הבינתחומי הרצליה - תגובה
היי נימרוד, מה נשמע? קודם כל אני מרגישה שעלי לציין ששם המשתמש שלי מטעה, כיוון שאני בת 22 (עוד מעט 23), ושם המשתמש הזה נשאר איתי כבר שנים

אני לומדת בבינתחומי בבית הספר החדש לפסיכולוגיה - שנה א', ואני באופן אישי מרוצה מאוד, וקשה לי לתאר לך עד כמה. הייתי שמחה לדעת מהו התחום שהיית רוצה ללמוד - אני יכולה לספק את הפרטים על פסיכולוגיה, אבל לגבי התחומים האחרים תצטרך להמשיך ולחפש אנשים נוספים שיגיבו על שאלתך. למה להגיע ללימודי פסיכולוגיה בבינתחומי? קיימות אינספור סיבות טובות. בראש ובראשונה הסגל - אנשים משכמם ומעלה גם מהבחינה המקצועית וגם מהבחינה האישית, תמיד קיימת האווירה שיש למי לפנות וזו פריבילגיה עצומה בלימודים אקדמאים! השירותים שהמרכז מציע - מבחינת הציוד בכיתות, הספריה, מעבדות המחשבים וכו', הקורסים הייחודיים לתוכנית הלימודים של פסיכולוגיה במרכז (אנו לומדים קורסים שלא קיימים במקומות אחרים בארץ).... אני יכולה להמשיך ולפרט - אבל אעדיף לענות לשאלה יותר ממוקדת, ולדעת האם הפרטים שאני נותנת לך רלוונטיים... בכל מקרה, הייתי ממליצה לך להיכנס לאתר ולקרוא פרטים נוספים... ולהגיע ליום פתוח! לי באופן אישי הסבב של הימים הפתוחים אליהם הלכתי עזר לי מאוד בהחלטה איפה ללמוד - וזו היתה החלטה קשה מאוד מבחינתי... המון הצלחה.. מקווה שעזרתי, מעין