הבטחתי עדכון......

אולה *

New member
הבטחתי עדכון......

ו...."מצעטרת, אבל זה שוב שלילי". האם זה יגמר מתישהו? אני מתפרקת. אני מוכנה לאמץ, אבל אימוץ של תינוקות בלתי אפשרי בינתיים. אז מה עושים?

מקווה בשבילך שיהי לך את הכח להמשיך

באיזה מסלול שתבחרי - דרך אגב - אופציות האימוץ בחו"ל הם די רחבות בהצלחה

עינתפ

New member
אולה צר לי על השלילי.

מקווה שתאספי את כל הכוחות ותחזרי למסלול הנבחר. מיכאלה- כרגע אופציות אימוץ חול מאוד מצומצמות.
עינת

yala85

New member
אולה צר לי לשמוע

אני לא טובה במילים להתבטא אז אני שולחת לך חיבוק והרבה חיזוקים ועידודים והלוואי ובפעם הבאה יהיה יותר טוב בע"ה. תרגישי טוב.

neta2

New member
../images/Emo24.gif

מקוה שתמצאי דרכים להמשיך ולא להתייאש , על אף שאיני יודעת כמה זמן את כבר במסע הזה, אני באמת מקוה שלא תשברי עוד.. עוד קצת!! בהצלחה!!

michal301

New member
אולה

צר לי על השלילי. תחזיקי מעמד - למרות שעצוב מאד.

קייצית

New member
אולה, מצטערת ../images/Emo24.gif

כל כך מצטערת, אני לא רוצה לכבות הרבה, פוחדת להכביד, חושבת עליך...

אולה (וגם פיטר)

אני מצטער שלא זוכר מה הספקת עד היום המחשבה הכי מעשית שיש לי הוא לנסות לשנות כיוון והדרך הכי יעילה לדעתי היא להחליף גורם מטפל לא בגלל שהנוכחי לא טוב אלא בגלל שלפעמים מקומות שונים נוקטים בגישות קצת שונות ואולי דווקא לך אישית גישה קצת שונה תתאים יותר יש לי דוגמאות לזה מהעבר את מן הסתם מכירה גם חיבוק ונשיקת עידוד לשניכם ליאור

סיגל 01

New member
אולה, מצטערת בשבילך...../images/Emo10.gif

כ"כ כואב לי, וההרגשה כ"כ מוכרת. מוכרחה להגיד לך שאני מסכימה עם ליאור. אולי איזשהו שינוי יביא את התוצאה הרצויה.

עמית@

New member
אוי אולה, אוי אוי אוי אוי אוי אוי

אוי שובר כל כך ממשיכים עם האימוץ, עד שזה יהיה אפשרי (מחו"ל התחלתם לברר?) אבל מעבר לכל
הלב נשבר אוהבת אותך ומצטערת שאני לא יכולה לעשות יותר

נטל

New member
../images/Emo7.gif אולה אני ממש מצטערת...

אלוצ´קה אני ממש מצטערת בשבילך,,, חיכיתי כל השבוע להודעתך - מהיום הראשון שכתבת על ההחזרה כל כך רציתי בשבילך וקיוותי שהפעם סוף סוף זה יצליח. קראתי את הודעתך וגרמת לי לבכות.!!!!! למרות שאנחנו לא מכירות - הספקתי לדעת שאת מאד אופטימית קראתי כל מילת עידוד וכל המלצה וכל דעה שלך לכל הבנות כאן. הרבה מה להגיד אין לי, שולחת לך חיבוק ענק (אני לא יודעת אם זה מתאים אבל אומרים משנה מקום משנה מזל!!!). אסור לך להתייאש למרות שזה קשה. נטלי.

יובל@

New member
אוףףףף!!! למה???

מצטערת על השלילי הנוסף ומחזקת אותך בחיבוקים מרחוק אולי באמת כדאי לנסות במקום אחר בבית חולים אחר, רופא אחר, טיפול אחר, אולי... (אני אישית מאמינה ב"משנה מקום משנה מזל") כואבת איתך יובל

אולה יקירה, צר לי על השלילי

מקווה שתגשימי את האמהות בכל דרך שיש תהיי חזקה דרך אגב- לפי ידיעתי התורים של האימוץ בארץ מאוד מאוד ארוכים מאחלת לך הצלחה גדולה בכל דרך שתבחרי... יקירתי- לא להשבר!

עידית ד

New member
אולה שלי

אין אייקון או מילה שתוכל להסביר לך עד כמה כואב לי השלילי שלך מתי זה יגמר.... שאלה טובה שלצערנו אין לאף אחד תשובה כנראה כשזה יגמר אז נדע בינתיים נמשיך במלחמה הזו הלוואי ויכולתי לתת לך עכשיו חיבוק אמיתי אוהבת אותך אני

ש מ י י ם

New member
אולה היקרה מצטערת בשבילך

את תראי בפעם הבאה בטוח תצליחי! לא להתייאש

אולה היקרה

נורא חבל לי לשמוע על השלילי ,מצטערת בשבילך מכל ליבי. רוצה לשלוח לך עידוד וחיבוק ענקי. ואולי כדאי לקחת לתשומת הלב את מה שאמרו חלק מהמגיבים למעלה , בענין דל משנה מקום משנה מזל, אולי זה מה שיעזור. רק תחזיקי מעמד ואל תתפרקי .
דנדוש

למעלה