הביישנית

מצב
הנושא נעול.

עדן2969

New member
הביישנית

הביישנית
שלום לכולם, פעם ראשונה בפורום, קצת ביישנית. אני מס' ימים אחרי החזרה ויש לי כאבים בגב התחתון ובבטן (מעין כאבי מחזור) האם זה מראה על משהו (כשלון?) האם אתן מכירות או חויתן תופעות דומות. אני ממש מוטרדת.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

הביישנית
שלום לכולם, פעם ראשונה בפורום, קצת ביישנית. אני מס' ימים אחרי החזרה ויש לי כאבים בגב התחתון ובבטן (מעין כאבי מחזור) האם זה מראה על משהו (כשלון?) האם אתן מכירות או חויתן תופעות דומות. אני ממש מוטרדת.
ברוכה הבאה
ו

ראשית- נשמח אם תציגי את עצמך- איפה טופלת, מדוע הגעת לתרומת ביצית וכו' (ראי הודעתו של מלח מהשבוע). לגבי סימנים לאחר החזרה- המסקנה מעשרות השאלות שהיו בעניין בפורום היא שפשוט לצערנו- אין.... יש תופעות של כאבים שנובעים מההורמונים (שלא לומר, מהזריקות
), אבל ה"סימן" היחידי הוא.... תשובת בדיקת הדם... המון המון
מחזיקה

גולה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הביישנית
ברוכה הבאה

מנסיון אין שום תופעות להריון בימים שאחרי ההחזרה. נסי לא לחשוב על זה יותר מידי ולהתעסק בדברים אחרים. מאחלת לך המון הצלחה

tomy308

New member
תוצאות בדיקה

הביישנית
תוצאות בדיקה
גם אם יש לך כאבי מחזור אל תחשבי כלום, לי היה כאבי מחזור ממש תופעות כאילו אני צריכה לקבל, והייתי בטוחה שאני עומדת לקבל אבל בסופו של דבר התוצאה היתה חיובית , אני מציעה לך לא לחשוב על זה יותר מידי ובעזרת ה' אני מקוה לשמוע בשורות טובות ממך

Pugili

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה ../images/Emo140.gif

תוצאות בדיקה
גם אם יש לך כאבי מחזור אל תחשבי כלום, לי היה כאבי מחזור ממש תופעות כאילו אני צריכה לקבל, והייתי בטוחה שאני עומדת לקבל אבל בסופו של דבר התוצאה היתה חיובית , אני מציעה לך לא לחשוב על זה יותר מידי ובעזרת ה' אני מקוה לשמוע בשורות טובות ממך
ברוכה הבאה ובהצלחה

SIGAL40

New member
תמיד לחשוב חיובי. ../images/Emo24.gif

הביישנית
תמיד לחשוב חיובי.

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

הביישנית
ברוכה הבאה
לצערי אני לא יוכל לעזור. בכל מקרה, המון המון הצלחה וברוכה הבאה

עדן2969

New member
../images/Emo51.gif תודה לכולכן

ברוכה הבאה
לצערי אני לא יוכל לעזור. בכל מקרה, המון המון הצלחה וברוכה הבאה
תודה לכולכן
קודם כל רציתי להודות לכולכן על התמיכה , התרגשתי לקבל מכן את כל איחולי ההצלחה ושוב מודה לכן מקרב לב. קצת עלי: אני בת 42 , לפני כשנה הסתבר שהשחלות שלי לא מתפקדות ונמסר לי שהפתרון הוא תרומת ביצית, בהתחלה לא נראה לי כל העניין (אני גרושה ללא ילדים) וחשבתי על אימוץ. אבל המשפחה שלי וחברים טובים המליצו לי לנסות (מה כבר יכול להיות... מקסימום אם לא יצליח תמיד תוכלי לאמץ אמרו לי).אז החלטתי לנסות וזאת בעצם הפעם הראשונה שלי(שנעשתה בבוקרשט). אני מרגישה שכולם איתי ואני ממש לא לבד בעסק הזה. רציתי גם לספר לכן שאני כל ערב קוראת את כל ההודעות שלכן, מזדהה עם כולכן ורק אתמול "תפסתי" אומץ להתחבר אליכן. אתן נהדרות ושוב תודה על הכל.

נגהנס

New member
תופעות כאלה עשויות לפעמים להעיד

הביישנית
תופעות כאלה עשויות לפעמים להעיד
על הריון.מקווה בשבילך.

בריזה1

New member
ברוכה הבאה עדן../images/Emo140.gif

הביישנית
ברוכה הבאה עדן

שמחה שהתגברת על הבושה והצטרפת אלנו. הכאבים שאת מתארת לא מעידים על הצלחה או כשלון הם פשוט כאבים שלפעמים נובעים משינויים הורמוליים ומהתרופות שאת לוקחת. אני מכירה אותם היטב וגםיודעת כמה קל להתפס לכל סימן. עוד קצת סבלנות ותגיעי לבדיקה הקובעת. מחזיקה אצבעות .

אדוינה

New member
ברוכה הבאה עדן!../images/Emo140.gif

הביישנית
ברוכה הבאה עדן!

מאחלת לך שמדובר בסימני הריון
! בהצלחה!

למה ירדת מהרשת

בהצלחה
אין לי מה להוסיף מלבד הסבלנות והעידוד שתקבלי מהסובבים אותך,ממני, וכמובן גם מקבוצת הפורום הנהדרים. ח.ח.מ.ה. -תצליחי
למה ירדת מהרשת
לביישנית? את יכולה להמשיך לדפדף בפורום, יש גם דברים יפים. נעלמת תרתי משמע. חג שמח

מצב
הנושא נעול.
למעלה