הבטחת איכות

hei jony

New member
הבטחת איכות

שלום, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי... אני מבקשת ללמוד תואר שני בהבטחת איכות / הנדסת איכות לבוגרי הנדסת המדעים. ידוע לי שבטכניון יש תואר שכזה. אני מאוד מעוניינת ללמוד במרכז, האם מישהו מכיר אקדמיה, או מכון לימודים רלוונטי? תודה.

בטכניון יש תואר כזה ...

הבנתי שבמרכז ללימודי המשך של הטכניון יש תואר כזה: (מתוך האתר של היחידה-http://www.websense.co.il/technion_site//, הבעיה היחידה היא שכתוב אמנם שהיחידה פועלת גם בת"א אך לא ברור אם אכן תואר זה נלמד גם בת"א[המרכז השני הוא בקמפוס הטכניון]) מגיסטר(תואר שני)-אבטחת איכות ואמינות יעוץ אקדמי: פרופסור עמוס נוטע הקדמה: התוכנית משלבת: א. הבטים הנדסיים, מדעיים וכלים כמותיים כגון: שיטות מדידה , בדיקות לא הורסות, ניתוחים סטטיסטיים, הערכות אמינות, ניתוחי סיכונים ובטיחות. ב. הבטים ניהוליים כגון: ניהול מערכות איכות, מערכות משתלבות עם סביבה, בטיחות וגיהות, מערכות הסמכה והתעדה, הבטי תחיקה ומשמעויות הגלובליזציה על השרדות בשוק ותחרות כלכלית. התוכנית מיועדת ל: לבעלי תואר בהנדסה או במדעים מדוייקים ממוסד מוכר. נסיון בעבודה מהווה יתרון.למהנדסים העוסקים או מתעתדים לעסוק באבטחת איכות ולמהנדסים בכלל. מסגרת הלימודים: 4-5 סמסטרים (לא כולל סמינר). הלימודים בהיקף של 40 נקודות (35 נקודות לימוד ו- 5 נקודות סמינר). ספטמבר 2004

H20

New member
אולי תנסה להתקבל לעבודה במכון הדסה

hei jony

New member
לסטיב הקלידן...

תודה סטיב, על תגובתך המהירה... ידוע לי שיש לימודים מהסוג הזה בטכניון חיפה, אך לפי דעתי הם לא מקיימים מסגרת דומה בשלוחה שלהם במרכז (חוסר כדאיות). השאלה שלי, היא אם ידוע לך על מכללה/ אקדמיה אחרת שמעבירה הסמכה דומה במרכז הארץ? תודה!

אבטחת איכות לתואר שני

תואר שני באבטחת איכות ואמינות ניתן ללמוד בשלושה מוסדות לימוד: 1. טכניון חיפה אבטחת איכות ואמינות תוכנית בין יחידתית. כיווני התמחות: אבטחת איכות ואמינות בהנדסה, מדידת מידע ועיבוד, ניהול איכות בסביבה הנדסית ועוד. 04/8292111 קרית הטכניון 32000 2. אונ' חיפה, פקולטה למדעי החברה בחוג לסטטיסטיקה מגמת לימודי איכות. ראו סטטיסטיקה. 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 3. לימודי חוץ והמשך של הטכניון, תל אביב א. מסלול א': מהנדסים בוגרי 4 שנים מאונ' או מהטכניון. מסלול ב': בוגרי מדעים מדוייקים, כלכלה, מנהל עסקים, מהנדסים בוגרי מכללות. ב. פעם בשבוע וימי שישי. 03/6966662 ליסין 14 62997

למעלה