גם אני עונה ../images/Emo13.gif
מה דעתך על האלבום? (יותר משני שורות, בבקשה) פעם אהבתי נורא את האלבום, שמעתי אותו בלי הפסקה (והוא היה גם מהדיסקים הראשונים שקניתי, פירוט על זה, בהמשך), ואהבתי אותו מאוד. היום בסך הכל, אני חושב שהוא די אוברייטד, ויש בו שיר אחד באמת מדהים (Something In The Way, שההידן טראק שלו נחמד) וכמה שירים נחמדים (Smeels Like, Drain You, Polly, Lithium), אבל עקרונית, הקול של קורט לא מדהים אותי כבר, והרבה מהזמן זה סתם רעש מיותר. חבל שדווקא האלבום הזה קיבל את ההכרה המרכזית בסצינת הגראנג'. מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? הוא השפיע על הרבה מאוד אנשים, ובעצם, אחרי שקורט מת, אין לי מה להגיד, אפשר להגיד שהגראנג' מת (אל תגידו לי שפוסט גראנג' זה גראנג', כי אם ככה, ניו מטאל זה מטאל). חבל. האם יש לך את האלבום (מקורי)? כן, והסיבה היחידה שמונעת ממני למכור אותו, היא שיש לו ערך ריגשי. יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? כן. קניתי אותו עם סינז פרום אה ממורי של דרים (בחירה מוזרה, אם מסתכלים על זה עכשיו), והשני נשאר אהוב עליי עד היום, וזה לא. אבל שמעתי אותו נונסטופ, אהבתי אותו ממש, ובאיזשהו שלב, זה דעך. ציון מ1 עד 5 לאלבום? 2.