. אני חושבת שזה שיר מצויין שדווקא מתאים תקופה בעכשווית של הפפרז. כיף לי לשמוע אותו ולהכניס טושים לתוך הנחיריים כמו שהם עושים בקליפ. I Could Die For You-שיר נחמד ומצעבן גם יחד.זה תלוי במצב ברוח. לפעמים הוא מרגש אותי ולפעמים משעמם אותי. אני ממש לא החלטית לגביו. Midnight-אני רוצה לחשוף בפניכם את האמת..לעולם לא שמעתי את השיר הזה במלואו...שמעתי רק דקה וחצי בערך ממנו והאוזן שלי חטפה חררה ענקית מרוב הזוועה ששמעתי ולא שמעתי אותו רק פעם אחת.שמעתי אותו הרבה פשוט אפעם לא יכולתי לשמוע אותו עד סוף. Throw Away Your Television-אני חושבת שאני שוב
. אם תעצמו עיניים ותקשיבו לשיר הזה הריכוז רב אתם תחשבו שאתם בג'ונגל... אני לפחות חשבתי כך...שיר ג'ונגלי לחלוטין..שיר מעולה..אוי.. אחת ההפקות הכי טובות ששמעתי החיי..אילו אפקטים מיוחדים ומעניינים. שיר מיוחד ללא ספק.בין השירים הטובים ביותר האלבום.שיר משובח ביותר. אחד נקודות האור של האלבום.וחשוב לציין שגם המסר של המילים מאוד חכם. Cabron- וכולם איתי ביחד
..Cabron Cabron Cabron Cabron... השיר הכי מגוחך ששמעתי אי פעם בחיי..שיר קליל בסגנון כפרי עם מילים כ"כ קישטיות.."אני רואה אותך בפארק ואת לבושה בכחול" "אם את גם רוצה אותי,מה אני אעשה?" "אני לא רוצה לריב,אני רוצה להסתדר איתך". "אילו רק ידעת שאני בעצם כמוך". איך הם יכלו לכתוב,להלחין ולהפיק את שיר הצורה כ"כ מזעזעת??? ולחשוב שפעם הייתי שרופה על השיר הזה. Tear-
שיר מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!! שיר מרגש מלודי מתוק ויפייפה.אחד הטובים באלבום... הסולו של הגיטרה מקסים וזה שיר שמצמרר אותי. On Mercury-
כיף,כיף,כיף. שיר מקפיץ כ"כ מרקיד. עושה לי מצב רוח מרומם וכיפי. אומנם שיר שמתאים לריקודי עם
אבל אין עליו. Minor Thing-שיר מעולה.הגיטרה בסוף מעולה.קטעי ראפ מעולים. פזמון קליט. ושוב..הגיטרה..גאון. Warm Tape-שיר מ-ש-ע-מ-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זוועה לאוזניים. Venice Queen-אותו דבר כמו השיר שכתוב הנ"ל רק תכפילו פי 100.

idanem

New member
סחטיין

אף פעם לא שמעתי את כל האלבום אבל אני מאמין לך...

יפה ביקורת שלי על האלבום {קצר}

דווקא כמה שאני נוטה לא להסכים עם אנשים אני פחות או יותר מסכים. DONT FORGET ME ו I COULD DIE FOR YOU השיר האהובים שלי באלבום, אנשים לא מבינים, שעברה על הפפרז תקופה שקטה, רגועה ולכן הם הוציאו את האלבום הזה על מנת לשקף את הרגשותם.זאת התקופה שבה אנטוני התחיל ממש אבל ממש להיות נקי. ג'ון בדיוק סיים את מלחמתו עם סמים שהייתה קצת לפני קליפורניקציה. אז הם הוציאו מן 'אלבום ביניים' אם תרצו. אחרי קלי, הם רצו להירגע לקראת היציאה לסיבוב הופעות. זה גם היה מעין 'אלבום ניסויים' על מנת לבדוק באיזה כיוון הלהקה צריכה להתקדם עליו, ללכת לתקופת הפאנק של שנות השמונים? ללכת לתקופה האקוסטית והמלודית של ONE HOT MINIUTE, או אולי לחזור על הסגנון המושך של קליפורניקציה. בגלל זה אני מצפה שהאלב הבא שלהם עליו הם עובדים בימים אלו יהיה אלבום מצויין. איל

angel 0f r0ck

New member
אני מבינה שעברה עליהם תקופה של

שקטה ורגועה. יש שירים שקטים שאני דווקא חושבת שהם טובים ואף משבחת אותם אבל יש שם שירים שהם כ"כ משעממים. מה לעשות. אבל השינוי הזה מצויין כי תראה למשל את יו2. 30 שנה הם אותו דבר ולא משנים סגנון. הם משעממית תחת. וגם אני בטוחה שהאלבום הבא של הפפרז יהיה מדהים ומעניין.

u2 לא שינו סיגנון? על מה את מדברת?

הסיבה שהאלבומים האחרונים שלהם מצליחים, זה כי הם חזרו לרוק, אחרי שהם ניסו לעשות פופ אלקטרוני. והם לא משעממים, דווקא הם להקה דיי טובה לדעתי.

SupaFuNk

New member
חבל שזו לא ביקורת...

אין לי בעיה שתכתבי "שיר מהמם!!" או "שיר מדהיםםםם!" , רק תדעי שזו לא ביקורת מה שכתבת... ואם את כבר מתייחסת לגבי הפקה מוסיקלית של שיר ספציפי אז מן הראוי שתתיחסי כך לכולם(אם כבר אז עדיף להתייחס לכל המבנה שלהשיר). שבת שלום

angel 0f r0ck

New member
ברוכה הבאה

טוב,אז לא לא ביקורת. זו פשוט דעתי על השירים באלבום. שבת שלום גם לך

למעלה