הבטחתי לך שיר

הבטחתי לך שיר

הבטחתי לך שיר, הבטחתי לך אפילו קורטוב של אהבה בשיר אך המילים מסרבות להראות. הן נותרות כאן על במה בעת שהמסך יורד. אולי הן תחזורנה אל ליבי הנחסם במחסומים, ולובשי המדים לא יתירו להן להגיע אלייך. הבטחתי לך שיר, כל כך רציתי שתתנגני בו, אך בעיני נותרו רק הדמעות.

שמים1

New member
אם יש בך שיר

אם יש בך שיר אל תדמע . הדמעות רותחות ונוגעות בליבי בוקעות אל חלל רותח מפעפע אל חדרים סוערים נאלמת אל נוכח הכאב היוקד. אם יש בך מחסומים בידיים רכות אסירם צלילים מתנגנים יפרצו לבבות ומילים יאמרו שירה רועמת. שבת שלום איש אוהב

לוקח כמי את המלים

לוקח עמי את המלים שמזגת בי והולך אל דממה שכוחה להתפלש בהן ולהרגיש את עדנת נפשך הכמערסלת אותי בתפנוקים. ואני נוטל מילים לוכד אותן בשפתי ושוטח אותן אותה על השיר. קחי והתכסי בהן ושאי מהן יקודות אהבה.

הבטחת לי שיר../images/Emo203.gif

הבטחת לי שיר מילותיו יהדהדו בכל העיר הבטחת לי אהבה והבאת-אכזבה. כי ישנם שירים ללא מילים מרחשי ליבי עולים כי ישנם שירים ללא מילים נאלמו בין הניגונים. הבטחת לי שיר רציתי שתהיה לי אביר הבטחת לי שיר רק עבורי- שיר נדיר. הבטחת לי שיר פעימה מליבי אחסיר לא כתבת לי שיר את רגשותיי לליבי אחזיר. הבטחת לי שיר.

שולח לך שיר

לקחתי את מילון האוהבים ופרסתי ממנו מילים להביאן אליך ערוכות על טס של משאלות. והייתי מבקש להגיד שבין דממה לדממה, צללים של חן כובש ניחתים על לב עורג, ויד מושטת מפלסת נתיב אל מסתורי הרהורייך. בואי ונתערפל במחול חושק סחור סחור.

odo13z

New member
שירתי......../images/Emo66.gif

ציוויתי את נפשי לשיר...... והמילים.....המחשבות.... רוחשות פועמות..... כמו יונים מבוהלות מכונסות סגורות בשק של עור תפור.... סגור סביב סביב. מפליא איך אפשרי.... כל יום לראות הכל נולד מחדש... מת מחדש. החסר הנפער......תובע בלי לאות... את כולי. גופי ונשמתי. כמעט......ולא נותר בי כוח..... לא להם. לא לעצמי..... וגם רוצה......למרות הכל לתת הכל בלי די.... לקחת את הכל..... להרגיש נגיעת נצח בכל נשימה... מנשימותיי... לחוות מעט מן המוות...כל יום בחיי.... הרשי לי.....לאהוב אותך. אנא... אל תיבהלי מהדחיפות של החיבוק.... מהמבט המבקש אהבתך..... זה רק הצל הדק.... של כמיהתי אלייך..... שאין לה קץ. אין לה מידות. אולי צודקת את..... עשינו את שלנו בעולם הזה.... וגם אם החיים הם פלא.... יש בי היום .... לרגע.... הרצון לשכב לישון....להירדם ולו לזמן קצר..... להיות אחד.....עם אמא אדמה.... צמא לדעת צמא לדעת עוד..... האמיתות הנעלות.... הסודות האפלים.... המסתתרים. המסיתים. אותך. באמת. כפי שאיש לא ידע.... הקור כבד. מכווץ.... המחשבה על רכיבה איטית במדבר אין סופי בקו ישר.....בלי מטרה.... מנחמת......משקיטה את הכאב... ומה הם.....כל אלה ? משבר החמישים......שבא לי באיחור ? ועוד יבואו אחרים.....? ומה תאמר על כך מיכלי ? מה היא תאמר ? מחר בבקר אשכים לי בחמש. אכין כריך. אנגב שמשות. אחמם מנוע. ושוב אצא לי אל הדרך..... אשר ניראה כאילו.....אין מפלט. מתגעגע........ כל דקה. ? remember me special needs

שירתי

שירתי פורצת גדרות הרגש,,, פורשת אדוות נפש ואני, נלכדת בקורי הצלילים נישבית בקסם המילים ובתוך שתיקת הרגשות וים של תחושות ובתוך דממת המילים נסחפת הנפש בנפתולים, הנשמה נודדת כאבוקה יוקדת.. עת חדר לניבכי ליבה מחלחל בכל נימי גופה, בתוך תוכה, לא נותן מנוחה. רוצה לנוס, מיתחמקת, מיתרחקת,, וחוזרת חובקת.. נישאבת לתוך סער פנימי בריגוש ש מ י י מ י...

כי מהו שיר?

נגינה של הרוח דיו שחור נמסך על לובן הדף דמעות זולגות מעיניך עכשיו הגננת אמרה ששיר הוא גם רון בליבי מתנגן לו התו האחרון שיר חוצה גבול לא זקוק למדינה , שארה או מדים ישנו שיר שהנו הבטחה נטולת מילים.

למעלה