הבטחתי שאשאל
- שידת החתלה...

מעיןבר

New member
הבטחתי שאשאל ../images/Emo8.gif - שידת החתלה...

אנחנו מתכוונים לעשות סקר ציוד במהלך החג ורציתי לשאול - האם קניתן שידת החתלה ועד כמה חיוני? לפי מה שהבנתי מהר מאוד התינוק גדל וגם כבר אין בה מקום, אז למרות שזה יופי של רהיט אולי עדיף לקנות מיד ארון ולהסתדר עם החתלה במיטה/על השולחן וכדומה? גם הבעלול בדיעה הזאת אבל בכ"ז אני רוצה את דעתכן המנוסה...

ammy

New member
אני בעד שידה ,אנחנו קיבלנו מגיסתי

והיא מאוד שעמושית לדעתי.רק עכשיו אני הפסקתי לחתל את מאיה על השידה (מאיה בת 9 חודשים).אבל כל הבגדים ודברים של מאיה נמצאים בתוך השידה. האמת אין בתוכה מספיק דברים להכל ,אבל אני עדיין מצליחה לסתדר.

מתרגשת

New member
אנחנו לא קנינו כי אין לנו צורך

יש בחדר של סתיו ארון ענק שמכיל את הכל ופשוט קנינו משטח החתלה שמאד נוח איתו

dafgol

New member
הי מעיין ../images/Emo24.gif

לדעתי האישית....השידה מתאימה ממש רק להתחלה.....לפחות אצלינו , השידה כבר די פסה מבחינת החתלה ומבחינת איחסון.....אין כבר מקום .....חלק מהבגדים של בר אצלינו בארון.... נכון להיום אני מחתילה את בר על המיטה שלנו ,( יותר נוח לי ) על השידה מחתילים רק לפני אחרי שינה או אחרי אמבטייה וגם זה מהצד של השידה ....כי השידה כבר " קטנה " על בר באורך.....

זה תלוי...

היי מעיין. אביתר ישן איתנו בחדר והשידה מונחת בחדר שלו.מכיוון שרוב היום אנחנו בחדר שינה-סלון השידה לא משמשת אותנו להחתלה אלא לאיחסון פרטיי לבוש. רק קחי בחשבון שהחתלה על מיטה גורמת לכאביי גב רציניים.

yaelli10

New member
בעד שידה

ראשית, חבל מאוד על הגב. לפעמים אני מחתלת את אלה במיטה או בעריסה, אבל הגב.... כואב כואב. שנית, קשר עין ופעילות עם התינוק. פעולת החתלה היא לא פעולה מכנית. אנחנו שרות, אני בקשר עין עם אלה. לפעמים החתלה אחת אורכת מעל ל- 10 דק' וזאת סתם כך מתוך בחירה. בחדר של אלה יש שידה רגילה ולא שידת החתלה. קנינו אותה באיקאה (54 יורו) וצבענו אותה בצבעים של אדום ולבן שקוף. על השידה הצבתי מזרון ורכשתי 2 כיסויים למזרון, להחלפה. זהו. אני יודעת שאח"כ כבר לא יהיה לנו מקום, אני אשתמש בשידה כדי לאחסן את הצעצועים של אלה.

אז אנחנו ניסינו בהתחלה בלי

ובגיל חודשיים נשברנו ורצנו לקנות שידה. בהתחלה קנינו משטח החתלה שמתלבש על המיטה שהיה מאוד נוח עד שלוטן קצת גדלה. היא תינוקת מאוד ארוכה והמשטח צר ואי אפשר לשים עליו תינוק באלכסון. גם אין איפה לשים את הקרמים, המגבונים, החיתולים וכו'... כל פעם שהחלפנו ללוטן חיתול היא עשתה פיפי ולפעמים הרטיבה את הבגדים ואז צריך לקחת תינוקת רטובה וערומה עד לארון ולבחור ביד אחת בגדים. זה אפשרי, אבל זה יותר נוח כשהכל במגרות מתחתייך. בסופו של דבר, החלטנו להצמיד את המיטה של לוטן לשלנו ואז לא היה על מה להרכיב את המשטח ושמנו אותו על קרש גיהוץ... בשלה הזה הלכנו לקנות שידה. מצרפת לך תמונות של המשטח על הקרש גיהוץ ושל השידה + לוטן. זה המשטח ולוטן כאן בערך בת חודש וחצי. עוד היה קצת מקום...

וכאן על השידה, למרות שלא רואים

את השידה. זו השידה הכי רחבה של רהיטי טל ותתרשמי לפי הגודל של לוטן אם היא היתה נכנסת על המשטח...

lovely2

New member
שרוני,מזרן השידה שלך מוכר לי ../images/Emo8.gif

מאיזשהו מקום...שילב אולי??? אוף...את חייבת להיות תאומה שלי בהכככככלללל???

lovely2

New member
התכוונתי למזרן הפלסטיק!../images/Emo91.gif

לא ממליצה על מזרן מבד...הרבה פעמים יש דליפות או השתנה מכוונת
וחבל כל רגע לכבס...המזרן של לוטן הצבעוני שבתמונה מאוד מאוד מומלץ!
מספיק להעביר מטלית רטובה והוא כבר נקי!להשיג בשילב. וכמובן שאני מצטרפת להמלצה לרכוש שידה ורצוי מה שיותר רחבה!

../images/Emo127.gif לשידת החתלה

אני מאוד מרוצה ממנה, אפילו שאלמוג כבר לא שוכב עליה, אני מניחה עליה את כל מה שצריך אחרי האמבטיה, וכמון ביום יום הכל נגיש, חיטולים וכו' ועכשיו היא משמשת אותי גם לירדן

רותם111

New member
מעולה בתור ארון לרון

הפסקתי לחתל עליה כשרון היה בן חודש בערך. הוא ארוך מדי לשידה ואני גם מתקשה להשתלט עליו כשהוא על השידה כי הוא מישתולל כשמלבישים אותו.

y a m i t

New member
אני לא משתמשת בשידה להחתלה

אני מחליפה לעומר במיטה שלי (על המזרן שהגיע עם השידה) לי זה הרבה יותר נוח ועומר לא מתלונן
. ימית

עדי 4

New member
אני לא מוותרת על שידת ההחתלה

השתמשתי בה מלידת הילד הראשון ועד הרביעית. לא יודעת איך הגב שלי היה נשאר זקוף ושלם בלי השידה. בקיצור ,אני בעד.

cookie1

New member
אני ממש בעד שידה

מאד נח להחתלה, וגם מאד נח כמקום אחסון. כמובן שכשהילד גדל צריך לפנות בגדים קטנים ולהכניס אחרים במקומם, אבל כך זה גם לגבי ארון. לדעתי החתלה על מיטה ממש לא נוחה, ועל שולחן על אחת כמה וכמה.

אני בעד שידה

עד היום (כמעט גיל שנה) אני מלבישה ומחתלת את אופק על השידה- זה הכי הכי נוח. לגביי אחסנת הבגדים- עכשיו אנחנו שוקלים לקנות ארון- אבל עד עכשיו זה הספיק בהחלט. והנה תמונה של השידה שלנו- 5 מגירות וגבוהה במיוחד. במגירות הקטנות למעלה יש פמפרס, משחות, סיכות לשיער וכו'. שימושי ביותר.

dafdaf

New member
אני דווקא לא בעד שידת החתלה

קודם כל זה סתם תופס מקום בחדר ואחרי לא הרבה זמן כבר אין מקום לשים את כל הבגדים וממילא עוברים לארון אנחנו משתמשים במשטח החתלה שמתלבש על המיטה ומאוד מרוצים, הוא גדול, מרווח ועם ציפוי פלסטי לכל מיני התפקששויות...

למעלה