הבטחתי...............

הבטחתי...............

המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון......... מזל טוב ל- Silly Me !!!!! חולה עלייך.......הדס'וש !!!!! תמשיכו לשרשר

מייזל טופפפפ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

sisty

New member
מזל טוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עד 250 שנההה כי

120 כבר לא באוֹפנה
חחח...... אהמממ....
תמשיכי להיות בפורום הזה....זה......זה.....זה.....ו............גם אבא שלי נולד ב15.4
חחח..

אסִי

New member
פאאקקקק... יש לי טעות... חחחחחח

בכל אופן - ברכתי הייתה בעדכון השבועי, וגם כאן הייתה כוונתי לברך את Silly Me. קבלו את התנצלותי, גם הדס, גם Silly Me וגם חברי הפורום.

aYaLoLy

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo34.gif

מקפיצה......בלי תודה 1 מסילי...../images/Emo10.gif

ממממממממממקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפיייייייייייצצצצצצצצצצהההההההההה אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ אני אוהבת להקפיץ

humm

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo9.gif מזלטוב ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

humm

New member
../images/Emo12.gif*סמיילי לא יודע להתבטא חח

התכוונתי

AmiTutiT14

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה רבה לכולם על הברכותתת
ותודה מיוחדת להדסוש'... :) אתמול לא ראיתי כי תפוז לא עלה לי..! תודה לכולללם!!

למעלה