הבילויי של אתמול...

דייב19

New member
הבילויי של אתמול...

טיילתי ברחבי ת"א אתמול וגיליתי בדיוק איפה האווט ממוקם וגם ראיתי שם המון אנשים אבל בגלל שלא הייתי לבד לא יכולתי להכנס.. :( בכל מקרה אני כבר בונה על כמה מקומות בשבוע הגאווה שאני מכנן לעצמי... (אווט, כומה 2, T.L.V, DOOM ועוד כמה..) מה אתם עשיתם?

dong

New member
כלום../images/Emo4.gif

ראיתי את הסרט הכי דפוק בעולם רקויים לחלום טרחני ומשעמם

resputin

New member
טרחני ומשעמם, טרחני ומשעמם?!?!?!

נו טוב- לי יש הכשרה של תקשורת אז אני מסתכל על הסרט שונה קצת- אבל באמת, זוויות הצילום- הקטע של האמא והכדורים, ההתפתחות של הגלד על היד.. עשו את זה בצורה מהממת. סליחה- נכון, הסרט הזה יכול להיתפס כפרסומת גדולה ובולטת של אל-סם אבל יודעים מה? שווה לראות. נהנתי. (ומה גם, חבר שלי שראה את זה איתי לא אוהב לראות דם, והוא חייב לחבק מישהו כשיש.. בואו ונאמר- שאת שאר הסרט, ראינו למחרת..
)

ביג דיל

New member
סרט מעולה!!!

גם אני נהנתי מהצורה בה הוצג הסרט על ידי הבמאי, וחוץ מזה, שהשחקנית ג´ניפר קונלי (האם זה שמה?) מעולה!!! אהבתי ואני ממליץ עליו בחום! סרט נוסף שאתם חייבים לראות הוא "עלי ג´י - הסרט" שיעלה למסכים בתאריך 26.09.02 בארץ. אם אתם אוהבים את סרטי אוסטין פאוארס ואמריקן פאי, אתם תאהבו גם את זה. הומור נמוך ומדוייק!

ELP

New member
בהחלט מסכים

ראיתי את הסרט הזה היום בפעם החמישית, ואני חייב לציין שזה אחד הסרטים הטובים שראיתי אי פעם, הם מצליחים להעביר את המסר בצורה הכי טובה שיש...

אוריק 16

New member
מהההההה........ דונג תחזור בך....

רקווים לחלום זהו סרט מדהים אחד מהטובים באמת! המסר מועבר שם בדרכים כל כך מדהימות ואני לא מדבר על המשחק הנחמד אלא על הצילום הסאונד הרעיונות המשוגעים, הסרט עשוי,ערוך,מעוצב,מבויים, מסודר ועשיר בצורה הכי טובה והכי מוצלחת שיש. מומלץ בחום, אמיר קמינר.

dong

New member
לא חוזר בי ואני מסביר למה../images/Emo11.gif

1 הסרט מנסה להיות מהיר כמו rent lula rent ומעניין כמו trainspotting וזה מה שיוצא מנסיון רכיבה צולע ומאוחר על הצלחה של שני סרטים מדהימים כאלה אז מי שרוצא לראות את הדבר האמיתי שיצפה בסרטים האלו. 2 חוץ מזה זויות הצילום מאוד מציקות לעין. 3 הקטעים המהירים משעממים אחרי הפעם השניה ומאוד לעוסים. 4 ובנושא הגועל על היד: בולשיט אחד גדול כי שזה איפור חובבני שבוצע ע"י ילדה בת 12 עם ערכת איפור ראשונה באדיבות הדודה מנתניה, מי שראה פעם דלקת וורידים יודע. מישהו רוצא לדבר על מוזיקה
כי יש לי מקלדת ואני לא מפחד להשתמש בה

למעלה