הביצ'יות של דרסט!!!

DAN1EL

New member
הביצ'יות של דרסט!!!

כבר עשינו פעם סקר דומה אבל מכיוון שאנשים התחלפו ואנשים הצטרפו, ואנשים גם משנים את דעתם , אז נעשה זאת שוב
אז מי הכלבה של כל טלנובלות דרסט? האפשרויות הן: 1. עירית סופר ("לגעת באושר") 2. יעל קליין ("משחק החיים") 3. בתיה\תמר חח ("משחק החיים") 4. ריקי בן חיים, בעיקר בתחילת הסדרה("משחק החיים") 5. סמדר קדמי ("לחיי האהבה") 6. גלית קדמי ("לחיי האהבה") 7. נעמי סופר ("לגעת באושר") אני כמובן בוחר בסמדר קדמי , הלוא היא יעל הדר המדהימה, הלוא היא צפרירה!

love amor

New member
כמו פעם שעברה../images/Emo26.gif

אני לא ממש יודעת במי לבחור...
עירית סופר ("לגעת באושר")
ריקי בן חיים, בעיקר בתחילת הסדרה("משחק החיים") אני מתה על שתיהן!

love amor

New member
אף אחת מהן לא הייתה ממש ממש רעה..

שתיהן היו רעות טובות כאלה..שמרחמים עליהן
חחחח

m G m

New member
אני אומרת...

סמדר קדמי
היא הגיעה לדרגה הגבוהה ביותר של הרוע- היא ממש הרגה
אין ספק שהיא
הביצ'יות.

n u t

New member
אני הייתי בוחרת...

בגלית קדמי האמת... סמדר הייתה אמנם מרשעת, אבל היא עשתה הכל מאהבה לדורון... גם בתיה פשוט ניסתה למצוא לעצמה חיים, וריקי מתוקה
אבל גלית הייתה סתם מרשעת... לא הייתה לה פואנטה, היא פשוט נהנתה להרוס את החיים של יונתן, ואח"כ ציפתה ממנו לסלוח על הכל... לי נראה שהיא הייתה הכי ביצ'ית מכולן...

m G m

New member
אבל גלית בהתחלה סבלה,

את לא זוכרת איך יונתן התעלל בה ממש והרביץ לה אפילו?... היא רצתה לנקום בו אבל הנקמה שלה הפכה למוגזמת... אבל זה לא נכון שלא היתה לה פואנטה

n u t

New member
ההתעללות של יונתן...

לדעתי לפחות, הייתה יותר נפשית... פיזית הוא לא מ-מ-ש הרביץ לה... מה שכן היו לו המון בעיות, והיא כן סבלה מהם כי הוא היה רשע אליה וכולי... מה שכן, במקום להיות אישה תומכת, ולהיות שם עם בעלה ברגעים הכי קשים, היא הלכה וכמעט הרסה לו את החיים...
למרות שבסופו של דבר הכל יצא לטובה

אמ..

אני דווקא מסכימה עם ענת לדעתי גלית יותר היא עשתה הכל בשביל לפגוע,בלי רחמים(ביצ'ית!) וריקי סתם חמודה
(למרות שהיא פגעה באחותה... אבל אני חושבת שעמוק בתוכה היא הצטערה על זה... עובדה שבסוף רואים את זה, בפרק עם היין...) בקיצור? ריקי לא ביצ'ית... עירית? לא ממש זוכרת אותה האמת ראיתי חלק מהפרקים של לגעת באושר. כך שלא יודעת בתיה... גם שוב היא לא ביצ'ית אני חשובתש היא עשתה הכל מרצון למצוא חן בעיני אנשים... למצוא אהבה היא בסך הכל ממש מסכנה, לא? למרות מה שהיא עשתה לריקי... וסמדר... כמה ששנאתי מה שהיא עשתה אני אוהבת אותה לא יודעת למה
אני אוהבת גם את יעל הדר (שחקנית טובה לדעתי...) וגם את הסמדר... גם אם היו רגעים ששנאתי אותה על מה שהיא למאיה... גם היא... לא בי'צית... ונעמי... שוב...אני לא יודעת, לא כל כך זוכרת מהפרקים של לגעת באושר.. ראיתי מידי פעם...אז אני לא יודעת... מסקנה? כמו שאמרתי בהתחלה גלית יותר בי'צית מכולן אין ספק

DAN1EL

New member
שכחתם שיונתן היה מכה את גלית?

בתחילת הסדרה, לפני שהיא התחילה להמציא שהוא מכה אותה, הוא באמת היה מכה אותה. אני זוכר סצינה ספציפית שהוא משכיב אותה על הספה ומרביץ לה.

ביצ'יות זה רע../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif

אוי - כמה אני שונאת ביצ'יות בחיים... אבל בטלנובלות זה טוב
- אחרת יהיה משעמם
אני אתייחס לכל ביצ'ית בנפרד: עירית - בלע... אני לא כל כך זוכרת אותה... אז אני לא אגע בה. יעל - לא יודעת, היא היתה מיני-ביצ'ית כזו, לא משהו מיוחד. והיא התחילה להיות ביצ'ית רק לקראת סוף הסדרה בכלל. בתיה - היא לא היה ביצ'ית אלא חולת נפש - למרות שהיא עשתה דברים נוראיים - היא לא הייתה שפויה. ריקי - ביצ'ית
איזה ביצ'ית ואיזה נעליים. הדבר הרע שהיא עשתה לליה, היא הצטערה עליו ורוב הסדרה היא היתה סתם כפרה
. סמדר - וול. יש הבדל גדול בין להיות ממש רעה וזונה (אוי, סליחה אבל אני שונאת אותה) ובלי רגשות לביצ'ית. ביצ'ית לא עד כדי כך רעה - היא לא תרצח. וסמדר רצחה, אמנם מאהבה, אבל רצחה. אז היא פושעת כבר, ולא ביצ'ית. או שהיא גם ביצ'ית וגם פושעת -עדיין לא החלטתי
ובקשר להפללה של רונה - היא עשתה את זה מאהבה ולא סתם כי התחשק לה. גלית - דפנטלי הבחירה שלי. יונתן הכה אותה (הכה, אם אפשר לקרוא לזה מכות), והצטער על זה. הוא לא הכה אותה מרשע, אלא ממצוקה וייאוש. והיא ידעה שהוא הצטער אבל בכל זאת החליטה להיות ביץ' ומניאקית ועשתה לעצמה כוויה (
) והאשימה אותו והתלוננה עליו במשטרה
ולא רק זה, היא גרמה לאבא שלו (של יונתן) להיות לצידה ולא לצד הבן שלו - וסכסכה והיתה מניאקית מסריחה, למרות שלא היתה לה סיבה אחרת חוץ מלנקום.

m G m

New member
וואי נכון../images/Emo70.gif איך שכחת אותה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

Pam Lukowski

New member
אני בעד

אגב כותבים אירית ולא עירית. אני מאוד אוהבת את הדמות של אירית אבל גם נורא אוהבת את ריקי אני לא יודעת להשוות אחת משתיהן

למעלה