הבטיחו לי שעון קיץ

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
הבטיחו לי שעון קיץ

וקיבלתי את אלי ישי.... שעון הקיץ אינו מוזכר באתר של משרד הפנים.

magy

New member
הבטחתי

לרשום את המילים הנכונות של השיר "מלנכוליה" של חמי רודנר ולתהות למה פעם אומר הזמר "מלנכוׂליה" ופעם "מלנכּוׁליה" מלנכוליה / חמי רודנר הנשים הצעירות יוצאות לרחוב מעיפות מבט בחלונות הראווה כל כך מצודדות כל כך נראות נפלא יום לאהבה מי מכן נשים יפות תהיה אשתי ומי תחלוק את גורלה בגורלי מי תרצה לשתות מכוס תרעלתי אור ואהבה. ואני שקוע בעצבות מתכרבל במתיקות או מלנכוליה את אהובתי. את הרי אשתי האמיתית קטנונית וקנאית או מלנכוליה את אהובתי. הנשים הצעירות ברחו מזמן אספו את רגליהן הארוכות מכאן אור של בין ערביים נח על הרחוב אור ואהבה. היא תיקח אותי הביתה מהורהר תחגוג איתי את בדידותי ביין מר תסלח לי על הכל ותסובב סכין אור ואהבה. ואני שקוע בעצבות מתכרבל במתיקות או מלנכוליה את אהובתי. את הרי אשתי האמיתית קטנונית וקנאית או מלנכוליה את אהובתי. אז .....אור ואהבה לכם, שבת שלום.......וחג שמח.........

אם הבטחת - למה לא קיימת?! ../images/Emo15.gif

אז נניח ש-נתן יהונתן של אתמול היה באמת טעות; אבל אם זה קורה בוקר אחרי בוקר - הפעם למשורר אחר - אולי כבר לא מדובר בטעות - אלא בשיטה?! הקשיבי שוב למלנכוליה - וחפשי מה עושות הנשים הצעירות בדרך לרחוב: האם הן באמת "יוצאות" - או אולי עושות משהו אחר. וגם נסי למצוא מה עושות בדיוק הנשים הצעירות שאספו את רגליהן הארוכות: האם "מכאן"?! חוץ מזה, נסי לבדוק אם הן באמת "ברחו מזמן" - או אולי עשו משהו אחר. טוב, נו, יש עוד כמה עניינים קטנים - אבל כדי למנוע מלנכוליה מיותרת - נסתפק בינתיים בזה. מוגש לציבור במסגרת המסע נגד הקשקשת הכללית בפורום.

magy

New member
אקשיב שוב לשיר....

ככה אני שומעת..... ומי שלא אוהב קשקשת שלא יבוא לפורום שלנו.. יש פורומים מקצועיים אחרים. שבהם אין טעויות אני אנסה לתקן אם אשמע אחרת........... ובמקום לרדת עליי, עדיף שתכתוב את המילים הנכונות בעצמך............

אז באותה הזדמנות

נסי להקשיב שוב גם לשורה עם הסכין שההיא מסובבת לו. תודה מראש. אגב, לא נכון שהפורום הזה הוא לא פורום מקצועי: הקשקשת כאן היא מקצועית ביותר.

שקדי

New member
שעון הקיץ השנה........./images/Emo42.gif

בטח גם הוא יהיה אייטם בפורומך כנראה שיהפוך לנוסטלגיה

שעון הקיץ- ובכלל מאיפה הוא התחיל

ההצעה הראשונה לחסוך זמן "אור" הייתה ב1784 במאמר של פרנקלין בנג´מין. בראשית המאה ה-20 היו מספר נסיונות, ולא כולם הצליחו,מה עוד שגם נכנסו שתי מלחמות עולם באמצע וקלקלו את החשבון, (ועוד אי אילו קלקולים לאנושות). אבל החל מ1916 התחילו ברצינות לבצע את הרעיון. התחשיב הוא כמובן לפי שעון גריניץ´ ואזורי הזמן הנגזרים ממנו. הוא תקף במרבית מדינות אירופה המערבית והמזרחית וכן בארצות הברית.(יכול להיות שגם באסיה /אפריקה אבל אני אישית לא יודעת). העיקרון הוא להעביר את השעון בבוקרו של סיום חג הפסחא (איסטר). הבעיה היא רק שהתחשיב של הפסחא לא משהו יציב במיוחד, יום ראשון המיידי לאחר הירח המלא (ככה קבעו כבר ב384). בנתיים יש כל מיני טבלאות ונוסחאות לחישוב. אבל לשנים הבאות עלינו לטובה 2002- מ31.3 עד 27.10 2003 מ 30.3- 26.10 2004 מ 28.3- 31.10 אבל לתשומת לב-זה רק מה שמקובל בעולם המערבי הנאור. לא כאן!!! אלא אם אתם
לחו"ל.

redredole

New member
שעון קיץ../images/Emo92.gif

הנה שעון הקיץ שעון הקיץ תשס"ב - 2002 10/03/2002 כללי נושא: דוברת המשרד מוסר הודעה: בהתאם לחוק קביעת הזמן (הוראת שעה) התש"ס - 2000, שעון הקיץ השנה יכנס לתוקפו במוצאי חג ראשון של פסח, אור ליום שישי, ט"ז בניסן התשס"ב (29 במרץ 2002 ) בשעה 01:00, בתאריך זה יש להזיז את השעון - מהשעה 01:00 לשעה 02:00 12/03/2002 עודכן באתר ב:

למעלה