הבטחת הכנסה

maxkob

New member
הבטחת הכנסה

שאלה רצינית כאשר מהגרים באופן חוקי לקנדה לאחר קבלת ה PR אם בניי הזוג לא מצאו עבודה ניתן לקבל הבטחת הכנסה , או מה הם התנאים לקבלת תמיכה כלכלית כל שהיא בהתחלה.( גם כמה הסכום יוצא בימיינו היום)

לא מקבלים כלום.

מי שלא עובד - לא מקבל כלום. רק לאחר עבודה של כמה חודשים בשכר, והפרשת EI כחוק, אתה זכאי לדמי אבטלה. כלומר, המחשבה שתבוא כ PR ותקבל דמי אבטלה, היא גם מעוותת וגם פשוט לא נכונה.

maxkob

New member
הבטחת הכנסה

הבטחת הכנסה משמעות עזרה כלכלית מינימלית למשפחה אשר בני הזוג אינם עובדים אין פה שום דבר מעוות בכול מדינה מתוקנת קיימת עזרה הנקראת הבטחת הכנסה

זה לא מעוות בכלל... אבל גם בארץ

אם אני לא טועה, אתה צריך לעבוד מספר חודשים על מנת לקבל הבטחת הכנסה...

maxkob

New member
לא בתור עולה חדש

מדינת ישראל לוקחת בחשבון זמן אתהקלמות

מדינת ישראל טובה מדיי בכל מה שקשור

לעולים.. ואת זה אני אומרת בתור אחת שעבדה במרכז קליטה המון זמן... מדינת ישראל נותנת סיוע כספי משמעותי לעולים.. סכומים של 30 אלף למשפחה ו15 ליחיד, ישראל נותנים את סל הבריאות ישירות ונותנים לך לפתוח חשבונות בנק בלי מספר SIN וכל זה, קורסים בחינם, הנחות במשכנתא, הנחות במיסים ועוד ועוד הטבות.. ישראל באמת טובה מדיי בכל מה שקשור לקליטת עולים. אבל מה- אם אתה לא יהודי אז אתה יכול לשכוח מכל זה בארץ... זה פשוט שתי מדינות שונות- בקנדה זה לא ככה. ישראל היא מדינה שמעודדת יהודים מכל העולם להגר עלייה- חוק השבות וכו'.. קנדה גם טוענת שהיא מדינה שמעודדת מהגרים, אבל זה פשוט יותר קשה.

mikki01

New member
בקנדה אין מצב שתקבל אבטחת

הכנסה ללא הפרשות ל EI לפחות של 6 חודשים, כלומר אתה צריך לעבוד לפחות 6 חודשים לשלם לEMPLOYMENT INSURANCE שבסופו של דבר אתה תקבל בין 40-70 אחוז מהשכר הממוצע שעבדת ב3 חודשים האחרונים שבהם הועסקת. אין מצב שתגיע לכאן ותקבל מיד אבטחת הכנסה - רק מדינת ישראל היא המדינה היחידה בעולם שמאפשרת דבר כזה. צר לי אבל הגירה זה עסק יקר, אתה צריך להגיע לכאן עם משאבים פיננסיים מספיקים לקיום אישי או משפחה לשנה, כי זה הזמן שלוקח בממוצע למצא עבודה למהגר במקצוע אקדמאי כגון מהנדס או איש מחשבים. אם בכוונתך להגיע לכאן ולצפות שתקבל את מישרת המנכ''ל ו/או להתעשר תוך חצי שנה תשכח מרעיון ההגירה זה לא עובד ככה. (ראה מקרה הטרול האומלל בפורום השכן).

ophir35

New member
קיצבת ילדים

אחרי מספר חודשים ומילוי של דו"ח מס לשנה הקודמת אתה מקבל קיצבת ילדים.

למעלה