הביטלס.......

Penny_Lane

New member
הביטלס.......

רציתי להעלות לדיון את להקת הביטלס.... איזה להקה.... לא ראיתי שמדברים עליה כאן... אז הבה נדבר........... :)

בעיקרון כולם מפחדים...

ףלהודות שהם ממיישסדי הרוק.... (ולא אני לא מדבר על דברים כמו HELLO GOODBYE, אלה על היצירות הבאמת מדהימות שלהם) אני מבין שמעצם העובדה שאני כותב את ההודעה הזאת כל מיני A_DUCKים למינהם יתקפו אותי... אה וכמובן יקראו לי הומו והיפי מסריח... אז קדימה A_DUCKים אני מזמין אתכם להתהלב ולנסות להגיד לנו שאתם מטאלסיטים קשוחים וחסרי רגישות והביטלס הם זבל אה וכמובן לא לשכוח להגיד שאני הומו...

Eric Clapton

New member
אחרי שביטחנו עצמנו מירידות:

אני חושב שהביטלס הם להקה מדהימה. ממש משהו באמת מיוחד, ודווקא אני הרבה יותר מעדיף את השירים הפחות ידועים שלהם, לא שאלו לא טובים (help למנייהם) אבל יש שירים הרבה יותר טובים מהם. ממש הפתיע אותי ש magical mistery tour לא התפרסם והצליח.

ביטלס כזה כאילו

אז ככה הביטלס שינו את הרוק בלה בלה בלה יש להם כמה שירים יפים בלה בלה בלה לא מרגשים אותי בכלל רדיוהד יותר עם אלקטרוני בלי אלקטרוני יש בהם משו ושוב על הביטלס הם מיושנים מדי לא אהבתי אותם אפעם לא קשור למטליסטים קשוחים עם בגדים שחורים ולא קשור בכלל בכלל בכלל לא דקים למינהם

Penny_Lane

New member
זלזול ובלה בלה בלה

טוב.. זלזול זה דבר חכם לעשות..... גם אני אוהבת רדיוהד... אני לא אוהבת את פנטרה למשל.. אני לא רושמת בלה בלה בלה... מספיק שתרשום/י שאת/ה לא אוהב/ת אותם... לא חייב לזלזל.. כי הם אכן להקה ענקית....

Penny_Lane

New member
אין לי בעיה עם...

אין לי בעיה עם מה שהוא חושב.. סבבה כל אחד וטעמו... אבל זה מצריך זלזול...

wiz

New member
הם היו גאוניים

הם לא עשו דברים ממש ממש מורכבים, והשתמשו רק באיזה 4 אקורדים... אבל הם הצליחו לעשות מזה הרבה.

untitled

New member
אפילו יותר מזה

תקשיבו פעם לשירים של גורג` הריסון. יש לו כמה ביצועים ממש ממש טובים, בעיקר מהתקופה שאחרי שהם היו בהודו.

sOrCeReSs

New member
לפי דעתי

זאת להקה ממש ממש טובה ויש לה שירים יפים אני אהבתי במיוחד את איזה שי עצובזה-- elinor rigby ( אני לא בטוחה שככה כותבים אבל תתגברו)

HadesK

New member
הביטלס הם...

לפי דעתי הלהקה הכי טובה שהייתה קיימת אי פעם , והיו להם הרבה יותר מ-4 אקורדים לג`ורג` היו יציאות ממש טובות!! ואולי כיחידים (רינגו סטאר!!!) הם לא היו משו , אבל ביחד הם הכי טובים!!!! וכל זה לפי דעתי כמובן... ולא אכפת לי מה אתם חושבים - מטאליסטים קשוחים - אני מתה עליהם ולא יעזור לכם , הם היו ההתחלה!! Hades

mephisto

New member
מה פתאום!

ג`ון לנון לבד, הוא פשוט רע! ולדעתי, הכל בגלל יוקו!

כמה דברים עליהם:

1. מישהו גם כן חושב שלהוציא אלבום אוסף של ``נאמבר וואן היטס`` זה רעיון גרוע? 2. מישהו ראה את ``אימג`ן``? תוך כדי צפייה בסרט הזה התברר לי שג`ון לנון לא היה כזה גאון, הקריקטוריסט שבא לפגוש אותו כיסח לו את כל הדעות, ובלי לקרוא לאף אחד היפי, אני חושבת שהוא קצת הגזים עם כל דיבורי ה``פיס`` שלו. מאיפה לו שדיבורים יעזרו, הא? ולסחוב איתו לכל מקום את העציץ הפרטי שלו, יוקו, זה לא רעיון משו משו. שיעשה מוזיקה וישתוק. 3. אבל עדיין, הם להקה גדולה. קשה לדמיין איך המוזיקה הייתה נראית היום בלעדיהם. 4. ובקשר לשיר אהוב יש לי התלבטות בין ``סאמת`ינג``, ``אלינור ריגבי``, ו``סטאוברי פילדס פוראבר``.

taya

New member
אוי, החיפושיות שלי

כמו לשבת בצל עץ ביום קיץ חם ולשתות מיץ תפוזים סחוט טבעי. כמו פרק טוב של סיינפלד כשיש גשם-סערה בחוץ. כמו 14 שעות שינה אחרי ארבע ימיי טיול רגלי. כמו כוס התה של הבוקר האחרון ללימודים. כמו מקלחת קרה ביום הכי חם בשנה. כמו לפתוח דיסק חדש של הלהקה שאתה הכי אוהב. כמו פרח בר. כמו להפגש עם האדם שאתה הכי אוהב אחרי חצי שנה שלא התראיתם. כמו קול הלעיסה של הפלפל הראשון של העונה. כמו חבר פופיסט (לשעבר) שמתוודה על אהבתו ללד זפלין. כמו שרק מי ששומע (ומכור) לביטלס יודע.

mephisto

New member
מה שאני לא מבינה,...

זה מה ההתלהבות הגדולה מ-yesterday ומ-let it be? יש להם שירים הרבה יותר טובים! ומה שעוד מדהים בהם זה שיש להם שני צדדים - אחד מתקתק וקיצ`י כזה, אבל שכיף לשמוע אותו, ואחד שהוא רציני יותר ולא מורכב מאהבה ותו לא.

למעלה