הבטחת עוברים- ?

moran2628

New member
הבטחת עוברים- ?

היי
מתנצלת מראש על השאלות שאולי מובנות מאליו לחלקכן :
אם בחוזה כתובה התחייבות ל 4עוברים יום 3 או 2 בלסטו . אז מנסיונכן שילוב של השניים עומד בהתחייבות , לדוגמה 1 בלסטו ו2 עוברים יום 3 או שזה חייב להיות אותו סוג עוברים (רק בלסטו או רק עוברים יום 3)?

moran2628

New member
עוד תשובות ?!לא נראה לי הגיוני

לא נראה לי הגיוני שאם הובטחו4 עוברים יום 3 או 2 בלסטו , אי אפשר לשלב בין השניים למשל 1 בלסטו ו2 עוברים יום 3. הרי בסופו של דבר הרופא מחליט אם לגדל חלק לבלסטו או להחזיר/להקפיא ביום 3

הילה724

New member
למורן - מה הובטח לי?

כמה הובטח לי?
הובטח לי הרבה יותר בע"פ, לא בכתב.
לא דיברו איתי על בלסטו ולא ידעתי מה זה, לא ידעתי שצריך לדרוש איכות...
עד עכשיו אני לא מבינה איך אפשר לדרוש איכות, הרי זה תלוי בעיקר בזרע ובביצית ובמעבדה, אך בעיקר בזרע ובביצית, אז איך ניתן להתחייב לאיכות? הרי זה לא הכל בשליטתם, אני טועה?
בכל אופן, סבב ראשון נכשל, קיבלתי פיצוי ועכשיו אני לקראת החזרה שלישית, תורמת חדשה (לבקשתי), מקווה שהפעם יתמזל מזלי.

moran2628

New member
תלוי מה מקבלים

אבל נראה לי שאם הובטח 2 בלסטו או 4 עוברים יום 3 אכותיים ומקבלים נניח לפחות 1 בלסטו ו2 עוברים יום 3 איכותיים אז עומדים בהתחייבות . לא ?

לא בטוחה
דברים צריכים להיות מאוד ברורים ומוגדרים של מה המינימום שמקבלים אחרת זה מאוד פרוץ להחלטות של כל אחד ונקודת מבט של כל אחד מאיתנו
בכל מקרה פניתי לחברת מנור לקבל מהם תשובה בנושא
איילת

זאת התשובה שקיבלתי ממנור
המיקס הזה אפשרי. אך רק הרופא המטפל הוא זה שיוכל לקבוע האם מטופלת אכן קיבלה מספיק עוברים ובאיזו איכות. והוא זה שיפנה במידת הצורך לחברה.
מנור ככלל מנסה לעזור למטופלים בכל דרך ופועלת בגמישות רבה לטובת המטופלות בתיאום ובהבנה עם הרופא המטפל.

למעלה