הבידה!!! הראשון שלי...

הבידה!!! הראשון שלי...

...הבידה הראשון שלי שראיתי בחיים... הינו בלבנון, בעירה "חאלדה", שהיא מאין ה"נהריה" שליד חיפה(ביירות, בהתאמה), עיירת קייט, ניכנסנו לאיזה בית מפואר כדי לעשות תצפית על האזור, היה לי PP, לחץ מאוד... טוב, גם לחברי היה PP, במסורת הלוחמים החלטנו "להצליב" את מימינו לאסלה... טוב, ניכנסנו וראינו שתי אסלות, באתי לראשונה להשתין חברי בא לשניה... הוא התחיל ל"הצליף" אני הוצאתי את "מחמדי" והופפפפפפפפ, נצרתי חזק... אתם מכירים את ההרגשה שאתה משחרר ופתאום עוצר בכוח, כואב ואפילו קצת לוחץ... מה הייתה הפתעתי שלא היה שם "חור" גדול של אסלה רגילה...אלא רק חריר כמו של כיור... אמרתי לחברי בידענות כי רבה, תשמע חביבי, ראיתה איזה עשירים ומפונקים הם אלה?... יש אסלה לחירבון ויש אסלה להשתנה, לפי ה"חור" רואים!!!...איזה אנשים... ההוא התקרב, הביט ואמר: לא!!! זה "בידה"!!! אני: "???????????????????", עומד עם אפוד, קסדה, שכפ"ץ, נשק, פק"ל "מחמדי" בחוץ מטפטף בעדינות...על הרצפה...כי הרי אין ניאגרה לאסלה הזו...ואני מנומס, לא אשתין היכן שאי אפשר להוריד מים... עונה חברי לנשק, "ראיתי כאלה בצרפת." והוא מדרום צרפת(מרוקו) יודע על מה מדבר, אדם תרבותי, לא כמוני... אז זהו, ככה נחשפתי ל"בידה" הראשון שלי, אח"כ גילינו צינור מים לשטיפה, כמו שצריך... השתנתי להם בבידה...כמה אפשר להתאפק... שבת שלום...

ואני אהבתי את הכינוי "מחמדי"

ו.... כמובן אהבתי את הסיפור ! זוכרים את קרוקודיל דנדי בניו יורק.. יש שם גם סצינה מצחיקה שהוא מתוודע לבידה במלון - נשפכנו מצחוק .

קרוקודיל דנדי, זה פיקציה...

...אני, המציאותתתתתתתתתתתתתתת!!!... שבת שלום חונה לרגע...
נ.ב. מחמדי, חהחהחהחההחחה, חהחהחההחהחה חהחההחהחהח חהחהח חהח ח אני טוב? הא???...

עוד לא שאלת: "אני יפה" ???

כן, אתה טוב ! תשאל תמיד - מבטיה לפרגן לך !
ח חח חחח חחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחח חחח חח ח

אני רואה שיש כאן איזו "פואנטה"...

...גם חונה, גם אחותו של W ועכשיו את... טוב, נישארה מאגי וזהבוש... ניראה מה הן חושבות?... על המילה הזו, "מחמדי"... חהחההחהח חהחה חהח ח
נ.ב. שבת שלום ומבורך גם לך... נ.נ.ב. מה דעתך על "מחמדי" ו"חמדתי"?...אבל זה כבר דיון לפורום "ההוא"...

magy

New member
מחמדי, חמדתי......

מאז שנורית גלרון שרה את "מתוק שלי"......זה תפק תאוצה..... מותק........נשמע מתוק מדיי.......וקצת מחליא....בעיקר מפי זבנית..... אבל .......מתוק.........קצת יותר טוב..... ומחמדי.......כמו פעם.......חמדתי......כנ"ל....... מן השירים ההם.....של פעם......... כשבגרוש היה חור.......ולנשים .......קוקו וסאראפן...... כשגברים עדיין חיזרו אחרי נשים.... ועוד דברים שנותר רק להתגעגע אליהם....... ולהצטער שחלפו מן העולם...........

magy

New member
תפק תאוצה..... ../images/Emo13.gif)))))

אולי דפק תאוצה......
)))))

redredole

New member
אמרת: הנשים ההן

עם הקוקו והסרפן זה הזכיר לי את מה שקבלתי במייל וכל אחת תבחר את מה שמתאים לה

טרה10

New member
בכלל יש שיר:" מחמדי מחמדי,

של יונה עטרי, ואילי גוליצקי מ"שלמה המלך ושלמי הסנדלר". ואיך שאילי היה מקפץ שם..ממש שיא, או אליפות..וזה מה שמזכיר לי את המילה אליפות במערכון של רבקה מיכאלי, ויוסי בנאי, על המכונית שהיא עוברת איתה איזה שלוש חנויות: מה הרדיאטור זה מקדימה אז למה אני רואה אותו פתאום מאחורה.? אותי זה מצחיק.! [נבדק]

מחמדי, אוהבת

את השם זהו מזמן לא שמעתי מחמדי יש שיר כזה לא? מי ישים לנו אותו? משהו עם: אמא אומר " מחמדי" לוקחת את השם אמצא איפה להתשמש בו. מחמדי

אתנה33

New member
מי ישים לך את השיר אם לא אני?

ג´ינג´י / מרים ילן שטקליס אמא אומרת תמיד מחמדי לילדי ראש זהב ראש זהב לילדי וברחוב הם קוראים לי ג´ינג´י ובכיתה הם קוראים לי ג´ינג´י ואפילו בלילה בתוך תוך כרי יבער שערי ג´ינג´י רבים הצבעים עמך אדוני תכלת פרשת על פני השמים לאמא שלי כחולות העינים ירוק לעלה ולורד ורוד או לבן או אדום ועוד יש ועוד רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים ולמה בראת לך ילדים צהובים אדוני צהובים בכיתי הערב לפני השנה ואמא נגשה ודמעה בעינה מחמדי לחשה מחמדי ובלילה בלילה ויבוא אליהו ויעמוד על ידי ויאמר קומה קומה ילדי ובכנף אדרתו עטפני ונשאני אל על ושם במרום בגן עדן היכל ובו בהיכל כסא המלכות ויושב לו המלך דוד ובידו השרביט וארי מימינו וארי משמאלו ועומדים לפניו משרתיו ושריו ועומדים לפניו רבבות חילותיו והכל זהב ומתחת לכתר יורדים תלתליו צהובים תלתליו של המלך דוד צהובים תלתליו וכולו אדמוני ויאמר המלך דוד גש אלי קטנטני פתי שלי וראה גם אני ג´ינג´י והביט אל עיני והביט אל תוכי וילחש אפרוחי אפרוחי ג´ינג´י שלי כך אמר לי דוד כך אמר לי המלך ואמא שלי גם היא שם היתה עמדי ולחשה מחמדי מחמדי............ שתהני.........

אתנה יקירתי ../images/Emo6.gif, בדיוק לפני

כמה דקות נזכרתי שהיה שם גם ג´ינג´י בשיר כמה יפה שטרחת בשבילי תודה מקרב לב איזה שיר מדהים

הוא מה זה נשמע אוהב את "מחמדו "

גמני נקרעתי מצחוק.. שמעתי על מויישה, שמעתי על חיים.. גם על אברם ו.שלום (שולם מאכער).. אבל מ"מחמדי" ? שיהיה "מחמדו" בריא ויציב !

הלוווווו, בנות!!! זה הפורום לדון...

...ב"מחמדי"...נו, באמת... הרי כתבתי על ה"בידה"...פתאום שחקן המישנה גונב ת´הצגה... חהחההחהחהח חהחהחה חחה ח

אטיוד5

Active member
אתה גם יכול לכתוב סלט כרוב

והן כבר תמצאנה משהו. ואח"כ גם תגדנה "מה פתאום , מה פתאום , לא התכונו, איזה ראש יש לך?"

חה, בטוח, אבל

תראה כמה עדין הנוסע הפתיע אותי במבחר המילים וגם אהבתי את הרעיון, אז מה? ובנושא סלט כרוב עם גזר? עם מיונז? מיונז זה מביצים אז מה הפלא? תראה שאתה התחלת

למעלה