הבטחתי

untitled

New member
הבטחתי

להביא תמונה של השופט מהחומה (בקשר לדיון על צנזורה) ואני מצטער שאת התמונה הספציפית שחיפשתי לא מצאתי אבל עוד מעט אנחנו קונים סורק ואז המשימה תושלם. אבל עד שזה יקרה... החלטתי להביא כמה תמונות מהחומה בכדי שמי שלא ראה יתרשם קצת מהאומונת דרך אגב האמן שצייר את זה הוא Gerald Scarfe, שעבד גם עם דיסני בהרקולס ובעוד סרטים (זה היחיד שאני זוכר)

untitled

New member
אחת אחרונה + קישור

קישור לאתר ממנו לקחתי את התמונות יש שם עוד תמונות מהסרט, אבל גם תמונות של פינק פלויד בכלל של הסרט נמצאות תחת הכותרות: pictures 1 pictures 2 pictures 3 וגם תחת Pictures from the movie the Wall (1-16) התמונה היא של השופט, אבל לא כמו שחיפשתי

אור ו.

New member
בסרט החומה יש הרבה יותר מסתם אומנות

הסרט לכשעצמו הוא אומנות!!!! אה בדרך אגב שלום לכולם!

untitled

New member
אני יודע

בטח התכוונת להגיד שכל המופע עצמו הוא אומנות! כי זה מה שהתכוונתי אני. המופע עצמו, כל הרעיון בו היה לבנות חומה תוך כדי המופע ואז להרוס אותה, וזה מה שבאמת עשו! אתם יודעים מה זה לבנות חומה שלמה ברוחב של איצטדיון! בשביל זה המופע עלה רק 29 פעמים ובכלל כל המוזיקה, זה מספר סיפור, לא סתם אוסף שירים.

שלום וברוך הבא לפורומינו! ../images/Emo13.gif

שלום אור, ברוכים הבאים, אני שמחה לראותך אותך כאן, אכן הסרט "חומה" הוא אומנות צרופה, או ליתר דיוק התגלמות האומנות - מוזיקה, אנימציה, קולנוע וכתיבה - פשוט נפלא. אני אשמח לשמוע ממך עוד לגבי האומנות והאומנים המועדפים עליך. welcome! אפרת

AmOrPhiS

New member
אהבתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בכלל אני חולה על פינקפלויד נחמד למצוא אנשים שמסכימים איתי שהחומה היא יצירת אומנות שלכם אמורפיס

moonkiss

New member
איזה יופי!!! ../images/Emo24.gif

כמה שאני שמחה שנכנסתי לפורום הזה!!! איזה תמונות מקסימות של הלהקה הכי טובה בתולדות המוזיקה מאז ועד עולם הבאת לנו... תבורך!!! סוף-סוף אנשים שמבינים במןזיקה ובאומנות שבמוזיקה! אים הייתי יודעת איך עושים את זה היית שולחת לך (ולכולם) את הציורים שציירתי (שרובם הושפעו כמובן מה´פינק פלויד´)... בכול אופן...המשיכו כך!!!
תמיד... MOONKISS

למעלה