הביצה והתרנגולת...

subatoi

New member
הביצה והתרנגולת...

תגידו, מה היה קודם? קודם היו חייזרים מניאקים ורשעים שלקחו לעצמם זהויות של אלים שונים שהיו קיימים בכדה"א, שיהיה להם יותר קל לשעבד עמים שלמים ולקחת אותם דרך השער, או שקודם היו החייזרים האלה, והם המציאו לעצמם זהויות וקורות חיים משלהם, כדי לתמוך בתדמית שהם בנו לעצמם? (או בעברית, קודם היו המתילוגיות, והגואולד תפסו טרמפ, או שהגואולד המציאו גם את המיתולוגיות?) אני מניח שזה הובהר איפשהו, אני רק לא זוכר (מקווה שלא נפלתם מהכסא...). תודה

kinspirit

New member
האמת היא שלי לא זכור הסבר בנדון

אבל יכול להיות שאני טועה? בכל מקרה...הייתי רוצה להאמין שקודם הגיעו המיתולוגיות. אבל זה כבר לאנשים שזוכרים פרטים קטנים יותר טוב ממני... כמה שנים הגאולד האלה אמורים לחיות? ממתי המיתולוגיות מסתובבות? זה הכל עניין של מתמטיקה בסופו של דבר. בכל מקרה לפי מה שאני זוכרת שדניאל בירבר כל הזמן, הוא תמיד מדבר על זה שהם לקחו על עצמם את הדמות של האלים מהמיתולוגיות כדי לשכנע את האנשים, מה שאומר שהמיתולוגיות היו קודם...

subatoi

New member
מה שמחזיר אותי לשאלה שלי מהפרק

הקודם. או זה שלפניו. אם הפונדקאי של יו כבר זקן ועומד למות. הוא יחפש איזי מלוכסן זקן עם זקן, כדי להשאר עם אותה תדמית, או שממש לא אכפת לו איך הוא נראה, הוא פשוט תקוע בגוף הזה כבר שנים, עוד מהתקופה שזה כן היה רלוונטי?

Chelnak

New member
פשוט מאד:

הוא ימות יחד עם הפונדקאי. הfirst prime שלו הסביר שהגואולד יו כבר זקן מדי אפילו מכדי לקחת לעצמו פונדקאי חדש.

Bajoran Priest

New member
אבל מה האינטרס של לוקי...

לקרוא לעצמו על שם לוקי? ואם זה ההיפך, והנורדים קראו ללוקי שלהם.. על שם לוקי מיודענו.. איך הם ידעו שהוא "שובב" ?

subatoi

New member
יש לוקי בס"ג?

האינטרס שלו, זה שהאנשים כבר מכירים אותו, יודעים שהוא אל ויעבדו אותו בלי בעיה. הרבה יותר קל מאשר לבנות לעצמך תדמית חדשה ולשכנע את כולם. ככה אתה פשוט אומר "היי, זוכרים אותי? אהבתם אותי, הלכתי וחזרתי עכשיו. היו לי סידורים. יאללה איפה הכסף?". פשוט לא? ואם זו האופציה השניה, איך הם ידעו? אולי הוא סיפר להם סיפורים? אולי הוא שלח את הג'אפה עם ספרים או אגדות? ככה זה עושה אותו יותר אמיתי, אם יש לו סיפורים והיסטוריה משל עצמו.

subatoi

New member
עוד לא. מחר. בוידאו.

המממ... אז גם ללוקי הם הגיעו... אתם חושבים שגם היוצרים של ס"ג רוצים להשתלט על העולם?

subatoi

New member
רגע, רגע, רגע...

לא אמרת שאין לך
ו-וידאו שם? כול כלב
ביג'י יומו, יצא המרצע מן השק
, לשקר אין רגליים (גם לטריבל לא, אגב)! עליתי עליך! מעכשיו אני אדע איך להתמודד איתך!
ואני חשבתי שניתן לסמוך עליך

Bajoran Priest

New member
אני בבית בסוף שבוע כאילו, כזה? ../images/Emo3.gif

שום |טלוויזיה| ושום נעליים. טוב, האמת יש לי פה נעליים. שני זוגות, אפילו.

subatoi

New member
העיקר שיש לך מספיק שום... ../images/Emo97.gif

(הכי קרוב לשום)

Bajoran Priest

New member
לא נגד הערפדים של באפי, הוא לא../images/Emo13.gif

ואלה הם הערפדים האמיתיים, כמובן.

למעלה