הביקורות שלנו

אתם תמחקו אבל שיהיה- גועל נפש כוכב2

שחיתות ושקרים זה מה שאתם בונים את האתר הזה עליו! אני מצטער אם אני פוגע במישהו עם המילים שלי אבל אני יודע במפורש שכמעט כל שלבי ההרשמה היו מלאי פרוטקציות מגעילות, אלפי אנשים עם כשרון אמיתי לא הצליחו להגיע אפילו לשלב השני בגלל השטויות האלה! והתוכנית עצמה, גועל נפש , צביקה הדר והסיגר האדיוטי שלו מנסה מה לעשות? לחקות את מלך הפיספוסים? כמו שאומרים, מאוחר מידי מעט מידי!! וריקי גל? אין לי אפילו מילים לתאר את הטמטום שלה! חוץ מזה שנראה לי שהחתולים בבית שלה פשוט שרטו אותה בכיוון הלא נכון לכל אורך האודשנים.. ואתם יודעים מה זה לא על 1 או 2 של כשרונות שיכול להיות מאוד שפיספסו, זה על אלפי כישרונות שפיספסו, והם צריכים לדעת, שמרימים הפקה כזאת לא מרימים אותה ככה, לא בזלזול על מי שלא יודע אך היה לו האומץ ולא בשמחה לאיד על כאלה שאולי טובים מידי, שלום... גועל נפש גועל נפש גועל נפש של תוכנית ואם יהיה לה רייטינג למרות הכל, זה רק בגלל שלאנשים לא יהיה משהו יותר טוב לראות, בא לי להקיא מהשחיתות המסריחה הזאת, בא לי להקיא מצביקה הדר ומריקי גל, בא לי להקיא מהלבבות שהם שברו בלי לחשוב פעמיים!!!!!! גועל!!!

קליספרה

New member
אז לא נבחרת...

בגלל זה לפסול את התוכנית. אולי לא היית מספק טוב היו שם באמת קטסטרופליים - ואני לא אומרת שאתה גרוע אולי פשוט אתה צריך להשתפר עוד קצת בהצלחה בפעם הבאה

ממש ממש לא קשור! וממש לא נכון!

באודשנים ראיתי את הכוכבים של העונה שעברה מושכים טפסים של חבר'ה שלא התקבלו ומעבירים אותם לשלב הבא, כל עובדי סלקום קיבלו תחרות פנימית והובטח להם שאחד יכנס לתוכנית בטוח בגלל שסלקום וכוכב2 התאחדו.... באודשנים עצמם הייתי מעולה, ואגב אני יודע מה אני שווה ולכן אני ממשיך לשיר ולצור ולשחק ולהשתמש בכשרונות שהאל נתן לי והבוחן אפילו חייך משהו שמאוד נדיר אבל לא הכרתי אף אחד, לכן, לא, אתה לא ממשיך לשלב הרביעי... תאמיני לי שאין לי שום דבר נגד זה שלא התקבלתי אני יודע שאני מעולה אבל אני לא מה שהם חיפשו הם חיפשו אנשים שאפשר לצחוק עליהם בדקות האחרונות הם חיפשו כיו יכול מה שבזארי והם בטוח לא חיפשו כשרונות אמיתיים, כי ראית בעצמך, שאין כמעט במיונים הסופיים... כוכב נולד 2 זה בזבוז של זמן מסך, פשוט גועל נפש!!!!!!!!

perrinat

New member
הביקורות שלנו../images/Emo103.gif

יש לכם ביקורת על התוכנית
על המתמודדים
על השופטים
שרשרו לכאן

למעלה