הבילויים

gilgamesh

New member
הבילויים

אני חייב לציין שההופעה אתמול הייתה מעולה, על אף האמריקאיות מ'תגלית', ילדי בית הספר והמחסור באיוורור. ספירת מלאי- ארבעה שדרים.

fugitive

New member
אתם מוזמנים לקרוא מה כתבתי בפורום מוזיקה

ישראלית בווי-נט. אני ממש לא הצלחתי להנות. זו הייתה ההופעה הכי מחניקה ומגעילה שהייתי בה בחיים שלי. זו הייתה קונספירציה לחנוק את כולנו שם. אבל זה נכון שההופעה הייתה ממש טובה, השירים החדשים נשמעו לדעתי ממש טוב, הקאבר שהם מרבים לעשות לאהוד בנאי היה לא פחות ממופתי, וחוץ מזה, אני חשבתי על גוגול בורדלו כל ההופעה. אפשר להבין למה.

הגרופי

New member
מסכים עם כל מילה

תהיתי אם זו היתה שיטה מתוחכמת להגדיל את הכנסות הבר. אני יצאתי מדי פעם להצטרף לתור ליד המאוורר הגדול מחוץ לאולם ( למה בחוץ?!) . זו הפעם הראשונה שאני בהופעה של הבילויים וחבל לי שהתנאים הפיסיים קלקלו חלק מהחוויה, כי היה בהחלט יוצא דופן. מעניין של מי תהיה ההופעה שתשבור את שיא מספר שדרני הרדיו הנוכחים בה

davecom

New member
כן, היה אחלה

למרות שהייתי קצת לא מרוכז. סאונד טוב שהפתיע אותי ונטיות שמאלניות בריאות. לקח לי קצת זמן להבין שאני מתבשל, ולא הבנתי למה כל הזמן בא לי רק לצאת החוצה. מידי פעם הם סובבו שם את המאוורים לכיוונים שונים אבל זה בקושי עזר. בטח תקלה במיזוג או משהו. הדבר הזה באמת העיב על ההופעה. כי הבילויים הם באמת אחלה. פעם ראשונה שאני רואה אותם, האמת.

אני חושבת שהבלאק ליפס שברו את השיא

בעצם, יכול להיות שבנועם רותם היו יותר (בעיקר אם כוללים את נתי, שהגיע אחרי שההופעה נגמרה, ואת שגיא האלמותי).

gilgamesh

New member
והוא נשאר לישון שם?

תמר, למה את ערה בשעות כאלו? למה את לא ישנה בסינדרום?

סיפור ארוך ועצוב

או כמו שכתב פעם איש חכם: "Mine is a long and a sad tale!" said the Mouse, turning to Alice and sighning. "It is a long tail, certainly," said Alice, looking down with wonder at the Mouse's tail; "but why do you call it sad?" אוף, כל סימני הפיסוק התחרבשו לי. אסור לכתוב באנגלית בפורום.

למעלה