הבטחתי ולכן הקיים....

pinoki

New member
הבטחתי ולכן הקיים....

קיבלתי הזמנה מRוית... לבוא ולבקר בפורום המדהים של אלניס ... אז בסקר כבר השתתפתי.... אממממ עוד משהו
מישהו מוכן לעשות לי סיור, ללא תשלום

Rוית

New member
שלוםםםם!

ברחת אז!
בכל מקרה, אני שמחה שקיבלת את ההזמנה, הסיורים פה הם תמיד חינם ועם חיוך, תבחרי רק את השפה
ברוכה השבה

pinoki

New member
טוב אז ככה....

לא ברחתי .... פשוט התנתק לי המחשב... את תצטרכי להתרגל לזה... חברי הפורום שלי כבר מורגלים לצערי... בקיצר, אפ אפשר את הסיור בעברית.... אממ אז אני בת 19 מחדרה.. אמממ... מה עוד?

AlanisJunkie

New member
היי

ספרי קצת יותר על עצמך...גם אני מחדרה, אגב.
ואנג'לינה ג'ולי באמת אחת שהייתי עושה לה טובה..

pinoki

New member
תשאל אני ינסה לענות....

ואולי תספר גם קצת על עצמך.... בן כמה אתה

AlanisJunkie

New member
אממ...../images/Emo13.gif

אז..מה הקשר שלך לאלאניס? מה את עושה בחיים? (תלמידה? חיילת?) לי קוראים יוסי, ואני מנהל את האתר הישראלי של אלאניס כמו גם את הפורום הזה יחד עם רוית המ-ש-ג-עת...
. יש אייסיקיו בכרטיס האישי שלי, את יכולה לפנות אליי גם שם.
מקווים שתהני פה..וברוכה הבאה.

pinoki

New member
טוב אזזזז

אין לי ממש קשה לאלניסססס הוזמנתי לפורום על ידי Rוית..... אז באתי... אבל אני דווקא מאוד אוהבת אותה, את כל הסיגנון שמיוחד שלה, הפשטות שלה (כן כן, כבר הצבעתי בסקר) ... זהו, אני מקווה שלבקר פה לעיתים קרובות....

Rוית

New member
הסיור בעיברית../images/Emo26.gif ../images/Emo98.gif

משמאלך
פרסומות.
מימינך
סרגל גלילה (בהנחה שאת במחשב עברי).
למעלה|למעלה|(דמייני) הרבה דברים מאתגרים כגון: צ'אט אלאניס מוריסט • קישורים • מאמרים • סקר (שכל הכבוד שצבעת!
• גלריות • לוחות • לוח ארועים • קבצים • מילון מונחים. מעל זה נמצאים שער תפוז > קהילות > אלאניס מוריסט > פורום, מעל זה עוד פרסומת, מעל זה יש בפניך האפשרויות של תפוז שהן: דף הבית | צ'אט | קהילות | הכרויות | פומביות | קניות מעל זה לוגו תפוז מתנופף לו ויש באפשרותך לעשות חיפוש, ומעל זה הדפדפן שלך מתנסנס בגאווה לשימושך האישי.
ומתחתיך|למטה| (ושוב דמייני) כל שאר הודעות הפורום, מתחת לזה אפשרויות הוספת ההודעה, דיפדוף בדפי הפורום ומעבר לארכיון הפורום, מתחת לזה המקרא של הפורום (למקרה שמישהו לא מבין את כל העיגולים האלו שנמצאים ליד כל ההודעות) מתחת לזה: אודות תפוז אנשים | עזרה | עברית | פרסום | דרושים | תנאי שימוש | הוסף אתר | כתוב לנו, מתחת לזה תפוז מזכירים לנו מי הבוס וכמה זמן הוא קיים, ומתחת לזה: שוב המחשב האישי שלך כבר, לשימוש האישי.. זהו, בזה תם הסיור שלנו, מקווה שנהנת! אם נהנת ספרי לחבריך, שיבואו גם
אם לא.. בעיה שלך! לא יכול להיות, איך לא להנות?! לא אפשרי!
רוית (שעומלת על הודעות כאלו במקום ללמוד למתכונת. הרבה יותר שווה
)
ברוכה הבאה

חחחח בובי

<קבלי את המשפט החדש שלי (בסגנון חומץ> "יום אחד את תהרגי אותי...."

symptoms

New member
אייי, אני לא קיבלתי כזה סיור ../images/Emo59.gif

שהגעתי.... טוב נו נסלח לכם... בלי להתמרמר ורק שתדעו שלכתוב הודעות חסרות משמעות בפורומים זה פי אלף שווה מלהתכונן למתכונת... רעות

Rוית

New member
חחחח אם היית באה שהיתה לי מתכונת

או מבחן ללמוד אליו היית אפילו מקבלת את הסיור באנגלית

pinoki

New member
אמממ... אהבתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

טודע רוית..... אבל שאלה... למה את לא לומדתתתתתתתתתתתתתתתתת.....(דמייני צעקה) ... מה זה....
ברכות וסיורים אפשר להשאיר לאח"כ.... טודע על קבלת הפנים הנעימה
אהבתי
נשארתי

Rוית

New member
תראי... תשמעי...

סידרתי את החומר לפי המיקוד.. ככה זה מסודר יפה בניילון-זה נחשב?
ומה זה משנה העיקר שהפורום שלנו גודל!
מקווה..אהה קבלי ביטול-בטוחה שתהני! לילה טוב אנשים

למעלה