הביצוע של "בדד"

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gif3 שנים זה לא כל כך מזמן.

אם מה שכתוב בעולם שלך נכון. ואני בטוחה שאנשים פה מעריכים את סינרגיה לא פחות ממך. ולא רק בגלל ששני שירים שלהם היו בגלגלצ. הגיל לא משנה פה, אתה וילדה בת 16 יכולים להעריך בדיוק באותה מידה ומאותן סיבות. שבוע מצוין.

סינטטית

New member
אבל אתה כותב בפורום של הלהקה

אז מין הסתם לא יהיו פה אנשים ששמעו 2 שירים ואהבו אלא מעבר... בקיצור, ההערה הזו היתה מיותרת. מעבר לזה, שמחים שאהבת את השיר, אתה מוזמן להשאר בפורום.

חחח מזמן אמרתי שהם צריכים אלבום קאוורים ../images/Emo3.gif

וכולם היו נגדי
כולה אלבום קאוורים.. מה רע... זה יוצא להם כזה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

סינטטית

New member
אלבום קאברים זה לא רעיון טוב

אולי זה יהיה כיף לשמוע.... אבל זה יוריד מהם הרבה הערכה...וכרגע הם מאוד מוערכים אז חבל.

../images/Emo207.gif יש לי שאלה אם כבר...

למה לסינרגיה כמעט אין תמונות אולפן? זתומרת לא רק מה שבאלבומים... אלא תמונות אולפן כאלה שאפשר למצוא למשל בגוגל תמונות ודברים כאלה... אני מחפש ואין כמעט.. כמעט כל להקה אני מוצא המון תמונות בגוגל תמונות, ולסינרגיה כמעט ואין... איפה אני יכול להשיג תמונות שלהם? אולי נעשה שרשור תמונות כזה וכל אחד ישים מה שיש לו??

סינטטית

New member
אין תמונות של סינרגיה?

תגיד לי איפה אתה חי? הרשת מפוצצת בתמונות שלהם, מפוצצת!! לא יודעת מה התוצאות מגוגל אבל מה שגוגל נותן בכלל לא משקף. תמונות אולפן אין הרבה כי הם לא מפרסמים וזו זכותם.

אני אגיד לך מה אני מחפש...

כל תמונה אפשרית שלהם שהם כל החמישה ביחד באיכות טובה. לא איכפת לי הופעה, אולפן, או עיתונות, העיקר תמונה טובה. יש לך במקרה??
תודה מראש...

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifואחרון כי אין לי כוח..

אם אתה רוצה אפשר באייסי או במסן..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבבקשה../images/Emo13.gif

ושוב...ישעוד אם אתה רוצה במסן או באייסי כי פה זה לוקח לי שנים..

חח תודה!! גם אני רציתי!!

מצאתי כמה אבל דיי התעצלתי לחפש עוד.!! יופי עכשיו במקום לעשות את העבודה על בריטניה באנגלית אני עם התמונות חחחחחח.. =] תמונות יפות!

למעלה