הבטחתי עדכון......

חן (*_*)

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo14.gifיודעת כמה זה כואב.....

וכואבת איתך. אולה יקירה, אל תשקעי בדיכי, בטיפולי פוריות, מילת המפתח היא - סבלנות. יודעת שזה קשה, אבל, את צריכה לאסוף את עצמך, ולא לאבד תקווה. לנסות שוב ושוב, עד שתגיעו אל המטרה הנכספת.

רומי 007

New member
עצוב לי לשמוע

אולה. כל שלילי שלך ושל בנות אחרות שזכיתי להכיר ומנסות כל כך הרבה זמן ממש מתיישב לי בתוך הלב. מחבקת אותך ומקווה בשבילך לפעם הבאה. חשוב שלא נתייאש כאן, מסכימה?

אופה3

New member
אולה מצטערת, אבל לא נורא כל שלילי

הוא התחלה חדשה, אני מקווה שתמצאי במהרה את הכוחות הנכונים להתקדם ולהמשיך להאבק, תהי אופטימית, וחזקה, בסוף זה יגיע. מחבקת אותך, ומחזקת את ידיך, ואני פה אם את צריכה משהו לא קלה היא לא קלה דרכנו\ אך בסוף נקבל את ה תינוק המיוחל כל טוב לך, ממני האופה

ronylew

New member
אולה ממש עצוב../images/Emo7.gif

אני ממש מבינה וברגעים כאלו אין הרבה מה לומר אז אני ממש מחזיקה אצבעות לפעם הבאה רוני

פפושקי

New member
אולה יקרה - קחי ../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo25.gif

ותבטיחי שלא תתייאשי! זה עוד מוקדם להתייאש. עוד אף אחד לא אמר שאין סיכוי אז למה להרים ידיים? אולי תעשו החודש הפסקה ותנוחו. גם את זה צריך לפעמים. מה שלום פיטר? הוא מצא כבר משהו? אם לא, בטח גם זה משליך על אי ההצלחה. מחזיקה לך אצבעות, וביום ראשון תבטיחי שאת מתחילה שוב. תבטיחי! נשיקות פפושקי

אולה ../images/Emo23.gif

תתפרקי שיהיה ממה לחבר ולאסוף כוחות שוב. אין ברירה. אנחנו כאן מחכות איתך להצלחה, ואני בטוחה שתצליחי כמו שאני בטוחה שאני אצליח. הרבה אהבה חמודה

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif אולה ../images/Emo14.gif ../images/Emo7.gif

זה יגמר בהריון, השאלה רק מתי
כולנו חיכינו לשמוע חיובי, כולנו התפללנו יחד אתכם. עכשיו נשאר לנו רק לבכות אתכם, ולקוות שבקרוב זה יהיה אחרת. את כל המילים וכל הניחומים את כבר מכירה. נכון לרגע זה לא נראה לי שהמילים ההן יעבדו עליך. אז נשארו לי רק חיבוקים ואהבה אולה ופיטר, כל האהבה שבעולם. וגם הרבה דבק של תקוה. את אופציות האימוץ העומדות לפניך את מכירה. אולי תתחילי עם אימוץ של תינוק גדול, ורק כשיגיע הזמן תזכו לאמץ תינוק בן יומו, או פשוט תזכו להרות וללדת.
נועם

../images/Emo14.gif../images/Emo25.gif אין לי מילים. הלב

מתכווץ וצועק מכאב. איתך בליבי ובמחשבותיי. סיגל

רומי^^

New member
אוי אולה ../images/Emo14.gif../images/Emo10.gif

אולוצ´קה יקרה - כבר כל כך רוצה לכתוב לך דברים שמחים וטובים. כל כך רוצה. וזה לא מגיע. צר לי שאין לי הרבה ניחומים בשבילך כרגע - שולחת מפה חיבוק חם ומחָמל, ונשיקה ומצטערת, כל כך מצטערת

matan10

New member
צר לי כל כך ../images/Emo7.gif

אולה , כל כך רציתי בשבילכם ! אבל רצון לחוד ומציאות לחוד.. אין לי הרבה מילים בשבילך רק חיבוק ופרח, בכל החלטה שתקחו אני מאחלת שתצליחו בה.

anatc

New member
נורא מצער ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif אין לי מילים

הרמוניה

New member
אולה אהובה

מצטערת מצטערת מצטערת..... שולחת את החיבוק הכי גדול שיש לי ואת כל התקוות שבסוף תחבקו ילד הרבה אהבה הרמוניה

זוליק

New member
אולה אל תשברי!!!

זה קשה וזה כואב וזה מתיש, אבל את חייבת להגיע למטרה ולכן אסור לך להתפרק. רק לקצת... ושוב תתרוממי עם תקווה בלב. אולי כדאי לעשות הפסקה של חודש חודשיים כדי להתחזק ולצבור כוחות חדשים ואולי בכלל, כדאי להחליף רופא. אני בטוחה שהרופא שלך מצויין, אחרת לא היית אצלו, אבל כמו שאומרים "משנה מקום משנה מזל" ואולי גישה אחרת יכולה להועיל. שולחת לך חיבוק ונשיקה ותומכת בכל אשר תחליטי.

ligo

New member
../images/Emo7.gif

אולה, אני עצובה בשבילך. לא יודעת מה עושים אבל אני בטוחה שמתישהו זה כן יגמר. רק מאחלת לך כוח ועוד כוח להמשיך ולא להפסיק עד שתהיו הורים.

למעלה