הבילבול הזה הורס..

הבילבול הזה הורס..

שלום לכולם! לא נראה לי שאני שונה משאר האנשים שנמצאים כאן. הסיפור שלי הוא כזה: אני בן 25 , לפני שנה וחצי עברתי אירוע חרדתי. הייתה איזה תקופה של חודשיים שלא הייתי בעבודה. לאחר שחזרתי לעבודה היתברר לנו , לחבר'ה שאחד מאיתנו , הוא דו-מיני. ששמעתי את זה , זה היה לי ממש מוזר ומפתיע. לאחר חודשיים שחזרתי , יצא לי לשוחח עימו , מספר פעמים במשמרות שלנו ביחד. שאלתי אותו , איך זה להימשך גם לגברים וגם לנשים?? מה זה אומר??? וכו'. לא הכרתי כלכך את המושגים האלו ואת האמת שלא ידעתי ולא הייתי בסביבה של הומואים , או שאולי כן, אבל הם עדיין בארון , או משהו כזה. לאחר שבוע של שיחות עימו . הלכתי לישון ובאמצע הלילה התעוררתי בבהלה , באטרף , משהו שלא חוויתי אף פעם!! היה שם משהו בחלום הזה שקשור ליחסי מין עם גבר, אני עד היום לא זוכר בדיוק, מה ראיתי שם. באותו יום הייתי צריך לקום לעבוד. לאחר ההתעוררות הזו , הרגשתי דופק מואץ , פחד ורתיעה, הרגשתי כאילו אני הולך להשתגע ממש!!. בדרכי לעבודה, הרגשתי שכל הגוף שלי רועד , כאילו אני איזה פצצת זמן מתקתקת שכל רגע הולכת להתפוצץ. מאותו יום ואילך(הייתי עם חברה באותו זמן) התחילו להיות לי פנטזיות מיניות על גברים.(מיניות בלבד) . מאז ומתמיד נמשכתי אך ורק לבנות , בכל המובנים , עד היום אני נמשך בטירוף לבנות ,הו מינית והן רגשית. הניסיון היחיד שלי עם גברים , היה בעצם עם טראנסקסואל. זה הסיפור בגדול. עד היום שנה וחצי מאותו אירוע, שאני אישית קורא לו "הארה", לא הצלחתי להבין מה קרה לי , מי אני??? מה אני?? איך אני יכול להמשיך בחיי עם בילבול כה גדול????? מצד אחד משיכה מינית ורגשית לבנות ומצד שני משיכה מינית בלבד לגברים. כאשר המשיכה המינית לגברים היא בקטע של מין אוראלי, להתנשק עם גבר , לא מושך אותי כלל. אבל עדיין מאז אותו לילה , אני לא מצליח להבין ,גם הפסיכולוגית שלי לא מצליחה לעזור לי יותר מידי,לצערי. מאז אותו אירוע הביטחון העצמי שלי נפגע בצורה ניכרת , אני כל הזמן רוצה להתחיל עם בנות , אבל אני מרגיש אפס לידן , בעיקר בגלל האירוע. אני מצטער על האורך, אבל אני כלכך מבולבל , כל יום , כל שניה. זה ממש מצב כואב ולא נעים, ואני אישית יכול להבין כאן הרבה מאוד אנשים. תודה רבה מראש על העצות.

marik

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif, ברוך הבא ../images/Emo24.gif

קודם כל נתחיל בבירור קטן... הפסיכולוגית שלך - מומחית או מתמצאת בענייני מיניות ונטיות? אולי שווה לך לנסות מישהי או מישהו אחר. שנית, אני רוצה שתרחיב בבקשה, מה קורה איתך היום בדיוק מבחינה מינית, הן עם גברים והן עם נשים. לא הבנתי מה כן מושך אותך בגברים ומה לא. ומה בדיוק קרה עם הטראנסית ומה הרגשת עם זה ואיך זה התפתח לאחר מכן? איך אתה מרגיש עם זה היום? האם תחזור ותעשה את זה שוב פעם גם היום? האם יש לך בת זוג היום? כשאתה מאונן או מתגרה מינית - זה מגברים או נשים? מה אמר לך אותו בחור, שגרם לך לאותה "הארה"?, קודם כל נתחיל בבירור קטן... הפסיכולוגית שלך - מומחית או מתמצאת בענייני מיניות ונטיות? אולי שווה לך לנסות מישהי או מישהו אחר. שנית, אני רוצה שתרחיב בבקשה, מה קורה איתך היום בדיוק מבחינה מינית, הן עם גברים והן עם נשים. לא הבנתי מה כן מושך אותך בגברים ומה לא. ומה בדיוק קרה עם הטראנסית ומה הרגשת עם זה ואיך זה התפתח לאחר מכן? איך אתה מרגיש עם זה היום? האם תחזור ותעשה את זה שוב פעם גם היום? האם יש לך בת זוג היום? כשאתה מאונן או מתגרה מינית - זה מגברים או נשים? מה אמר לך אותו בחור, שגרם לך לאותה "הארה"?

אז ככה...

הפסיכולוגית שלי , לא מומחית לענייני מיניות וכו'.קשר רציני עם בחורה לא היה לי כבר שנה+. מאז אותה חברה, כאשר בזמן שהייתי איתה , התרחש כל המקרה.המשיכה שישנה אצלי כיום , בעניין גברים , היא בעיקר משיכה אוראלית. הכוונה היא של , לרדת לגבר,זאת אומרת מאין דחף רגעי כזה של לרדת למישהו. מאין כניעה. היות ואני גם אוהב כניעה למלכות(מלכה ועבד) לא שאני עושה את זה יותר מידי, אבל בכל זאת , יש לי את המשיכה לעניין. מעבר לזה אין לי כמעט שום דבר. העניין הזה משגע אותי כל היום , בעבודה, בתחביבים ובשאר הדברים שאני עושה. אני קורא כאן מדי פעם בפורום , ואני יכול להבין אנשים שכותבים כאן על ה"בילבול" שלהם , וכמה זה מתסכל, כי זה ממש מתסכל. אף פעם לא אמרו , או לא שמעתי בסביבתי על מישהו שהיה סטרייט , הכוונה היא לנולד סטרייט לחלוטין , זאת אומרת שכל דבר שקשור למגע מיני עם גבר , דוחה אותו ברמות, יכול ביום בהיר אחד להפיל פיוז ולא להבין מה לעזאזל קורה לו??? כאילו , איך לעזאזל מתמודדים עם דבר כזה??? מה , פתאום אומרים להורים , בגיל 25 , תשמעו לפני שנה וחצי עברתי אירוע חרדה שבעקבותו, הבנתי שאני נמשך מינית גם לגברים???? אני סמוך ובטוח שרבים מכם בפורום , מבינים בדיוק על מה אני מדבר . החיים כלכך לא מובנים ומלאי הפתעות , אבל דבר כזה לא ציפיתי שיקרה. אם בגיל 13,14,15,או 18 זה היה קורה , אז הכל היה יותר פשוט ומובן. אבל כבר בגיל 24 שהמשיכה היחידה שלך , היא לבנות בלבד, ויום אחד אתה מתהפך למציאות אחרת, אז מה לעזאזל עושים??? איך אפשר לחיות את זה??? אם הייתי נולד הומו , או דו והייתי מבין את זה בגיל ההתבגרות , אז כל העניין לא היה לי כלכך מוזר ומתעתע!! . אני מצטער על האורך , אבל הבילבול הזה , הוא קשה מנשוא , ואתה לא יודע עם מי לדבר??? מה לעשות ?? ןכו'.... עם הטראנסית , הייתי קצת שתוי , אבל באותה תקופה , לפני חצי שנה הייתי חזק בקטע שלראות סרטים עם טראנסיות, וזה משך אותי מינית, אז נסעתי יום אחד לת"א ובדקתי את העניין , ואת האמת שלעשות את זה בתחת , ועוד פעם ראשונה , אז לא היה כזה להיט. אולי בגלל שזה היה הפעם הראשונה וזה היה קצת מוזר . היה יחיסת בסדר , אבל מצד שני גם , איך שגמרתי , הרגשתי קצת , גועל. אבל היום אני עדיין צופה בסרטים עם טראנסים,הומואים ונשים כמובן. לנו, למבולבלים כן חשוב לדעת , באיזה קטגוריה , אנו עומדים הומו,דו ,או סטרייט, היות ואני , אנחנו לא מודעים , או יודעים לא פנינו מועדות , ומה צופן לנו העתיד מבחינת משפחה, ילדים וצרכים. תקווה שמהמגילה הזו , הצלחתם להבין משהו , ואני אשמח לייעוצים מכל גוון , ואני מקווה שיהיו לכם תשובות יותר טובות מ- "תזרום עם זה..." כי זה קל להגיד , אבל בשלב כזה בחיים , זה לא ממש קל. תודה רבה מראש לכל חברי הפורום!

marik

New member
ואוווו אוקיי...

קראתי.. אני צריך איזה כמה זמן לחשוב על זה.... תן לי זמן ואני אחזור עם תשובה. (בינתיים היה לי חשוב שתדע שקראתי ולא שכחתי). אגב, אולי אתה בי? ובעצם היית בי כל החיים? מה הבעיה לקבל את עצמך עכשיו כבי? תראה, אתה עדיין נמשך לנשים. משמע אתה לא הומו. אוי אתה בי אבל לא הומו. מצד שני, אם אתה כל כך בטוח שהיית סטרייט, אולי זאת תקופה שתעבור. וכבר שמעתי על מקרים כאלה. בא לך לספר בדיוק מה קרה לפני שנה וחצי עם ההוא מהעבודה שלך? איזה טראומה עברת שם? מה בדיוק היו החרדות שלך?

הבילבול הזה יותר גרוע מהכל

אין בכלל ספק שעד אותו אירוע, הרגשתי והייתי סטרייט , ולא הטלתי דופי בעניין זה.איך שהאירוע התרחש , אז הלכתי הן לפסיכולוגית והן לפסיכיאטר, שניהם אמרו לי את אותו הדבר: עברת אירוע של התקף חרדה, כאשר הטריגר היה , בעקבות אותו הבחור מהעבודה. תיאור המקרה: עבדתי במקום מסוים, לאחר מספר חודשים עברתי ניתוח. הניתוח השבית אותי.לאחר חודש וחצי חזרתי לעבודה. באותה תקופה שלא הייתי בעבודה, התברר לי שאחד החבר'ה , הוא דו-מיני. כאשר חזרתי לעבודה , היו לי מספר שיחות עימו, לאחר בערך שבוע סיימתי לעבוד בוקר, הלכתי לישון צהריים , והתעוררתי. בלילה הלכתי לישון ב 24 , לאחר כשעתיים התעוררתי בבהלה, כאשר זכרתי שהתעוררתי ממשהו של יחסים בין שני גברים. לא זכור לי בדיוק מה ראיתי בחלום.לא הבנתי מה קורה לי. באותם ימים , הייתי הולך ברחוב , מפוחד , ועדיין לא מצליח להבין מה לעזאזל קרה לי??? מה חלום אחד שינה לי את כל מציאות חיי???? מאותו זמן , עד היום בעצם יש לי מאין רעד ברגליים, אני כל הזמן נמצא במתח מסוים. התחלתי לקחת כדורים , בשם לוריבן. לא ממש עוזר. למעשה מאז אותו אירוע אני מרגיש שונה, אני לא מרגיש , כמו שהיייתי פעם. כאילו הגבריות שלי נפגעה באופן מסוים. לא יודע איך בדיוק להסביר את זה.מאז לא עברתי אירוע של התקף חרדה. היה אחד בלבד שמשפיע עליי , עד עצם היום הזה.

marik

New member
וואווו... שולח לך חיבוק ../images/Emo24.gif

טוב תקרא ותענה על שאר השאלות ששאלתי אותך מקודם... בבקשה

yoni253

New member
אוי באמת

אל תסיק מחלום שום דבר,מה פעם חלתי שמישהו מהמפשחה שלי מת(חס ושלום) וזה קרה במציאות?,לא!!,אז מה אז חלמתה אפשר לחשוב,אני יודע שזה מוזר להחשף לכ"כ הרבה מידע שלא הכרתה קודם,אבל אני חושב שחלתה על זה רק בגלל שחבתה על זה כל הזמן,וגם אם לא וגם עם חלמתה על זה סתם,אז מה???,א. אדם בגילך כבר מנוזה ומבין קצת יותר,אם אתה אומר שאתה נמשך לבנות ואתה לא רוצה חיים עם גבר אז תזניח את המשיכה שלך לגברים ותיהיה רק עם בנות,יש הרבה דו מיניים שמזניחים את ההמוסקסואליות שבהם והולכים להיות עם אנשים וטוב להם ויפה להם,אולי תלך לפסכילוגית אחרת,בכלל,במה מתעסקת הפסכולוגית???,בטח שאתה רוצה כל הזמן להתחיל עם בנות,כי אתה רוצה להראות לעצמך שאתה לא הומו(אני לא בטוח אלב ככה אני חושב), אני באת לא יודע למה אתה מרגיש אפס ליד בנות אני מאוד מקווה שמישהו בפורום יכול לעזור לך.... בכל מקרה תענה על השאלות ש marik המנהל שאל אותך ואז נוכל לעזור לך הרבה יותר....

yoni253

New member
תיקון שגיאות לשוא השניה והשלישית

אבל אני חושב שחלמתה על זה רק בגלל שחשבתה על זה כל הזמן(כל אותה שבוע),וגם אם...............................................

כמה שיחות ייעוץ עם מטפל מיני

או מטפל לענייני מיניות ומשפחה. שאל את הפסיכולוגית שלך ואם לא, תפנה לאתר של איט"ם או האגודה לטיפול משפחתי וזוגי

למעלה