הבטריה של האייפוד

C h u k y

New member
הבטריה של האייפוד

רצית לדעת כמה זמן מחזיקה הבטריה של האייפוד, לא כמה זמן היא יכולה לנגן רצוף אלא כמה זמן לוקח עד שהיא מתה סופית.. שנה? שנתיים? ואחרי שהיא נגמרה האם אני יכול להחליף? איפה קונים? כמה עולה? זה אותן בטריות לאייפוד הרגיל ולמיני ולשאפל? או שלכל דגם יש בטריה שונה? רב תודות!

../images/Emo121.gifהבטריה של האייפוד

בעיקרון עד שהבטריות שובקות חיים זה בערך שנתיים-שלוש (ואפילו למנהלת של הפורום יש אייפוד דור ראשון שעדיין מתפקד נהדר) ואחרי שהיא מתה אפשר בהחלט להחליף אותה. אני חושב שאפל מחליפים בטריות ואני לא יודע כמה זה עולה. והבטריות של האייפודים הם ממש לא אותו דבר, כי לכל אייפוד יש את הגודל שלו ואת מספר השעות שהבטריה שלו מחזיקה.

מחירים

דרך אפל או ידע ישירות זה 99$ להחלפת סוללה, דרך חברות אחרות אפשר אפילו במחיר זול של 200 ש"ח בלבד, והטכנאי שאני מכיר עושה את זה כולל החלפה ב300 ש"ח בערך בהתאם לסוג האיפוד.

../images/Emo121.gif300 ש"ח בטריה, כולל החלפה זה

ממש ממש זול (הכל באופן יחסי כמובן..) יש מצב שיש אפשרות להחליף את הבטריה ה"ישנה" (8 שעות לפי אפל-6 שעות במציאות) לבטריה החדשה שמחזיקה 18 שעות? למרות שבפסח דודה שלי שגרה 2 דק' מהאפל סטור בלוס אנג'לס באה לארץ ובגלל שקיבלתי מ"ידע" אייפוד חדש לגמרי, אני יכול למכור את המיני אייפוד שלי עם xSkin וחצי שנה אחריות באפילו 800 ש"ח ואז ב100 ש"ח אני מקבל שוב את המיניפוד שלי, בגוון קצת שונה ו18 שעות בטריה
מה אתם אומרים?

באיפוד מיני החדש כנראה יש שינויים

כמו ששמו באיפוד דור רביעי מעבד חלש מהמעבד שהיה בדור השלישי, אז לא ידוע מה גורם לשיפור בזמן הסלולה של המיני 2 לדעתי זה ממש מיותר להתחיל לפרק מכשיר תקין עם סוללה תקינה בשביל שיפור בכמה שעות נגינה...

LinkTree

New member
ההגדרה היא 500 מחזורים

כלומר 500 פעם ריקון מלא ואז טעינה. וזה אגב הנתון הכי גבוה לבטריות מהסוג הזה. ככה שתעשה חשבון וזה תלוי בשימוש שלך...

למעלה