הבילויים בבארבי

sentenced

New member
מחווה ל Guns n` roses - הסיבוב!

להקת Crossfire הינה להקת הגלאם\רוק היחידה שפועלת בישראל בשנים האחרונות וסוחפת אחריה קהל מעריצים גדול לכל הופעות הבית במרכז הארץ. רגע לפני סיום העבודה על האלבום יוצאים חברי Crossfire למסע אחורה בזמן לתקופה בה ה Heavy Metal הגיע לשיאו. מי לא אהב את Guns N` Roses ששלטו ביד רמה בכל עולם המוזיקה ונגעו כמעט בכולם עם שירים מעולים כמו: Paradise city Welcome to the jungle Sweet Child O' Mine לצד בלדות כמו: Don’t you cry Civil war Knockin' On Heaven's Door ועוד... להקת Crossfire לאחר רצף הופעות מוצלח ביותר במרכז הארץ שהניב כ 500 מעריצים להופעה ואנרגיות שלא ניתן לתאר, מגיעה עכשיו גם לחיפה וירושלים כדי להפריח את השממה. **פלייר מצורף**

A S Y L U M

New member
פותחים את השנה, פותחים את הראש..

צוות אסיילום גאה להציג את המועדון החדש: ב ר ק ו ד- ברח' שוקן 24 בת"א. המועדון הוא רחבה אחת של מוזיקה ועוד חצר שם יש מוזיקת רקע, שולחנות קטנים, ספות, כריות ונרגילות, ובקרוב מאוד גם אוכל שיהיה אפשר להזמין (חומוס, צ'יפס וכאלה...). יום חמישי הקרוב, 25.9 אנחנו מזמינים אותכם ל[מודגש]מסיבת ההרצה[סמודגש] של המועדון. מה זה מסיבת הרצה? זה אומר שהמועדון עוד לא מוכן ב-100 אחוז, אבל הרוב כבר מוכן- וככה הקהל יכול להתרשם מהמועדון ולראות אותו, ולתת הצעות רגע לפני שמסיימים עם השיפוצים... חוצמזה נורא התגעגענו ואנחנו כבר מתים למסיבה...[)-(] אז מה יהיה יום חמישי: די.ג'י שרמן יתקלט [מודגש]אלטרנטיבי[סמודגש], על סוגיו ויארח את פריצי בפ'אנק מטאל. בחצר אפיק ליון איי ינגן רגאיי, ג'אנגל (כולל חומרים מקוריים) וישראלי...[:-|] כמובן שיהיו הפתעות, כמו תמיד סמכו עלינו, אתם יודעים שלא נאכזב. יש הסעות שמתארגנות מרעננה, כפ"ס, רמת השרון והוד השרון, והרצליה- ויש גם אוטובוסים (קו 1,2,42 של דן ועוד). לפרטים נוספים על הסעות ובכלל- 064322112. שנה טובה לכולם, אוהבים אתכם, צוות אסיילום[|-|]

Queen Of Rain

New member
בעע...לא יכולה...../images/Emo7.gif

זה כזה קצת ערב חגגגגגגגגגגגגגגגג......!!! אולי תגידי להם שידחו ליום ראשון
?

Naked Ape

New member
Naked Ape בג'פטו 24.9.03 קרית חיים

Naked Ape רוק אלטרנטיבי יום רביעי 24.9.03 22:00 כניסה חופשית

שלמונזה

New member
../images/Emo32.gif בתנור ../images/Emo168.gif

מי שבפורום הזה כן אוהב את יובל בנאי, אז האתר שנבנה לו חודש ואנחנו נורא נשמח אם תכנסו תציצו תרשמו בספר אורחים ו/או תרשמו תגובות לנו איך לשפר את האתר... וזהו יובל הוא אחלה זמר שבעולם!

צ א ל ה

New member
בוטן מתוק בקרקס ברדיו WFM

ביום רביעי הקרוב (מחרררר) 24.9.03 בוטן מתוק בקרקס יתארחו מהשעה 22:00 עד השעה 24:00 בתוכנית "סוכריה ישראלית" ברדיו WFM. כדי להכנס לשידור צריך להכנס לאתר שלנו www.wfm.co.il וללחוץ על "כניסה לרדיו" נכון לרגע נתון זה, המצלמות לא עובדות, אני מקווה שעד יום רביעי הן יעבדו... אני אעדכן אתכם אם הן יתחילו לעבוד... אתם מוזמנים גם להכנס לצאט ולשאול שאלות, וגם לעלות לשידור ולשאול שאלות... הטלפון באולפן הוא 5253060-03 אפשר להתקשר מתחילת התוכנית ולהרשם לעליה לשידור מקווה לראות את כולכם שם!!! צאלה

צ א ל ה

New member
אופס....

ת'אמת, לא זכור לי ששאלת... הותיקים ביותר ברדיו הם תומר וולף, ואני... נראה לי.... כן... כל השאר נמצאים שנה רק...... אתה היית ברדיו.???

הייתי בקיץ של לפני שנתיים נדמה לי

קוראים לי אלון ארד הייתי עורך מוזיקלי. אני חושב שהייתי מדבר איתך פעם באי סי קיו, את מת"א נכון?

druman

New member
להקת דיונה בהופעה

כולם מוזמנים לראות את להקת דיונה בהופעה יהיה שמייח הזמנה מצורפת

barter

New member
הבילויים בבארבי

היכונו היכונו..... יום שישי 3/10/2003 במועדון הבארבי, תל אביב בשעה 22:00 כולם לבוא!

למעלה