הביצוע של "בדד"

badboy3919

New member
הביצוע של "בדד"

לא יודע אם פתחו או לא פתחו שרשור בנוגע לביצוע אבל הייתי חייב להצהיר בפני העולם שהוא מטורף. משום מה, ולא בגלל שאני מאד אוהב את סינרגיה, בכלל לא, אבל הביצועים שהם עושים לשירים של זמרים אחרים יוצאים פשוט מעולים (גשם, בדד, חום יולי אוגוסט..) כן ירבו! שבוע טוב למעריצי סינרגיה האמיתיים (ולא, לא לבנות בנות 16 שגילו אותם לפני 3 חודשים..) ולכל עם ישראל. בריאן :)

XxXSynergitXxX

New member
פתחו כבר שרשור, בחייך.

שבוע טוב למעריצי סינרגיה האמיתיים (ולא, לא לבנות בנות 16 שגילו אותם לפני 3 חודשים..) . זה נורא מטריד. גם אני מעריצה אמיתית של סינרגיה, כולנו פה. ובכלל, מה זו הסטיגמה הזו ג'יזס?!

אוקייי

א.כמו שנועה רשמה כבר פתחו שירשור חוץ מזה אתה יכול לשרשר את זה לשירשור או לנצל"ש או משהו וב."לא לבנות בנות 16 שגילו אותם לפני 3 חודשים"??אוקיי מה זה אמור להביע? אני אומנם כמעט בת 16 ולא לא גיליתי אותם לפני 3 חודשיים הרבה לפניי אבל זה לא הנושא זה קצת מטריד מה זהה"בנות בנו ה16 שגילו אותם לפני 3 חודשיים" מה זאת הסטיגמה הזאת מה בנות בנות 16 לא יודעות להעריך מוזיקה? זה קצת מעצבן שאתה אומר את זה במיוחד שחלק מהקהל של סינרגיה וכל להקה בכלל הוא בני נוער בגילאים 13-18 ובכלל זה גם מעצבן שזה נשמע כאילו אתה אומר שמי שמכיר את סינרגיה יותר זמן יותר מעריך אותם גם מישהו שמכיר את סינרגיה 3 חודשיים יכול להעריך את הלהקה!! =]

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifא. זאת אורפז ולא נועה..

ב. אל תתיחסו..

וואי נכון חח ראיתי שרשום שלגיה

נראה לי שאני הוזהה או משהו יכולתי להשבע שרשום שם שלגייה!! זאת אורפז חח טוב לא משנה חח.. ואיך אפשר לא להתייחס זה מעצבן!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

הזכרת לי לרגע את המשפט של אמאבא שלי..חחח "אל תיהיה צודקת, תיהיי חכמה!"

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifדי!!../images/Emo12.gif באמת?!../images/Emo6.gif COOL

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאיפה את??!

את לא מחוברת לאייסי ואת לא במסן (לא עונה) מאיה ואני מחפשות אותך מאיה מתגעגעת.=/ אל תגרמי לה להיות עצובה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאעאעא סורי!!../images/Emo10.gif

לא להיות עצובות!! אני כאן!! ראיתי סרט חחח ו.. ממ דווקא כשיש לי מסן אתן לא רואות? חחח הוא סוף סוף עובדדד אני אנסה להתחבר..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo12.gifנועה? חח

אני כזה קוראת ולא מבניה.. הרי עדיין לא הגבתי בכלל..
אני לא מאמינה שאת לא יודעת מה הכינוי שלי
כל הזמן הזה חשבת שאת מדברת עם אורפז ודיברת איתי?!

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifמתנשא.

אל תשכח שגם אתה היית לא כלכך מזמן בן 16. וכן, בדד מעולה.

badboy3919

New member
אמ, למה את קוראת בדיוק "לא כל כך מזמן"?

ודרך אגב, ההערה לא באה כחלק מהתנשאות או זלזול במישהו. מה שניסיתי להביע במה שכתבתי הוא את ה"כעס" כביכול על המעריצים המזוייפים שאוהבים את הלקה שאני כל כך מעריך רק בגלל ששני שירים שלהם היו בגלגל"צ. אל תקחו את זה קשה, לא ניסיתי לפגוע באף אחד\אחת. שבוע מעולה לכולם.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאין מה לכעוס...

גם בזכות המעריצים "המזוייפים" סינרגיה זכו בהרכב השנה, שיר השנה וכו'...

למעלה