הבידה!!! הראשון שלי...

ואם מדברים על גזר.....

רק לא מרוסק הא? ומה אטיוד בא לנו עם הקטע של ההתחסדות? כולם בנוסטלגיה בגיל שאפשר לדבר על הכל.

והתעלמת מהכרוב - המלאך של כולם

אפשר גם לחלום על מלאכים מהשמיים שלשה זה תו התקן המקובל ותראו את שרה אמנו אפילו הייתה קשישה בלה עשו הם שלשתם את מלאכתם נאמנה והיא אפילו התעברה! (הובחה שהמלאכים היו נטולי קונדום וחסרי זהירות מתבקשת).

השיכור

New member
ממתי מחמדי הוא שחקן משנה?

לרוב הוא השחקן העיקרי לא? מכתיב לכם את רוב המהלכים:) בכול מקרה אהבתי את הכינוי ............

אתנה33

New member
ושוב המסר הוא ממני........שוב לא

שמתי לב שחברי החליף לי את הכינוי

אתנה33

New member
../images/Emo3.gif אני פשוט שוכחת שמשתלטים לי

על המחשב בבית לפעמים:) מזל שהוא לא יושב כמוני על המחשב אחרת היתה פה מלחמת עולם..........

אטיוד5

Active member
אם לשפוט ...

לפי מה שקרוי "מעמד האישה" בארץ ובעולם אז מחמדי לא רק מכתיב לנו, אלא גם לכן.

מדוע ללכת

סחור סחור? החוקר במדעי ההתנהגות, אברהם מאסלו הציב את היצר המיני בשלב הראשון של הסולם ביחד עם צרכי השרדות אחרים, כמו אוכל אויר ומים היצר המיני מכתיב לכולנו ובזכותו גם אנחנו קיימים אז מה פלא שאנו מתעסקים בו כל הזמן? ולא רק בנוסטלגיה?

אטיוד5

Active member
לשם שינוי מסכים איתך

ולא הייתי צריך שום חוקרים בשביל המובן מאליו. וגם לא הולך סחור סחור. להיפך, אני הולך יותר מדי ישר.

magy

New member
אם אני עדיין זוכרת את הסולם

בערך עד מספר חמש.....זה צרכים בסיסיים..... אני אוהבת את מספר עשר בסולם....... הגשמה עצמית, מימוש.......... החצי השני של הסולם מדברים על ערכים נפשיים. שהם הרבה יותר גבוהים מצרכים בסיסיים..... והם אלו שמבדילים אותנו מכל חיית השדה............... על אף העובדה שאיני מבטלת את בסיס הסולם......הוא נחוץ לנו לקיומנו היום יומי........השרדותנו על פני האדמה..... ותחשבו על זה..........

טרה10

New member
מה ז´תומרת להישרדות.. אני אוכל

חמש ארוחות ביום. ונושם כל הזמן. אז מה זה אומר בקשר ליצר המיני.? חמש או כל הזמן.? חוקרים אעלק.! [נבדק]

טרה10

New member
טוב אז נעבור למתקן הבא, אז ככה..

בשכונת ´היוקרה´ שכ´ אליעזר כמו שאומרים היום בכפר סבא-זו שמול שיכון עליה, שם היה לי דוד ובשכ´ אליעזר סבתא- האמא של הדוד. אבל לא על זה הענין אלא שלא היה שם ביוב מסודר. מדובר בשנות ה-50. מה עשו חכמים בתקנתם.? או.! היו חופרים בור סופג, ובכל פעם היו חופרים בור חדש, ומעבירים את התא שהיה מין צריף קטן כזה מעץ מעל לבור החדש.[כי הישן היה מתמלא ויסלחו לי האיסטניסים שבכאן.] הקטע היה של´צריף´ שהיה כמה עשרות מטר מהבית במגרש, שהיה אז בגודל של משהו כמו מגרש כדורגל, היו הולכים לעין השמש ולעין כל. טוב- אלו היו ששים שניות בטעם של פעם.! [נבדק]

טרה10

New member
מכל מקום זה לא משמש להחמצת

מלפפונים או לשטיפת ירקות. כמו שחשבו עולים מגלויות מסוימות שבכלל חרבנו בשדה או בחצר..!

../images/Emo13.gif טוב, אמשיך מדי פעם לפרסם...

...בסוף עוד תדעי עלי הכל... אפשר לתת את הטלפון שלך כ"ממליצה"???... חהחהחהחהחה חהחהחההח חהחה ח
שבת שלום, כן, ראוי לציין בפני באי הפורום, שאין לי ת´טלפון שלך...

אטיוד5

Active member
מעניין איך כולנו נחשפנו

למתקן המוזר הזה בצבא. אצלי זה היה בטירונות ליד רמאללה. נכנסנו לבנין חצי בנוי, חצי עזוב, לא היה ממש ברור אמרו לנו שזה היה בית חולים. לא היה לי שם עם מי להצליב ידע צרפתי. וגם תמהתי אותן תמיהות. לא היו שם מים זורמים וכבר לא זוכר אם השתנתי שם בבידה או באסלה או בכלל דרך החלון החוצה.

יולי(שזה תחילת אוגוסט) 81, לפני...

...פינוי סיני ולבנון... ואינטיפאדה...הראשונה... ואחרי מבצע ליטני... אז בנות חיילות נסעו ותפסו טרמפים בשטחים כאילו זה רמת הגולן...
שבת שלום, אטיוד 5...

בידה מתקשר לי לזונות צרפתיות

ולא לחיילים שחייבים לשחרר את מחמדיהם ומצד שני אולי יש קשר בין זונות צרפתיות וחיילים שרוצים לשחרר את מחמדיהם???

אחותו של W, תעזבי סמנטיקה...

...תקשרי לי כבר צרפתיה ל"מחמדי"... ואת הבידה נשאיר למשימתו העיקרית לאח"כ...שטיפות...גררררררררררר... חהחהחההחהחה חהחהחה חהח ח מאגי מאגי מאגי, תראי למה הפכנו את הפורום שלך?...סולחת?...

" אתה מנקה או מורח " ?

7 ביוני 67. מלון "מאונט סקופוס" שיח ג´אראח ירושלים. השתמשנו בבידה, כנייר טואלט. החדרנים של המלון. סרבו לתת לנו, הכובש הציוני. נייר טואלט לשימושינו. ואנו , אוי לאותה בושה, לא הצטיידנו בהתאם.

למעלה