הבטחתי פינה חדשה,

dirty boots

New member
זה בנזונה של מקום ../images/Emo45.gif

למרות שלא הייתי שם, ראיתי את האתר, וזה מגניב, והם גם אירגנו ערב פאנק צמחוני שפיספסתי. ועוד הם מתנדבים שם. מבורך.

Sum41xGiRL

New member
פאנק שמאנק

המקום הוא לכול המתעניין. גם לערס וגם לפארש הוא לא רק פוליטי, סיפריה בעלת ספרים מעניינים, מדעים, פוליטים אנרכיסטים, אומנותים המקום האלטרנטיבי, ככה אפשר לכנות אותו אגב, זה מקום מעולה. רגלך צריכה לדרוך שם

Sum41xGiRL

New member
לא סתם קוראים לי "גדי היחצ"ן"

אני יחצנתי מסיבות הכי טובות לTLV ואג'י בר, ואג'י בר, אין כמוך ואג'י בר

One Echoe

New member
כן המפקד../images/Emo11.gif

האלבום: Nirvana-Nevermind מה דעתך על האלבום? (יותר משני שורות, בבקשה) אלבום מעולה. אני אוהב במיוחד את הקול של קורט באלבום. ואת זה שיש לו אווירה של רוקנרול, בכלליות. חוץ מזה שהמקצבים מביאים לפנים ודייב גרוהל המתופף פשוט במיטבו! האמת שהמילים לא השבו את תשומת ליבי יותר מדי. בעיקר אווירת הרוק, הלחנים הקליטים, והקול של קורט! חוץ מזה, שיש כמה שירים גם ממש ממש מרגשים. לטעמי זה אלבום שמשפט את הרוק וסוגר אותו במעגל הפאנק..ואני אוהב את התוצאה!!! שווה לזכור: Territorial Pissings(הכי יפה באלבום, לדעתי) Come As You Are Lithium מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? אווירת גראנג' משובחת...הוא השפיע בכך שהוא הביא את הסוג של הרוקנרול הזה למיינסטרים. אפשר להגיד שבכלל, הרבה בני נוער הושפעו ממנו. וגם די הרבה להקות. האם יש לך את האלבום (מקורי)?במקרה כן. למה במקרה? כי אחי הגדול קנה אותו לפני כמה שנים. יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? אממ...לא ממש...ראיתי שיש אותו לאחי..התחלתי להקשיב, וישר אהבתי. עם הזמן הפסקתי להקשיב לו, חזרתי להקשיב ואהבתי עוד יותר. ציון מ1 עד 5 לאלבום? 4 הוא בלי ספק אחד האלבומים שישארו אצלי בזיכרון ובארכיון המוזיקה שלי!

psychoit

New member
ככה:

יש לי את האלבום. האלבום ממש טוב לדעתי. אומנם עם שירים קליטים ולחנים בסיסיים אבל ככה זה גראנג' שמושפע מפאנק. אני נהנית להקשיב לו. לפי נקודת המבט שלי הוא אחד האלבומים המשפיעים של הגראנג' הוא הביא את הגראנג' לתודעה. אין לי ממש סיפור אישי על האלבום. פשוט קניתי אותו,הקשבתי ונהנתי. אני נותנת לו 4 מתוך 5.

dirty boots

New member
גם אני עונה ../images/Emo13.gif

מה דעתך על האלבום? (יותר משני שורות, בבקשה) פעם אהבתי נורא את האלבום, שמעתי אותו בלי הפסקה (והוא היה גם מהדיסקים הראשונים שקניתי, פירוט על זה, בהמשך), ואהבתי אותו מאוד. היום בסך הכל, אני חושב שהוא די אוברייטד, ויש בו שיר אחד באמת מדהים (Something In The Way, שההידן טראק שלו נחמד) וכמה שירים נחמדים (Smeels Like, Drain You, Polly, Lithium), אבל עקרונית, הקול של קורט לא מדהים אותי כבר, והרבה מהזמן זה סתם רעש מיותר. חבל שדווקא האלבום הזה קיבל את ההכרה המרכזית בסצינת הגראנג'. מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? הוא השפיע על הרבה מאוד אנשים, ובעצם, אחרי שקורט מת, אין לי מה להגיד, אפשר להגיד שהגראנג' מת (אל תגידו לי שפוסט גראנג' זה גראנג', כי אם ככה, ניו מטאל זה מטאל). חבל. האם יש לך את האלבום (מקורי)? כן, והסיבה היחידה שמונעת ממני למכור אותו, היא שיש לו ערך ריגשי. יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? כן. קניתי אותו עם סינז פרום אה ממורי של דרים (בחירה מוזרה, אם מסתכלים על זה עכשיו), והשני נשאר אהוב עליי עד היום, וזה לא. אבל שמעתי אותו נונסטופ, אהבתי אותו ממש, ובאיזשהו שלב, זה דעך. ציון מ1 עד 5 לאלבום? 2.

Rusty Cage

New member
אהה אוקיי...

אין לי כוח לחפירות עכשיו, אז בקצרה: מה דעתך על האלבום? אחלה אלבום=) דפנטלי אחד החשובים והמשפיעים ברוק , "קצת" אוברייטד- בעיקר בגלל שהתקשורת (אהמ אמ טי וי) חורשת להם על התחת, הכניס ת'רוק למיינסטרים ובלה בלה בלעעע כל שאר הדברים הידועים הלא- מעניינים והחרושים האלה. היה ה-אלבום שהכניס אותי לרוק ובעיקר לגראנג', לאונג' אקט השיר הכי תותחי שנירוונה הוציאה אי פעם. פעם אהבתי אותו הרבה הרבה הרבה יותר, היום הרבה הרבה הרבה פחות אחרי שהצליחו להוציא לי ת'שירים האלה מכל החורים. מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? אווירת עשיית האלבום? לא הבנתי ממש, אז נענה על החלק השני בשאלה- לא משנה מה יגידו, האלבום הזה הוא אחד המשפיעים וזאת עובדה. אין צורך לפרט לדעתי, חורשים את דיון ה"האם נירוונה היא באמת הלהקה שהכניסה את הרוק בכלל והגראנג' בפרט למיינסטרים או לא?" בכל מקום אפשרי, אז בלי יותר מדי זיוני שכל- התשובה היא "כן". האם יש לך את האלבום (מקורי)? נוופ יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? אין, רק ששמעתי אותו במשך שנה כל יום לפחות פעמיים חחח
ציון מ1 עד 5 לאלבום? 3.5, רק בגלל שנשבר לי ממנו.

Sum41xGiRL

New member
אני מקווה שתעשה דיסקים

יותר אפקטיבים שיתאמו גם לאנשים מסוגי(common man) אבל זה סבבה להתחלה: מה דעתך על האלבום? (יותר משני שורות, בבקשה)או.קיי. האלבום הזה הוא אלבום סבבה למדי, אמנם אני כבר לא שומע אותו אבל שהייתי בן 12-13 אהבתי אותו המון ושמעתי אותו פעמים רבות - הייתי מתנהג על כל צליל, אני יכול לקרא לו "דיסקים למתחילים" כי הוא די הכניס אותי לעולם הרוק מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? האווירה של עשיית האלבום היא קצת אפלולית, מאוד מזכירה לי את הצליל הקודר של הדד קנדיז. ההשפעה על הסצינה הייתה גדולה. הסצינה שמבו הוא בה הייתה קטנה סצינה מחתרתית, והדיסק הזה היה גדול ומיינסטרימי למדי שינה את פני הסצינה האם יש לך את האלבום (מקורי)? כן. יש לי אותו מקורי יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? לה, חוץ מיזה שכבר היום אני לא אוהב את האלבום ודי חושב שהוא מחורבן, עדיף BLEACH ציון מ1 עד 5 לאלבום? 3

למעלה