הבטחתי נכון?

גיZמו

New member
וההוא ששתל.

הוא מצא פירוש חדש למילה דו"ש... דו שימושי. גם אופנוע וגם ערוגה.

כRובי

New member
../images/Emo6.gif אדיר !

ושלא יהיה ספק , האופנוע אכן הוצא , במצב הזה , מהשיחים..הם ל-א "נשתלו" עליו לצורך התמונה..

fungas

New member
אני מנצל את ההזדמנות ל...

לשלושה דברים עקריים. הראשון: עניין הסופרמוטו בארץ חי ובועט, חזק מאי-פעם. דיסקרטי אומנם, אבל מטורף באותה מידה ואף יותר. ולראיה התמונות של גיזמו מהשישי-שבת האחרונים. וזה מביא אותי לעניין השני... השני: גיזמו, סחתן עלק יא ראיס. אני בטוח שיצרת כאן הרבה תמונות רקע למסך המחשב של הרבה רוכבי סופרמוטו צוהלים. אני אוטוטו פותח גלריית "גיזמו" ניפרדת, ואין בה רק תמונות שלי. איכות היא לא מילה גסה. תודה. השלישי: לכל חבר מרעיי ממגרשי הסופרמוטו. התמונות בשרשור הזה הן החותם הסופי על השיפור הפסיכי ברמה של כולנו מהחודש האחרון. אולי זה היה האוויר הקריר והצלול, אולי זה בגלל שלא נשרפים בחליפה, אולי זה בגלל שהאספלט שטוף ומצוחצח ואולי סתם נדפקה לכם הקופסה. בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר ויותר מעדיף לרכב מאחוריכם בלי הלחץ של לנסות ולעקוף: אונבורד-קמרה-יורוספורט פראיירים ליד המראה הנישקף מהקסדה שלי. זה פשוט הפך מחזה מרהיב עין לרוץ ככה אחרי רוכבים שיודעים מה הם עושים. לרכב אחרי טור רוכבים שכמוכם, זו כבר התמוגגות: האטרף, הכסאח בבלימות, הטמטום הקליני שבזוויות ההטיה, העקיפות הנקיות (לרוב)... פשוט יפה. ויש כמובן את העניין שמעבר לרכיבה, וכאן בא הקטע הרגשני: החבורה הזאת היא הדבר הכי מוזר שקרה כאן מזמן. למעשה, הדבר היחידי שמשותף להם הוא סוג האופנוע, ומי כמונו בפורום המסועף הזה יודעים שזה לא תמיד מספיק. אבל כאן קורה משהו אחר וטוב. מיוחד. כי האנשים טובים, אחד אחד. לא משנה מי מצטרף ומתי, האווירה הקלילה והלא מחייבת מוציאה מכל אחד מהם את המיטב שבו ובשיא הטבעיות. כל דקה במפגשים האלה היא פשוט הנאה צרופה, על המגרש באטרף, או תוך כדי סיגריה על המעקה. רציתי להוסיף כאן רשימת שמות, אבל אתם יודעים מי אתם. FUNGAS, לא מוותר עליכם לרגע.

כRובי

New member
../images/Emo45.gif היית צריך לראות אתמול...

מוטו דרסו,פשוטו כמשמעו, את פולגז...
ואכן
על המילים כדורבנות..פשוט מדהים (מכל האספקטים)

כRובי

New member
לא , ממש לא..אני מתכוון ל"פשוטו

כמשמעו"..
(כי אין משמעות נוספת/אחרת)

theshark

New member
אני מנצל את ההזדמנות ל...

לשלושה דברים עקריים. הראשון: פאנגס בארץ חי ובועט, חזק מאי-פעם. דיסקרטי אומנם, אבל מטורף באותה מידה ואף יותר. ולראיה התמונות של גיזמו מהשישי-שבת האחרונים. וזה מביא אותי לעניין השני... השני:פאנגס, סחתן עלק יא ראיס. אני בטוח שיצרת כאן הרבה תמונות רקע למסך המחשב שלי הרבה רוכבי סופרמוטו צוהלים. אני אוטוטו פותח גלריית "פאנגס" ניפרדת, ויש בה רק תמונות שלך. איכות היא לא מילה גסה. תודה. השלישי: לכל הפנגסים ממגרשי הסופרמוטו. התמונות בשרשור הזה הן החותם הסופי על השיפור הפסיכי ברמה שלך מהחודש האחרון. אולי זה היה האוויר הקריר והצלול, אולי זה בגלל שלא נשרפים בחליפה, אולי זה בגלל שהאספלט שטוף ומצוחצח ואולי סתם נדפקה לך הקופסה. בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר ויותר מעדיף לרכב מאחוריך בלי הלחץ של לנסות ולעקוף: אונבורד-קמרה-יורוספורט פראיירים ליד המראה הנישקף מהקסדה שלי. זה פשוט הפך מחזה מרהיב עין לרוץ ככה אחרי רוכב שיודע מה הוא עושה. לרכב אחרי טור רוכבים שכמוכם, זו כבר התמוגגות: האטרף, הכסאח בבלימות, הטמטום הקליני שבזוויות ההטיה, העקיפות הנקיות (לרוב)... פשוט יפה. ויש כמובן את העניין שמעבר לרכיבה, וכאן בא הקטע הרגשני: פאנגס הוא הדבר הכי מוזר שקרה כאן מזמן. למעשה, הדבר היחידי שמשותף לו ולי הוא האופנוע, ומי כמונו בפורום המסועף הזה יודעים שזה לא תמיד מספיק. אבל כאן קורה משהו אחר וטוב. מיוחד. כי האיש הטוב, אחד אחד. לא משנה מי מצטרף ומתי, האווירה הקלילה והלא מחייבת מוציאה מכל אחד מהם (כל שלל הדמויות החביות בתוכו) את המיטב שבו ובשיא הטבעיות. כל דקה במפגשים האלה היא פשוט הנאה צרופה, על המגרש באטרף, או תוך כדי סיגריה על המעקה. רציתי להוסיף כאן רשימת שמות, אבל אתם יודעים מי אתם. FUNGAS, לא מוותר עליך לרגע.

למעלה