הבילבורד - שבוע 7

britney4u

New member
הבילבורד - שבוע 7

עכשיו אמרו לי שנמכרו ביינתיים 31,000 עותקים ב-40.5%... המכירות נורא ירדו השבוע בגלל הכריסמיס שעבר כבר... שמעתי שהיא תמכור בסיביות ה-80 או 90 אלף... לא נורא זה בחנויות שקונים מהם רק רוק והיפ הופ ועדיין לא בודקים את החנויות שאלבומי הפופ נמכרים שם טוב, אז אולי היא תגיע איכשהוא בנס ל100,000... ואני בטוח שבשבועות הבאים בריטני תעלה גם בגלל הסינגל החדש וגם בגלל השערורייה עם החתונה...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifשאלונת...

למה אתה חושב שבגלל החתונה יקנו את הדיסק
(אני לא מתנפל..סתם שואל) כאילו..הדבר היחיד שזה תורם זה פרסום..יותר ראיונות..הופעות... אבל זה לא יגרום לאנשים לקנות דיסק.. ככה בכל אופן נראה לי..לא יודע... אבל..אני אישית מקווה שהאלבום לא ימכור יותר בזכות החתונה...כי אז בהחלט זה יראה כמו קידום מכירות/תרגיל צומי...

i4britney

New member
כנס אסי...

תאמין לי שזה יעזור, חבל שאתה לא מבין ביחסי-ציבור ובדברים מהסוג הזה אבל זה בהחלט יעזור לקידום האלבום אבל אני לא מאמין שבריטני קמה לה בבוקר בשבוע שעבר ואמרה "אני חייבת לעשות משהו פרוע שימשוך צומי בשביל לקדם את האלבום שלי" זה מגוחך מידי , כמובן שזה לא היה תרגיל שיווקי וגם לאחר מכן היא אמרה שכל העניין הזה ממש לא היה קל עבורה והיא לא האמינה שזה יגיע לכזה מצב! נ.ב- גם אם זה עשה לבריטני איזשהו שם רע במובן שלילי וגם אם לא מה שכן זה שאלו יחסי ציבור מאוד חזקים וזה תרם לחזרה שלה ולאלבום!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifסבבה...

אז אני מניח שאתה כבר עשית דוקטורט בנושאי יחסי ציבור.. האמת
אני כן מאמין שהיא סתם קמה בבוקר וחשבה איך לקבל צומי, אני לא אומר שזה רע.... אבל, עזוב אותך עכשיו זמרת...בריאני עשתה לעצמה שם רע בתור בנאדם.. וגם אם לא...אז..כאילו..היא הרסה לעצמה...חתונה זה צריך להיות דבר מיוחד והיא עשתה את זה כ"כ לא מיוחד...הכי לא מיוחד שאפשר... היא הרסה רק לעצמה...

SacredShadow

New member
נדבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo70.gif

מה שבריטני עשתה זה דבר דפוק תתגבר על זה היא התגברה על זה היא הוציאה לה שם רע וזה דבר כזהההההה מיותר.... אני לא מבין מה הקטע שלה "להתחתן בשביל הקטע"? מה היא משועממת? וזה שיש לו דעה חוץ מ"בריטני מושלמת כאילו דההההה
" לא אומר שהוא מעריץ פחות ממך.... ואני מסכים עם אסי
ובקשר לדיסק... מכירות מדהימות כל הכבוד
מגיע לדיסק..

למעלה