הבטחתי תמונה..

בל בל

New member
וואו, ממש יפה- שניהם. איך עשית?

הסברים עם אפשר על שניהםץ ענבל

איזה יופי!!!!!

אהבתי נורא את המעמד לסכום אפשר הסברים בבקשה? גם הבובה מאוד יפה אבל לא נראה לי שיש סיכוי שמשהו כזה יצא תחת ידיי...

lilachh

New member
שגית - וואו זה פשוט יפהפה ../images/Emo45.gif

הבובה מקסימה, והמעמד כל כך יפה ואלגנטי....אהבתי מאוד.

psa

New member
שגית -כל הכבוד ,יפות עבודותייך../images/Emo140.gif

lilachh

New member
שגית - לגבי המעמד לסכום

המבנה הבסיסי מעץ קנוי מוכן או שעשית הכל מא´ עד ת´, אשמח בכל אופן להסברים איך עשית את המעמד תודה תודה ויום מצויין

../images/Emo41.gifתודה!!! והסברים...

את המעמד לסכו"ם קניתי בפנאי לי, הוא עשוי מעץ, צבעתי באקריליק(קודם בסגול..אחר כך בחום בהיר..ורק בנסיון שלישי זה מצא חן בעיניי), ובצדדים הדבקתי מפיות, כמו שאביבה הסבירה במאמר. לגבי הבובה..זו באמת טכניקה קצת מסובכת ועם המון עבודה, אנסה להסביר בקצרה.. קודם מפסלים בפלסטלינה דגם לבובה שרוצים, רק חלקים עיקריים, בבובה הזו לדוגמא, פיסלתי את הראש, האף בלי העיניים. אח"כ עושים תבליט מגבס וזה יכול להיות בסיס לבובות נוספות. בתוך התבליט עושים פפיה משה(עיסת נייר)וכשמתייבש, מצפים בדס, וכאן יש את המשחק של הוספת איברים, העיניים לדוגמא, בבובה אחרת שעשיתי על אותו בסיס הוספתי שפתיים וכד´ ובסוף...צובעים באקריליק.

lilachh

New member
../images/Emo51.gif על ההסבר המפורט - ועוד שאלה

ציפית בלכה, את כל המעמד כולל בפנוכו ואם כן באיזה?...כי הרי שמים שם סכום לייבוש...או שזה מעמד לסכום אחרי שכבר הוא יבש???

עינתפ

New member
וואו, אהבתי מאוד, מאוד את מעמד

הסכום. טוב, גם הבובה מקסימה.

בקשר ללכה

אז עדיין לא שמתי...אבל, על המפיות מרחתי את הדבק המיוחד(קניתי אותו לפני שגיליתי שאפשר להכין לבד..)והוא עם גימור מבריק..אבל, נראה לי שאני ארסס גם לכה בפנוכו.. והמעמד אמור לשמש לסכום יבש כשמארחים בופה..אבל זה יכול להיות כמובן לדברים אחרים, הבת שלי לדוגמא, החליטה לדחוף לשם כל מיני דברים אחרים...

cckuki

New member
ועוד שאלה

העבודות מקסימות! והצבע של המעמד שבה את עיני רציתי לשאול אם את יכולה לכתוב כאן את שם הצבע ומספרו וגם איפה מצאת את המפית? בשום מקום שהייתי לא היו כאלו

../images/Emo51.gif ו..

הצבע, הוא סתם צבע חום כהה שיש לי בבית, אין לי מושג איזה מספר לגבי המפית..אז ביקשתי כבר מכל העולם שיאסוף לי מפיות..אז צר לי, זה אחד מאיזשהו אוסף..לא יודעת מאיפה.

osni

New member
גם אני עשיתי !

בעלי חורר בתחתית הכלי כמה חורים בעזרת מקדחה. עשינו זאת לפני הצביעה ושמתי 2 שכבות של לכה על בסיס מים. ,

למעלה