לא לא לא
אל תכניס לי מילים לפה.
אתה מעוות את דבריי ומראה את זה כאילו זה חסרון, אז זהו שלא, במחיר של סמארטפון היי אנד, אתה קונה 4 סמארטפון סינים (לא עלום שם ד"א, זה שאתה לא מכיר את החברה זה לא אומר שהיא לא חברה טובה ומוכרת בסין), מקסימום מתקלקל, והסיכוי שהוא יתקלקל הוא לא כזה גבוה, אתה קונה עוד אחד. לשדרג מכשיר? אתה לא צריך למשכן שוב פעם את הבית.
ואל תספר לי על אמינות סיפורים, חבר קנה גלקסי 4 מחו"ל, אחרי שבועיים הוציא מהכיס את המכשיר, מסך סדוק, בלי סיבה. אין אחריות ואין שום דבר. גם אם היה קונה את המכשיר בארץ במחיר כפול, היו אומרים לו בחנות, הפלת את המכשיר, תשלם על תיקון המכשיר.
מכשיר סיני לא נוטה להתקלקל, יש לאחייניתי שלי טאבלט שקניתי לה לפני שנתיים ב110$ כולל משלוחה, וטפו טפו טפו, עובד כמו גדול. אתה מתבלבל בין מכשירים סינים משנות ה70 אולי שהכל היה מתפרק בידיים, עכשיו בסין יש חברות לכל דבר שמייצרות תוצרת עצמית ולא העתקים של מכשירי דגל שעומדים בכמעט אותו סטנדרט אם לא שווה לאיכות הבנייה של מכשירי הדגל של חברות כמו סאמסונג, HTC ואפל.
וכן, מחיר זול זה יתרון כי אף אחד לא צריך סמארטפון שמחירנו נע בין 3 ל4 אלף שקל, זה מטורף לבזבז על מכשיר סלולארי מחיר כזה, חשבתי על זה עוד לפני שהיו סמארטפונים ואני חושב ככה גם עכשיו.
הצחקת אותי גלקסי מיני 2 היה זוועה, וגם הראשון, הם(סדרת המיני) נהיו נורמלים רק מהשלישי ומעלה.
ואם כבר הולכים על סמארפון שרוצים גם לקבל תמורה טובה וגם מחיר טוב, אז הולכים על סדרת הנקסוס של גוגל, התמורה הכי טובה לכסף שיש.