הבייבישאמבלז

Kingshit

New member
הבייבישאמבלז

היי שמעתי את fuck forever וממש התלהבתי.. ואז הורדתי עוד כמה שירים שלהם, וגיליתי שרובם שקטים ואקוסטיים כאלה. לא שיש לי משהו נגד השירים האלה, הם גם טובים, אבל אני רוצה לשמוע יותר שירים בסגנון fuck forever שלהם.. יש לכם המלצות לשירים שלהם בסגנון?

Sum41xGiRL

New member
תשמע הליברטינז

או לחילופין, תזריק לעצמך קוקאין. זה יותר טוב משני הלהקות האלו

Kingshit

New member
וואטאבר..

איך כותבים הלבירטינז באנגלית? the liberteens?

Kingshit

New member
וואי הם מעולים!

what a waster וcant stand me now וכאלה.. אחלה שירים יש להם!! תודה

EnchantedS

New member
וואו, התגובות האלו כאלה מעצבנות!!!

אני בחיים לא שמעתי על הלהקה הזו, אבל עדיין, זה שאת לא אוהבת להקה, זה לא אומר שהם זבל!!! יש אנשים שאוהבים, ולך אין שום זכות להגיד להם על זה זבל!

exterior

New member
סליחה???? יש לי זכות להגיד מה שבא

לי, ואם אני חושבת שהם זבל, זו דעתי וזהו זה. מי שאוהב, שיבושם לו.

EnchantedS

New member
אבל זה ממש מעליב את כל מי שאוהב את

את הלהקות האלו!! קשה להיות קצת יותר עדינה?... נסי "אני ממש לא אוהבת אותם". זה לא יכאב, באמת! ונסי את להקים להקה, תשקיעי בה את הכל, ואז יגידו עליכם שאתם זבל..

Sum41xGiRL

New member
מעליב?

אפשר לחשוב, כיאלו קיללו אותך.. בסך הכל לעגו לשם הלהקה, לא אמורים לקחת ללב, ומי שלוקח ללב - בעיות שלו np: The Dubliners - Whisky in the jar

EnchantedS

New member
"זבל" זה קצת יותר מללעוג

וכנ"ל חרא, קקי מזוקק, וכל התיאורים הגיאוניים שראיתי כאן ובפורום פאנק...

exterior

New member
whatever

אם את או מישהו אחר לא יכולים להתמודד עם "זה", תכסו עיניים! אף אחד לא העליב אתכם באופן אישי. אם אתה שלמים עם הטעם שלכם/האהבה שלכם לאמן/להקה, אז מה איכפת לכם מדעתו (הבוטה ככל שתהיה) של מישהו זר מהאינטרנט? תחשבי על זה.

EnchantedS

New member
אבל את לא מסכימה אותי שאם זו באמת

מוזיקה, אנשים התאמצו בשבילה, אנשים באמת אוהבים אותה, והיא לא נכתבה כדי שלאנשים יהיה יותר כסף, זה הופך אותה ללא זבל?..

oasisssss

New member
כל הקטע של פיט עם הביבישמבלז

זה לנסות להתרחק מהליברטנז..אז לא תמצא כ"כ הרבה כאלו סטייל פאק פוראבר

למעלה