הביטוח הלאומי

איריס56

New member
הביטוח הלאומי

בוקר טוב לכולם, תחזיקו לי אצבעות, ביום ראשון הקרוב בשעה 14:00 יש לי קדם משפט נגד ה"נפלאים" במוסד לביטוח לאומי. אם אני אזכה אינ יוצרת תקדים לכולם שאפילו אם ישנה אבחנה מגיל מאוחר (9) ל- PDD ואין מסמכים קודמים לכך אלא רק מסמכים המראים עיכוב התפתחותי גלובלי עדיין אני זכאית לקבלת קיצבה מגיל 90 יום ולא מגיל 4 כפי שהם החליטו. מקווה שהכל ילך כמו שצריך. איריס

מחזיקה לך המון אצבעות

כל הכבוד על המאבק,מקוה שתזכי. מחזיקה אצבעות בידיים וגם ברגליים..

דניאלה12

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בהצלחה, בהחלט מאבק צודק

מחל

New member
תעזרו בהסבר של עו"ד רוטלר מהמאמרים

תעזרו בהסבר של עו"ד רוטלר מהמאמרים בראש הפורום.

איריס56

New member
הביטוח הלאומי

היי, אתמול חזרתי מאוחר כך שלא היה לי כוח להיכנס לפורום. אז ככה, העו"ד של הביטוח הלאומי התעקש כי תאריך מתן האישור של הפסיכיאטרית הוא הקובע אבל אז הבוסית שלי הגישה לשופטת את המכתב של המוסד המבקש מסמכים קודמים לתאריך האישור ולכן לא היתה להם ברירה אלא להסכים להחזרת התיק לועדה. הם טענו שאני לא ערערתי על ההחלטות שלהם לקביעת קצבה של 50% ולהגדרתו של אלוני כילד נזקק לעזרה ושזו אשמתי בעצם שהסכמתי ולא עירערתי. כאן הוצג פסה"ד התקדימי (שבעבר ציינתי אותו פה בפורום) והבוסית שלי טענה שנכון שאני לא ביקשתי כיוון שלא ידעתי כי מגיע לי וכי בעצם הביטוח הלאומי עצמו טרח להודיע לי כי אני זכאית לקבל מגיל 90 יום. השופטת הביעה את הבנתה לבעיה של הורים שלא מוכנים להודות כי יש לילדם בעיה. אני הצגתי מסמך המראה כי אלוני קיבל טיפולים מגיל שנה ויש גם תכתובת מתיק טיפת חלב שמראה שבגיל שנה עדיין יש עיכוב התפתחותי. בקיצור הם היו בטוחים שהשופטת תישלח אותי הביתה אבל לצערם התיק הועבר חזרה לועדה במוסד בר"ג לבדיקה חוזרת של התיק. (חבל שלא היתה לי מצלמה נסתרת לצלם לכם את פרצופו של העו"ד כששמע את החלטת השופטת). ההרגשה של הבוסית שלי היא שכנראה אקבל את הקיצבה רטרואקטיבית החל משנת 96 כלומר מגיל שנתיים כיוון שיש כאן אלמנט של התיישנות (כלומר הם צריכים לשלם לי קצבה בגובה של שלוש שנים וכמה חודשים). אמשיך לדווח ברגע ואקבל תשובה סופית. איריס

למעלה