הביקורת על אלאניס

UnprodigalSon

New member
ירד לי האסימון...

אני בטח מפספס פה משהו ואתם הולכים לצחוק עליי - אבל: להוציא את הדיסק רק בסטארבאקס זה לא בעצם ההיפך מהתמסחרות? כי בוא נחשוב על זה ככה רגע: נכון, היא בטח קיבלה על זה סיבסוד נאה, אבל מצד שני הדיסק נחשף להרבה הרבה פחות מאזינים... מאין, קהל מצומצם "ואיכותי". וזה מה שהיא רצתה לעשות כשהיא הוציאה את הדיסק רק שם (למרות שבינינו, עדיין נראה לי שזה רעיון של חברת תקליטים יותר מאשר של אמן). הרי, כולם יודעים, ש"טרנדים" ו"מה שחם" בעולם המוסיקה ובארה"ב בכלל, זה משהו שנעלם מאוד מאוד מהר. אז אם דוחים את היציאה של הדיסק בחודש, זה עלול לפגום מאוד בעד כמה המוצר הזה יהיה מבוקש. ודבר שני: בנוגע לכל הנושא של "ההידרדרות" של אלאניס: אלאניס ממוסחרת זה אלאניס של תחילת שנות ה90. כלומר: Alanis וNow is the Time. אני רוצה לראות את האדם שיגיד שאז היא לא היתה ממוסחרת. לכן, בבקשה, כל השוואה שהיא בנושא, נא לא לעשות לתקופת הJLP אלא לתקופה הקודמת לה, ועקב כך להבין עד כמה אלאניס צועדת לכיוון הנכון, ולא להיפך. ונקודה אחרונה: מישהו באמת חושב שהיא כתבה את המערכון בג'ונו? כי אני לא

Rוית

New member
אאאאאאז ככה-

בקשר לנושא הסטארבאקס - יש בזה משהו אבל זה אם אתה ממש ממש רוצה להשאר בקו חשיבה חשיבה של "אלאניס? מתמסחרת? לעולם לא!!" לא שאני אומרת שכל הנושא הזה התמסחרות, אבל כמו שאמרת, זה נראה כמו צעד חברות תקלטים שכזה.. אבל זה גם דרך נחמדה לחשוב על זה
ובקשר לג'ונו- ברור שלא היא כתבה אותו, אבל לא כל אמן היה מוכן לבצע אותו. וזה ההבדל.. יש לה הומור עצמי משובך! (למי שמכיר את ה"יום בחייה של אלאניס מוריסט" מתוך תוכנית אירוח לא מוכרת)

UnprodigalSon

New member
זה מזכיר לי את הקטע ההוא שהראית

לי פעם, הקטע שאלאניס מבצעת הופעות "פרטיות" בבתים של אנשים... את זוכרת? זה היה קטע גדול... את מדברת על אותו אחד? או על הקטע של ה"ביקור" בביתה של אלאניס, שהיא צוחקת על כל נושא הצנזורה. אם שאר חברי הפורום לא מכירים את הקטעים - מומלצים מאוד!

Rוית

New member
לא זה ולא זה ../images/Emo13.gif

הקטע הראשון שידברת זה פירסומות מMTV למבצע שקראו לו Off The Tour Contest שבו אפשר היה לזכות בכך שאלאניס תופיע הופעה פרטית בבית שלך לכל המשפוחה (אחלה מבצע מה..). הקטע השני הוא קטע מעבר מהופעה של oxygen. והקטע שאני מדברת עליו הוא מתוך תוכנית אירוח עם מנחה שלא הכרתי שהם הקליטו קטע עם אלאניס של "יום בחייה".. כל שלושת הקטעים מומלצים בחום! למי שמעוניין, אתם יודעים איפה למצוא אותי

למעלה