הבטחתי לעדכן...

הבטחתי לעדכן...../images/Emo10.gif

המכשפה הגיעה כבר לפני יומיים... ובכל זאת עשיתי את בדיקת הדם היום, וכמובן - שלילי. למה זה לא מפתיע אותי ? כי כבר כל-כך "התרגלתי" לקבל תשובה שלילית...אם אפשר בכלל להתרגל לדבר כזה. בסה"כ אפשר להגיד שקיבלתי את זה די בסדר, דווקא בעלי לקח את זה הפעם די קשה ואפשר להגיד שהוא קצת איבד תקווה. אני עדיין אופטימית ומאמינה שעם ההתמדה תבוא התוצאה !
אז בכל מקרה תודה לכולם על התמיכה, העידוד והחזקת האצבעות שיהיה סוף שבוע נעים ושקט ורק בשורות טובות !

באאבו

New member
לדניאלוש הגיבורה

מצטערת לשמוע על עוד שלילי. לצערנו, באמת באיזה שהוא שלב השלילי הופך להיות משהו שמצפים לו יותר מאשר ציפיה לחיובי... אני גם נמצאת בתקופה שאני מרגישה שאין בכלל קשר בין הטיפולים שאני עוברת לבין הריון. באמת. כאילו זה משהו אחר, והריון יבוא ממקום אחר. אבל, אני שמחה שאת כ"כ מעודדת. ממש גיבורה! אז, דניאלוש, תחזקי את האיש שלך, תספרי לו מה שסיפרת לנו, שעם ההתמדה תבוא התוצאה. בהצלחה בפעם הבאה, באבו

פנינה ו

New member
יקירתי ../images/Emo14.gif

זה כנראה לא השבוע (או החודש) שלנו אבל גם תורנו יגיע
כמו שכתבת עם ההתמדה תבוא התוצאה שולחת חיבוקים חמים פנינה

אולה *

New member
אולי זה לא רק חודש, פשוט השנה

היא לא שלנו? טוב שכבר דצמבר, ועוד מעט- שנה חדשה, תקווה חדשה, התחלה חדשה.
אולה.

סיגל 01

New member
עצובה בשבילך, דניאלי ../images/Emo7.gif

מה שחשוב שאת ממשיכה להיות אופטימית, ולא מאבדת תקווה. (ולמה שתאבדי?). קשה להתרגל לשלילי, וכמובן שקשה לעכל אותו כל פעם מחדש. השליליים האלה, שחוזרים על עצמם בכזו התמדה, אכן מתישים, וגורמים לעצב רב. אני יודעת את זה, ולכן אני מבינה אותך כ"כ. תמשיכי הלאה, תצברי כוחות מחודשים, וכמובן צאי לדרך עם הרבה הרבה אופטימיות. רוצה לגלות לך סוד קטן, למרות שאנחנו שנה וחצי בטיפולים, שנה נסיונות טיבעיים כושלים, עם פירוט הבעיות הקיימות אצלי, אנחנו עדיין מנסים להגיע להריון טיבעי, ומקפידים על ימי הביוץ
, אני יודעת שזה נשמע קצת מצחיק, אבל התקווה עדיין קיימת. מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה, ובינתיים שולחת לך המון חיבוקים והרבה עידוד.
סיגל

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif אויש דניאל ../images/Emo24.gif

בוכה איתך
ועצובה . זה כבר היה כל כך קרוב, בהישג יד, אבל המציאות נשכה שוב. בחוץ קר וגשם, ובפנים קר וריק ועצוב. אבל אחרי הגשם הזה האדמה תתעורר לחיים והרחם יפרח וישגשג. שמרי על האופטימיות כדי שלא תתעיפי בחתירה הזאת שתוביל אותך לחוף מבטחים. הנה כאן, מאחורי העיקול מחכה לך ילד שמחייך את החיוך של בעלך שאת כל כך אוהבת. שמרי על התקוה, כי זה כבר ממש קרוב.
נועם

../images/Emo10.gif אווווייייש.

טוב מאוד שעשית וידוא הריגה ע"י בדיקת הדם. כי למרות שכאשר מתחיל דימומון או דימום, תמיד מקווים עמוק בלב שזה דימום של השרשה. ואולי בכל זאת תהיה לנו הפתעה.... אני יודעת
אני מאחלת לך מכל הלב שבחודש הבא תהיה לך הפתעה. הלוואי. סאני.

רומי^^

New member
דניאל - ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifגדולים

אני לא מאמינה שיש דבר כזה "להתרגל" לקבל שלילי. נכון שיש פעמים שכואב יותר או פחות אבל עדיין....אצלי כל פעם זה מופיע עם דמעות, בזרימה קטנה או גדולה... אבל שמחה שאת מתגברת לאט לאט - ואל תדאגי - בסוף זה
יגיע - בפעם אחת, אם לא יותר...
או
(יותר מזה אני לא מאחלת לך בפעם אחת...
רומי^^

יפעתי&

New member
דניאל מתוקה ../images/Emo14.gif

כל הכבוד על האופטימיות אני בטוחה שהיא תביא לך את מה שאת כל כך מייחלת...
שיהיה לך רק טוב יקירה

שולחת הרבה ../images/Emo24.gif ים

מקוה שהפעם הבאה תהיה הפעם. ושעוד תתרגלי לשמוע הרבה חיוביים.

דניאל יקרה

כל כך מצטערת אל תתרגלי לשלילי. החיובי יגיע פתאום ואת תהיי כל כך מופתעת ומאושרת. זה יבוא, בקרוב. תהיי אופטימית, זה אלף בית של הצלחה מחבקת זוהרה

עמית@

New member
צר לי כל כך דניאל

השליליים האלו באמת שוברים- פעם אותנו ופעם את האישים. ולרוב את שנינו
מחזיקה לכם אצבעות לפעם הבאה- למרות שכרגע מסוגלים לבכות רק את ההווה, את העכשיו הכואב

הרמוניה

New member
דניאל יקרה

נורא מצטערת על השלילי..... כנראה שהתינוק שלכם החליט שהשנה הזו לא היתה מוצלחת כל כך והוא בעד השנה הבאה.... שולחת חיבוק גדול וקצת טיפות תקווה לבעלך נשיקות הרמוניה

טלי2

New member
מצטערת.....

מצטערת לשמוע, עבורי כל תשובה שלילית היא אכזבה קשה, אני לא מצליחה בכלל להתרגל אז אני מעריכה את היכולת שלך לשמור על אופטימיות ואני ממשיכה להחזיק לך אצבעות לסיבוב הבא.

אי אפשר להתרגל לשלילי דניאל

ואסור לאבד תקווה. כרגע זה נראה לא ממש ברור מאחורי מסך הדמעות, אבל מחר זה כבר ייראה קרוב יותר. שולחת חיבוק מרב

נטאשה

New member
דניאל ../images/Emo39.gif

מצטערת איתך! מקוה שפבעם הבאה לא תצטרכי להגיד שאת כבר רגילה לכשלונות כי כבר לא יהיו!!! באהבה דלית

רומי 007

New member
דניאל

אני רוצה לחזק אותך באופטימיות שלך וטוב שכאשר אחד מכם נשבר יותר השני חזק יותר (אני משוכנעת שיש תקופות שזה הפוך) זה רק מראה שאתם זוג חזק. לפעמים קשה לי להמלט מהמחשבה שאנחנו עומדים כאן באיזה נסיון שגדול מאיתנו ואז אני מתחזקת במחשבה שנסיון מזומן בדרך כלל למי שמסוגל לעמוד בו. תעשו לכם סופשבוע כיפי ותשכחו מהצרות קצת.

מיכל ק-ש

New member
דניאל

טוב שלמרות הכל את אופטימית. זה נורא חשוב. בהצלחה גדולה בהמשך, מיכל

..נעמה

New member
דניאל../images/Emo39.gif

מצטרת על השלילי שאי אפשר להתרגל אליו. שמחה לראות שאת אופטימית וחזקה להמשך. סופשבוע נעים. נעמה

למעלה